Reis koş git Pala'nın gözüne bir bak nereyi gösteriyor. Yannış yere bakma gözüne bakacan bir şey göremezsen ben senin küreye bakıp ne olacak karar vereyim olur mu. Gıyıma yanaş az küreye bakacam o zaman
Reis koş git Pala'nın gözüne bir bak nereyi gösteriyor. Yannış yere bakma gözüne bakacan bir şey göremezsen ben senin küreye bakıp ne olacak karar vereyim olur mu. Gıyıma yanaş az küreye bakacam o zaman
Yok şimdi hakkını yemeyelim bu sefer herifi bir miktar tokatlıyacan.Tahminim ilk cetonu fena bir yerden sallamadın.Bu cetonu maliyetini iyileştirebilirsin diye düşünüyorum.Olmazsa ikinci cetonu 11.000 den sallarık langırt köy sandığına.Sallarık diyorum çünkü ben de 11.100 den yolladım ilk cetonu,hedefim 11.200 civarı kapayıp alttan tekrar almak olmazsa yazdığım gibi 11.000 den ikinci cetonu yollarım, bugünün yol haritası :wave:
Geliyo bizimki ihakkı abi sıkı tutun :)
Ahanda geldi :he:
Tebrikler dayuuuuuuuu :bravo:
Ben hep derim vob para katlama sanatıdır dayucuğum deye :)
Yeterki zamanlama ve langırt köy sandığına cetun atma cesareti
Ben biraz dolaşıp gelicem, akşam pazarına yetişirim.
Size bol kazançlar
Masayı eccük sallayım bağri, milletin uykusu açılsın :yahoo:
Puahhaahaaa
Dayucuğum tüm hayallerimi yıktın, umutlarımı suya düşürdün :he:
Şaka bi yannı herifi Yenmenin 1 yolu yordamı var mı bahriyeli abi :kahkah:
Aslında bi dalıp çıksak iyi olu :he:
Kazandıkya hemen geri verelim herife
Hani var ya etin içine bir çıbık sokuyon etin sıcaklığını ölçüyon ya bende de var öyle bir çıbık. Bende ölçebilirim.
Sıcaklığını
Kaçtı kerata, la olm nere kayboldun :kahkah:
Gördüğünü bizede söyle
Büğün yeni eşşeği sabah toplasa idim iyiydi bea yaw, x2 ğider şimdi bu Kayserili
Dayucum küre değişken gözlerine bakacaktım malûm tekerlekli sandalyeden eğilmezsen gözlerini göremem senin küre gözlerin t ile değil. Gardaş dan gardaşa zarar mı gelir ya öyle düşünüyorsan çok fena. Benim için kıymetlisin kader arkadaşım meslektaşım. Eğer olmazsa borsa sekiz işçisi olarak meslektaş olacağız reisim
En kötü afrigaya gideriz sekiz işçisi olarak canını sıktığın şeye bak ya :he:
Noldu bugün emekli yevmiyesini çıkartamadın heralde
Aklın fikrin başka şeylerde kalmış
Sabah sattırıp akşama aldıran tüm tahta cıların, anladınız siz oni:he:
Bugünlük çıktı çift yevmiye dün arkadaşın tahlillere bakacağım derken aldığımı geri verdim. Cuma günü emlağın sapik ilacından giren daha çıkmıştı. Bu ay daha bişi yok. Geçen ay kazandık şükürler olsun. Bu ay sonuna kadar yevmiye çıkaracağız önünüzdeki maçlara bakıyoruz
Benim gördüğüm senin kürede. Yukarı gideceğini gücü yok. Aşağı düşecek isteği yok. Hani var ya okulda öğretmen beş vereyim geçireyim mi 4 vereyim koyayımi diyor ya. Bu da öyle. 4,5 versin ortada kalsın
Herif dellendi
Way arkadaş yok büüüyle bir şey
11270 şort cetonumu salladım langırt köy sandığına
MB faiz kararına 8 seans kaldı
10200 -9950 durumu idare edip sonuca göre yön çizecekler gibi
Ayasofya abi senin hatırına boynuzunu sivriltmiş boğaların önüne attım kendimi, tutmasaydım bugün 11500 ü gösterirlerdi, çok rahat bi şekilde :he:
Küreyi iyi görmek lazım bakmak lazım eğilip su içen oğlak gibi.
Bugün hem eğlendik hemide para kazandık emme son dakka arkadaş hatırına cig balık yedim.du bakalım nolcuuk :he:
Kazananları tebrik eder kaybedenlere geçmiş olsun dilerim.
İyi tatiller.
Ptesiye aynı saatte buluşmak dileğiyle
İyi akşamlar :cck:
Reisim hünkârım yüce gönüllü kendini feda etti bizim için. Bu boğa niye dellenip gitti bilin mi. Boğanın gözüne bakayım diye arkadan dolanırken benim çıbık bunun arka tampona değdi ondan gıcık yapıp tepindi boğa. Resim geçmiş olsun Pts senin çeton çalışırsa bana ekmek çıkar. Olmadı Afrigaya Suriye'ye gireriz işçi olarak
Geçenlerde yazmıştım, duvarlarda kurt geziyor diye evde, kaynağı buldum, şok oldum
Sarımsak kurtlanmış,nasıl böyle bişi olabilir hala anlayamadım
var ..nefesi kuvvetli hoca bulmak lazım
sen de göz var göz Bozkurt
var bi tane ama gözüm pek tutmadı
https://www.youtube.com/shorts/0FZVh0tGkfk