Sayfa 83/436 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 3485 madde; 657 - 664 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    12 lere kadar yolu var bawer hocam
    12 ler, kesinse ben malımı vermek isterim... Kesin bilgi mi?
    yayalım mı?

2.  Alıntı Originally Posted by 4N1K1H Yazıyı Oku
    12 ler, kesinse ben malımı vermek isterim... Kesin bilgi mi?
    yayalım mı?
    20 ne kadar kesinse bu da okadar kesindir bende almak isterim ozaman 15 ten alıp 20 den vermek

Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    20 ne kadar kesinse bu da okadar kesindir bende almak isterim ozaman 15 ten alıp 20 den vermek
    ben hiç fiyat telaffuz etmedim. Burda fiyat söyleyenler 10-15-20-25 böyle söylerler, 12 biraz kesin gibi geldi de

4.  Alıntı Originally Posted by 4N1K1H Yazıyı Oku
    ben hiç fiyat telaffuz etmedim. Burda fiyat söyleyenler 10-15-20-25 böyle söylerler, 12 biraz kesin gibi geldi de
    5 ve 5 katlarımı serbest 12 14 16 18 olmuyor demek ki

5.  Alıntı Originally Posted by 4N1K1H Yazıyı Oku
    Selamlar sn Bawer, sanki piayasa kopmuş, karel gitmiyor gibi konuşuyorsunuz. Şu ortamda ne haberler geliyor, ne karlar, her şey yerlerde. Sanki sasa yı 150 lerden hektaşı 50 lerden alan yatırımcı gibi konuşuyorsunuz.

Diyeceğim o ki, piyasa şartlarına göre hareket ediyor.
    Merhabalar sn. 4N1K1H, Tcell sözleşmesine fazla umut bağlamışım demek ki, bu haberle az da olsa kötü piyasadan ayrışmasını beklerdim açıkçası, geçmişte ayrıştığına çok şahit olduk, neyse problem değil bir gün fiyatlar bu olumlu gelişmeleri, vizyonu yeter.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6. Bu iş artık tahtacının mal toplaması falan değil sağlam opeesyon yaptılar kağıtta

7. Tahtacı eline yüzüne bulaştırdı. Eminim ki şuanda sinirinden tırnaklarını yiyiyordur. Tahtadaki bu hareketler, çaresizliğinin işareti. Bence daha çok mal toplamak yerine çok daha fazlasını kaybetti.

8.  Alıntı Originally Posted by server Yazıyı Oku
    İş iyice rezalete döndü. Bu hareketler hayra alamet değil ve başımıza iş açacaklar gibi. Yeni bir bedelli patlatırlarsa şaşırmam.
    Kendini belli etmişti. Güzel operasyon çektiler yine. Biz beklemeye devam ettikçe portföy de erimeye devam ediyor.

Sayfa 83/436 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •