1500poıntcık bır analız daha yarım saatte nokta olarak gerceklesmıstır...
Teşekkürler palacım...
Pala yeter vur dedık öldürdun amk 7.55den 7.28e kadar 27kademe...
Bist 1750point...
Açığa satabilseydiniz köşeydiniz:))
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aselsan 25 lere geldi....artık yukarı dönüş başlar inş...
ytd...
10 yıllık tahvil 19.12 olmuş. Mis gibi kazanç. burda sağlığımızdan etcekler
Halkı sağlam çaktılar karanlıkta şöyle bir çerezlık 2000-3000lot alsak mı netsek
işciye bak dönüp dolaştırıp 4 e getiriyorlar
merak etme 7,5 tan gene shortlarsın..
nobody is perfect..
ytd...
kendine fazla yüklenme...
ytd...:whistling:
çakal pala 94,700 altında kapatmış
ben a planında ilerleyecem abi ....
dolar pozisyonundan dolayı en güvenli 2 liman gördüğüm dohol vegsdho dan gsdho topluyorum
sende güvenli gördüğün kozaa dasın ama ful olman dezavantaj bence çünkü böyle düşülerde ortalama yapma şansın kalmıyor ben şimdi daha rahatım düştükçe toplayacam gerçi gsdho da ne düşüyor ne çıkıyor ama yinede fullemeden sabırla bekleyecem
Evet dostlar bist 300puan eksıdeyken sizleri uyarmak istedim 1772puan eksi kapadık...
Halkta 7.17 kale rakamım kırılınca 6.85e kadar verdı pala hatta isteyen 6.85den mal aldı....
6.6X rakamımı 6.78 olarak guncellıyorum halkcılar artık 6.78 kale değil beton gıbı sağlam durmalı yoksa ayılar
sesını yukseltırler....
Yarın mutlaka 7.06 tepkisi gelmeli ki rahat nefes aldırsın....
Bugun burada değerli dostları uyarmak ıstedim umarım faydası olmuştur kalın sağlıcakla...
halka ceza gelcek dedıkodusu çıkartmışlar ınvestıngde .... bunlar speklere yem olmak için çıkarılan dedıkodular...kozalda yasadık geçen hafta... spk bunlara sessız kalması hayret
Dostum su ceza olayı cözulurse en azından baskı bıter ceza askıda olduğu sürece diğerleri 5gıderken bu 3 gıder
ceza acıklandıktan sonra yuklu dalarım sonra uzun vade tutarım hoş bankanın karlılığının azalacak ama olsun
5lerden halk alanı uzmez uzun vadede o zaman eskısı gıbı tekrar baslarız yol arkadaşlığına..
Yatırım fınans ne zaman yuklu satarsa o zaman cezadan korkmak lazım bu adamlar
kötü haberı hep önceden alıp satıyor ıyı haberlerden once de hep yuklu alıyorlar
ben artık bunların her haberı onceden aldığını dusunuyorum kucuk bır dıpnot
edit yanlış oldu
selam arkadaşlar..trkcm da inatla duruyorum...Bu kadar iyi bir firmanın bu şekilde satış yemesi gerçeten talihsizlik....gerçi maliyeti bugün 4,35 e kadar indirdim ama bakalım..
kelalaka bir yerde kapatması..
neden dedikodu...:whistling:
94230.. dikkat...
bende açıkçı arkadaşlara dikkat derim ..longcularda aynı...
etrafta bi eksik formasyon var..tekniğin zor olduğu zaman....
ytd...
Dow 30 takipteyim 25 bin ve son kalesi 24 bin altında kapanışlar olmadıktan sonra , sorun yok diye düşünüyorum şu an 25 bin üzerinde
cumhurbaşkanı halk idari bir olay ofac la çözülebilir dedi işte ceza gelecek dedikodusu bu yüzden....
ama ceza gelse bence halk en kötüyü görmüş olur rahatlar heleki makul bir ceza gelirse anlaşmayla 1/10 a kadar düşürüyorlar
ama ceza belirsizliği bitmedikçe asıl baskı olur yani ceza gelmesi belirsizlik biteceğinden bence kötü değil iyi olur
cumhurbaşkanının halk la ilgili cevabı
http://www.finansgundem.com/haber/er...ndeyim/1353427
adem,her şey iyi,tamam kar realizasyonu beklemıyor ama,birden birsi diyor acaba halka ceza mı gelecek sosyal medyada donuyor,acabayla konuyu başlatan bile inanıyor. yoksa her halikarda halk bu kadar bugün bu düşüşü haketmiyordu...
halk ın otc marketıne baktım 19.10.2018 dekı guncellenmemıs,ama garanın otc si 1.30(%-2.26) ama kapanış sonrası alım gelmiş, 1.32 ( +1,538%) kapatmış...
bu güzel haber gerçekten dedikodu doğru olsa idi yerlerde olurdu
https://resmim.net/f/dnqmlV.jpg
Herkese günaydın, bugünde satıcılı başlayan bir gün olcak. Kazançlı bir gün olsun
hayırlı sabahlar,,satıcılı başlayıp pozitife döner inşallah
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne zayıf bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin -246, ortalama tahmin ise -200 puan oldu.
Foreks'in 40 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +464 puan olurken, en düşük beklenti -757 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 40 analistin 10'u pozitif, 30'u negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -246
Ortalama : -200
Maksimum : +464
Minimum : -757
Katılımcı: 40[(+)10(-)30]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
viop %1 eksi açtı
te garanti 7.26 halk 6.85 açtı
şuan g 7.24 h 6.76 açtı
yurt dışı piyasalar kan kırmızı ...
bizim palada satır kırmızı
abd 10 yıllık fazi 3,16...
dolar tl 5,50 -5,55 de güçlü desteği vardı nitekimde oradan döndü...
aralarda yine bankalarda sert tepkiler olacaktır ..
ancak konjüktür gereği dolar pozisyonu güçlü rasyoları ucuz şirketler eninde sonunda öne çıkacaktır
garan da günlükte henüz umutlar tükenmiş değil ancak endeks için aynı şeyi söylemek zor biraz....
endeks 50 üssel aşağı kaldıkçada yön aşağı olur ...
garanda ise 7,23 7,16 ve en önemliside 7,06 dır 7,06 altı artık garandada büyük resim bozulmaya başlar...
[IMG]http://i63.tinypic.com/2ut3j8j.jpg[/IMG]
Garanda kilit rakamım 7.21 mutlaka ama mutlaka buradan tepki vermeli an ıtıbarıyle kale rakamdayız
hulk ıyı garadan uzak durun satıcıları tehlıkelı yabancı