Nerde görülmüş oto pazarlama şirketinin Gyo aldığı.
Paralı/akçeli şirketin paralarını Ali Cengiz oyunuyla hüpledi Ferit efendi.
İnşallah boğazından gelir bu paralar.
Zehir zıkkım olur.
Nerde görülmüş oto pazarlama şirketinin Gyo aldığı.
Paralı/akçeli şirketin paralarını Ali Cengiz oyunuyla hüpledi Ferit efendi.
İnşallah boğazından gelir bu paralar.
Zehir zıkkım olur.
80 e de düşsen burdayım koçum.
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Dggyo alarak yaptıklarinı doğru bulmuyorum .
Lakin muhasebesel oyun ile kasadaki parayı da yok edebilirdi.
Güven parayla satın alınmıyor desek yalan olur.
İnsanlar diyor ki ben otomotiv firmasına yatırım yaptım ne alaka GYO .
Burada kendisi için bilerek yanlış yaptığına inanmam.yatirimci için yanlış olabilir.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
yatırımcı zarar görüyor.bunu biliyorum.lakin patron kendi için zarar göreceği bir şeyi neden yapsın.
doas tan vazgeçilmez.
piyasada araç yok haber dolu.
bu piyasada doas gayet ucuz görünüyor.endekste çok iyi değil.
28 mart genel kurulunu görelim bakalım.
sağlıcakla kalın.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
DOAS DOAS DOAS sanırım 123,50 lerde ikili dip yapıp yukarı dönecek,tabiki benim görüşüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
DGGYO yine tavan.34.64.Sinerjik haber sonrası primi %80 e yaklaştı.Doaş bugün endeksin %1 üzeri artıda olduğu bir günde bile eksi yakıyor.Sinerjik haberin şu ana kadar ki kaybı %20..Sinerji her ne hikmetse tek taraflı olmuş.Genel Kurulda bence kader vurgusu yapsınlar.''Sizin kaderinizde bu varmış kardeşlerim olacağın önüne geçilmiyor.Şükretmeyi bilin %20 yerine %40-50 de kaybedebilirdiniz''..Duruma yakışan bir açıklama yapmış olurlar.
Bilmediğimiz yeni bir şey yumurtlamazlar inşallah. Allah sonumuzu hayretsin. Önce deprem sonra doğuş vurdu bize
Yer İmleri