Yokla Sinop'ta olması lazım. Şuan cırcır olmadan yemek yeme derdindedir. İlaçlarını alır birazdan gelir basgan.
Printable View
Benim kankinin küreye baktım. Bu hafta inişli çıkışlı ekşinli geçecek diyi. Kankinin küre biraz su almış tam okunmuyor görünmüyor pusaklıydı.
akşam bile bırakmıyorlar tahtayı... 827800 maliyetli lönkleri maliyetine verdik diye seviniyorduk.. buyur828450 üstüne oturtuyor tahtayı
Para kazanmak isteyen bozkuşun küreye baksın. Kürenin neresi olduğunu tarif etmeme gerek var mı
VİOP30 günlük, shortçu HSBC de kapanmış, İnfo ve Deniz Yatırım short azaltmış, Halk Yatırım ve TEB long artırmış, İs ve YapıKredi Yatırım long azaltmış, Ak Yatırım short artırmış,
Taşınan pozisyonlarda hala long oldukça avantajlı görünüyor,
Bugün SPOT u alan İş Yatırım burada vermiş,
https://i.hizliresim.com/xspkxz3.PNG
Herşey dahil kim biz kim
Çadır kurdum sinopta deniz kıyısona
Tuvalet ve duş parasıda vermiyorum. Direk denize
Gündüzleri cami etraflarında sinop ara sokqklarında dolanıyorum.
Hayr yapıp pilav tavuk döner lokma topluyorum.
Sokak aralarında davul zurna sesi duydum mu hemen dalıyorum
Her sünnette kıyma üstü pilav ayran lokma dağıtıyorlar 15 dakikada bi uğrayıp 2-3 tabak alıyorum.
yavuz Ayhan Başkan da Sinop'ta istersen git yanına ama hava kararmadan git. Sakın odaya çıkma.
yavuz gideceksen çayını demle termosa koy öyle git. sen çay içtin mi adamın maaş biter
forumda kimse yoksa yarın yükseliş vardır. aşağı yada yukarı ekşin varken burası ana baba günü gibi oluyor
Puahahahhahsh
Dayucuğum bişii farketmiyon nu bende :) seans içi pek takılmıyorum artık buralara, çuvalda bekleşiyoruz... :kahkah:
Ralliyi türübünden izliyoruz konu komşu tüm mahalleli olarak :he: şaka bi yannı benim mahdum a bırakıyorum tezgahı yavaştan, yaşı güccük, endekis düşerken malda yakalansada sıkıntı olmaz ona :drunk:
Dayucum ben de akşama hisse yok sabah uyandığımda açıyorum ekranı al sat al sat aynı hisse . Güccük güccük alıp satıyorum. Alpere günlük rapor veriyorum. Viob yok hiç anlamam bana ters geliyor
Kurum çalışanlarıyla görüşen var mı ? Kredi kullanımı nasıl artmış mı. Ne de olsa para dağıtıyorlar borsada her sabah otomatik +%0.40-+%0.60 arası açıyor
olum şu tepeyi bulun lem artık aqua.. :he:
:drunk:
evin yanı düğün salonu... yaz gelince imanıma yetiyor
canlı sanatçıda yok... aynı şarkıları aynı sıra ile dinleye dinleye beyin ancuklaması geçiriyom burda yaa:drunk:
EMLAK dayu da gelmedi... bira getürürdü heç olmazsa
buralardayız çıtak.
ehliyeti kaptırmayalım diye geceleri yaşıyoruz bu ara :he:
:drunk:
huyumuz... donsuz gezerizde pozsuz gezmeyiz
geçen ne oldu... söylemesi ayıp
migrosa girdim... çocuk seviyor toblerone aldım
kasaya geldim.. kız dedi ki'' poşet olacak mı ?'' dedim paralı mı ? ''he 25 kuruş'' didi... olmasın o zaman didim
kız dedi
''amca toblerone yiyon, 25 kuruşun hesabını yapıyon''
didim yaparım... toblerone benim keyfim
poşette senin görevin... hem sana para kazandıracam, birde poşet parasımı verecem ?
vemiyom... elimde götürrüm didim (aslında arabada öteki marketten aldıklarımın poşeti vardı, ona koydum :kahkah::kahkah::kahkah: )
işin aslı... onunki oyun değil... te diyor ekim vade
ekim vadeye borsa ellibin kere sağa sola gider... bugünden ekimin dibini tepesini hesaplarım diyen yalan söyler
ha % 10...% 10 poz açarsan olur... oda bize gelmez
biz full aşşa full yukarı... amma batar amma çıkar
Geçen YouTube de japon Hamza var . çocuk şuan İspanya da Barcelona da susamiş 0,5 litre su 3,2 EUR. çocuk ölürüm de suya 100 TL vermem dedi. Japon Hamza Konyalı bu arada çok şeker bir çocuk. Bizim Forum gibin konuşması