Sayfa 91/193 İlkİlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon
Arama sonucu : 1540 madde; 721 - 728 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Reis koş git Pala'nın gözüne bir bak nereyi gösteriyor. Yannış yere bakma gözüne bakacan bir şey göremezsen ben senin küreye bakıp ne olacak karar vereyim olur mu. Gıyıma yanaş az küreye bakacam o zaman

2.  Alıntı Originally Posted by ihakkı Yazıyı Oku
    Tam daytrade'ciye göre
    Çalışmayı yapınca buraya asarsan çok faydalı olur dayıcıgim
    Yok ben artık daytradeci olaraktan endekis vobda herifi yenemiyorum, bundan keyli ortavadeli öngörü ile yenmeye çalışacağım
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok ben artık daytradeci olaraktan endekis vobda herifi yenemiyorum, bundan keyli ortavadeli öngörü ile yenmeye çalışacağım
    Yok şimdi hakkını yemeyelim bu sefer herifi bir miktar tokatlıyacan.Tahminim ilk cetonu fena bir yerden sallamadın.Bu cetonu maliyetini iyileştirebilirsin diye düşünüyorum.Olmazsa ikinci cetonu 11.000 den sallarık langırt köy sandığına.Sallarık diyorum çünkü ben de 11.100 den yolladım ilk cetonu,hedefim 11.200 civarı kapayıp alttan tekrar almak olmazsa yazdığım gibi 11.000 den ikinci cetonu yollarım, bugünün yol haritası

4. Geliyo bizimki ihakkı abi sıkı tutun
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Geliyo bizimki ihakkı abi sıkı tutun
    Reisim hünkârım kim geliyor ne yapacak. Eğilip bekleyelim mi kaçalım mi bişi söyle ne gördün

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reisim hünkârım kim geliyor ne yapacak. Eğilip bekleyelim mi kaçalım mi bişi söyle ne gördün
    Bi kerede bişeyi anla be
    Boğa boynuzu sivriltti geliy
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bi kerede bişeyi anla be
    Boğa boynuzu sivriltti geliy
    Senin gözler iyi görmüyor uzağı bak ayı çıkarsa senin gördüğün bana kucak dansı yaptırır sekiz işçisi yapar beni. Gözlerini sil iyicene bak bi ayı mi boğa mi

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Senin gözler iyi görmüyor uzağı bak ayı çıkarsa senin gördüğün bana kucak dansı yaptırır sekiz işçisi yapar beni. Gözlerini sil iyicene bak bi ayı mi boğa mi
    Ayuda olabilü daşta düşebilü nebiliyim tozudumana katmış geliy bişiii sandıydım, herif durakladı burayı mı okuyor nedir
    Şindi sağa sola bakıy
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 91/193 İlkİlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •