Sayfa 94/445 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1. kelalaka bir yerde kapatması..

neden dedikodu...

94230.. dikkat...

bende açıkçı arkadaşlara dikkat derim ..longcularda aynı...

etrafta bi eksik formasyon var..tekniğin zor olduğu zaman....

ytd...

2. Dow 30 takipteyim 25 bin ve son kalesi 24 bin altında kapanışlar olmadıktan sonra , sorun yok diye düşünüyorum şu an 25 bin üzerinde

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    selam arkadaşlar..trkcm da inatla duruyorum...Bu kadar iyi bir firmanın bu şekilde satış yemesi gerçeten talihsizlik....gerçi maliyeti bugün 4,35 e kadar indirdim ama bakalım..
    dostum işciden hiç kıpırdamasan daha iyiymiş aslında ama dediğinde haklısın siyasi olay çözülse hem işci hem yavruları hakettiği değeri bulur
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

4.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    halka ceza gelcek dedıkodusu çıkartmışlar ınvestıngde .... bunlar speklere yem olmak için çıkarılan dedıkodular...kozalda yasadık geçen hafta... spk bunlara sessız kalması hayret
    cumhurbaşkanı halk idari bir olay ofac la çözülebilir dedi işte ceza gelecek dedikodusu bu yüzden....

ama ceza gelse bence halk en kötüyü görmüş olur rahatlar heleki makul bir ceza gelirse anlaşmayla 1/10 a kadar düşürüyorlar

ama ceza belirsizliği bitmedikçe asıl baskı olur yani ceza gelmesi belirsizlik biteceğinden bence kötü değil iyi olur

cumhurbaşkanının halk la ilgili cevabı
    http://www.finansgundem.com/haber/er...ndeyim/1353427
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    selam arkadaşlar..trkcm da inatla duruyorum...Bu kadar iyi bir firmanın bu şekilde satış yemesi gerçeten talihsizlik....gerçi maliyeti bugün 4,35 e kadar indirdim ama bakalım..
    Ortak en sonunda bizede trakyacam aldıracaksın
    Şişecam grubuna yönelik haberler, dolaylı olarak şirketlerede baskı yaratabilir.

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

Alıntı Originally Posted by EMİRDAĞLI Yazıyı Oku
    cumhurbaşkanı halk idari bir olay ofac la çözülebilir dedi işte ceza gelecek dedikodusu bu yüzden....

ama ceza gelse bence halk en kötüyü görmüş olur rahatlar heleki makul bir ceza gelirse anlaşmayla 1/10 a kadar düşürüyorlar

ama ceza belirsizliği bitmedikçe asıl baskı olur yani ceza gelmesi belirsizlik biteceğinden bence kötü değil iyi olur

cumhurbaşkanının halk la ilgili cevabı
    http://www.finansgundem.com/haber/er...ndeyim/1353427
    adem,her şey iyi,tamam kar realizasyonu beklemıyor ama,birden birsi diyor acaba halka ceza mı gelecek sosyal medyada donuyor,acabayla konuyu başlatan bile inanıyor. yoksa her halikarda halk bu kadar bugün bu düşüşü haketmiyordu...

halk ın otc marketıne baktım 19.10.2018 dekı guncellenmemıs,ama garanın otc si 1.30(%-2.26) ama kapanış sonrası alım gelmiş, 1.32 ( +1,538%) kapatmış...
    bu güzel haber gerçekten dedikodu doğru olsa idi yerlerde olurdu

7. Herkese günaydın, bugünde satıcılı başlayan bir gün olcak. Kazançlı bir gün olsun

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

hayırlı sabahlar,,satıcılı başlayıp pozitife döner inşallah

Sayfa 94/445 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •