devrede kesti, yüzümüzü kara çıkarmıyor
Printable View
sağ olsunlar sağlam operasyon yaptılar elinde kalan malları vermek için elinden geleni yapıyorlar bizde seyrediyoruz çaresizlikten maliyet çok yüksek kol bacak kesilecek zamanıda geçti yapacak bir şey yok
Gel gele başladılar yine. Yeni gelen varsa dikkatli olmalı. Hoş bu halde kim gelir o da ayrı konu.
Sayın erhankod, bu yazdığınızla burada fikirlerini veya bilgilerini samimi bir şekilde paylaşan kendimi de dahil ettiğim arkadaşları kastetmiyorsunuzdur umarım, yazdığınızda öyle bir itham varsa eğer haksız bir suçlama olur. Sosyal medyada sık görülen patronun veya speğin taşeronluğunu yapan çakalların genel profili kabaca belli, burada yazanlardan o tipte biri olduğunu sanmıyorum, benim gördüğüm kadarıyla burada fikrini paylaşan hiç kimse kısa vadede uçacak kaçacak, mal alın, roket vb demedi, yanlışım varsa düzeltin lütfen, genelde orta ve uzun vadeli beklentiler paylaşılıyor, kısa vadede elindeki hisseyi satabilen nakde geçebilen var mı bilmiyorum ama kendi adıma ben de tam anlamıyla hissede çakılı kaldım. Benim rahatlığım maliyetim, uzun vadede oluşacak maliyet rakamları daha sonra yaşanacak bu tip sıkıntılarda insanın üstündeki baskıyı hafifletecek en önemli araç bence. Büyüme hisselerinde işler yoluna girene kadar çok sancılı süreçler yaşandı/yaşanıyor, bu yaşadıklarımız da borsanın ve ekonominin genel olarak kötü durumuna ilave olarak hisse özelinde yaşanan kasıtlı hareketlerin birleşmesi, hepsi bir arada olunca durum iyice tatsız bir hal aldı, ama iyi malın kıymeti çabuk anlaşılır piyasa gereğini yapacaktır
Sayın hasanKürşad hocam
burda fikirlerini bilgilerini beyan eden olumlu olumsuz iyi veya kötü yazan düşüncesinden fikrinden dolayı kast ettiğim birşey olamaz eğer üstünüze alındıysanız lütfen kusura bakmayın. sizin yada iyi niyetli yazan arkadaşlarının üstüne alınacağı bir yazı değildi
Tahtacı eşeği kazığa bağlayıp arazi olmuş yine, karşılıksız aşka döndü Karolinle aşkımız.:)
Tavanı bile 15'lere düşmüş kralın, bu hantallıkla işimiz zor valla, bir haber falan gelse bari yoksa sürünmeye devam.
aman baver hocam haber falan gelmesin en son haber geldiğinden beri 4 taban gördük
Bugün de o gün değilmiş demek ki, uyan artık karolin.
Bugün özelinde netaş, alcatel ve türk telekoma ayak uydurmadı. Sektör firmalarından bağımsız hareket etmesi sıkıntı olduğunun işareti sanırım.
Ne sektöre ayak uydurabiliyor ne endekse şahsi görüşüm 12 den başlayan operasyon 40 TL de bitti araya bedelliyide soktular kağıtla işleri bitti kağıt Gine başladığı yere döndü bu opresyondan sonrada kağıda ne güven kaldı ne de alan özellikle 6 milyarlık iş sözleşmesin haberinden sonra yapılanlar iyice bitirdi kağıda olan güveni
Sahip Dohol %5 yaptı, Karel ekside, bitirdiler güzelim şirketi ve de mühendis kardeşlerin umurunda değil.
endeks geçen sene bugun 2438 puandaymış yıllık getiri %92.40
karel geçen sene bugun 13.11 tl yıllık getiri%5.72
bir yıl önceki fiyatına geldi tahtacı hala mal toplamaya çalışıyor diyen varsa
Mal toplanıp toplanmadığı konusuna girmeden yazayım, Karelin yıllık getiri hesabınızda hata var Sayın erhankod, Karel 27.12.2022'de %101,4714 oranında bedelli bölündü, bu oranı hesaba katmadan şu anki değeri, geçen yılın 18 Mayıs değeri ile kıyaslamak %101 oranında hatalı sonuç verir bence...
Hesaplama bedelli hesaba katılmadan yapıldı akşam bedelli ekler öyle bir çalışma yaparım sayın hasankürşad hocam
Üflesen yıkılacak gibi. Karel'e yazık ettiniz şen kardeşler. Biz de boşuna bekledik bu zamana kadar.
seçim öncesi haksız yere 1 ay ceza aldım...siyaset herkes yaptı bizde yaptık...
hükümet değişmezse eğer borsada hava çok düzelecek gibi durmuyor 2023 de karelden birşey beklememek ozaman benim çekincem 6 lı rakamlara tekrar gelir mi eğer gelecek olursa 2023 bizim çok zor geçer psikolljik olarak
takip ettiğim kadarı ile çok sert siyeset yapmıyorsun cezan biraz fazla olmuş sevinmdi,m tekrar gelmene hoş gelsin
Bugun tahtayi izleyen oldu mu acaba içinizde? Kapanista satıs tarafında 13.84 de kalan 1 milyonu satmak isteyen kim acaba? Enteresan doğrusu madem satmak istiyorsun yolla tabana alalim canım diyesim geldi görünce, :)
şirketin aldığı ihaleleri düşününce aşağı çekerseler bizde daha fazla toplarız yapacak birşey yok.benim fiyatla işim yok şu ortamda..karelin bilançosu zombi gibi büyüyor ayrı bir lige girmek üzere şirket...bilançoda rakamlar büyüyor ama hızlı büyüyor...yatırımcı kar hızlı büyüyor mu buna bakıyor ama bu şirket büyümekte olan bir şirket büyürken karlar sağlıklı gelmeyebilir bu normal....önemli olan şirketin vizyonu bu beni memnun ettiği için buradayım....bilançoda olumsuz kalemlerde var ama yatırımlar devreye girince bu kalemlerde düzelecektir....benim yeterince hissem var o yüzden ekleme yapmıyorum ama bedelli bedelsiz sermaye artırımını kaçırmam...
hadi aslanım vites yükselt yolumuz uzun...bol şans
hergün kırmızı bakalım nereye kadar...bence tahtacı boşa kürek çekiyor bu seviyelerden hisse toplayamaz...uzun zamandır yeşil gün göremiyoruz umarım seçim sonrasıda tam tersi olur....bol şans.
takasa bakma imkanın oldumu rex hiç yılbaşından bu tarafa mal dağıtılmış gibi gözüküyor diğer kısmı %55 geçmiş
tahta hergün satıcılı tahtacı mal toplayacaksa eğer satarak değil alarak toplaması lazım.
Eğer bir tahtacı varsa çok mal kaybetmiş gibi duruyor kap haberinde 18:31 den 2 milyon küsür lotu satan tahtacıysa eğer tahtanın kalkması zor görünüyor birde hisse çok güven kaybetti yatırımcı gözünde şirket kap haberleri konusunda bayağı kötü sosyal medyadan yağptığı haberleri malesef kap ta yapmıyor
ben karele özel bir durum olduğunu düşünmüyorum..Bu donem borsadan para kazanmak kolay değil...genel olarak kayıp yıl görünüyor..ilk çeyrek şirket karları kötü geldi...seçim öncesi risk alarak hata yaptık bekleyeceğiz..
bedelli sermayeden sonraki performans çok kötü...karel yönetimi yatırımcıyı heyecanlandırmalı...
asels tübitak ortak çalışması çip üretimine karelde girse ancak belki hisse uçar...şirket hala kap konusunda sıkıntılı...şeffaflık şart...