Originally Posted by Ayasofya 2005 güccük su 7,5 TL olduğu yerde borsa galiba 10 bin görecek. 10 bini 5-10 işlem gününde de görürde istese.. orda durur mu ?
Originally Posted by EMLAK 10 bini 5-10 işlem gününde de görürde istese.. orda durur mu ? lafı dolandırma... bektaşilik yapma... kaç bira getürdün didik ?
Originally Posted by çıtak lafı dolandırma... bektaşilik yapma... kaç bira getürdün didik ? yeni uyandım çay var. şuan bira yok. ali 02 ye kadar açık. çay içersen buyur
Originally Posted by EMLAK yeni uyandım çay var. şuan bira yok. ali 02 ye kadar açık. çay içersen buyur teşekkür ederim... içmem... ben yatacaaam... zabah palaynan kırayrız birbirimizi, ayık olmam lazım Originally Posted by çıtak PALA interneti kestimi... e broker giremiyorum ARACI KURUMDAKİ pezemekler tlfları açıp çıkmışlar dışarı 15 dakika anam ağladı 827250 flat... 5 bing yeter abv 827... 15 likte ikili tepe işareti idi... gitti test etti orayı bugün sabah 5 yaş gitti ömrümden
Originally Posted by çıtak teşekkür ederim... içmem... ben yatacaaam... zabah palaynan kırayrız birbirimizi, ayık olmam lazım bugün sabah 5 yaş gitti ömrümden bu satte ne uykusu .. millet yeni dışarı çıkıyor. gündüz sıcak
Originally Posted by EMLAK bu satte ne uykusu .. millet yeni dışarı çıkıyor. gündüz sıcak ben maimi'de yaşamıyom... gümüşhanedeyim.. 22:00 den sonra hayat biter burda veya SARHOŞLARA kalır... başına bela açarsın.. otur aşşa evinde
Originally Posted by çıtak ben maimi'de yaşamıyom... gümüşhanedeyim.. 22:00 den sonra hayat biter burda veya SARHOŞLARA kalır... başına bela açarsın.. otur aşşa evinde sana bişey diyim buna inan. alkol insanı.. kötü yapmaz. insansa. tabi
Forum Rules
Yer İmleri