- Endeksi niye kötüleyip duruyorsun sen ya?
- Ben mi?
- Evet, sen!
- Şey.
İYİLEYİN
Kötülemeyin kimseyi; haklıysanız gıybet, haksızsanız iftira etmiş olursunuz ve kötülenirsiniz. İyileyin herkesi, kendiniz de iyileşirsiniz.
Printable View
- Endeksi niye kötüleyip duruyorsun sen ya?
- Ben mi?
- Evet, sen!
- Şey.
İYİLEYİN
Kötülemeyin kimseyi; haklıysanız gıybet, haksızsanız iftira etmiş olursunuz ve kötülenirsiniz. İyileyin herkesi, kendiniz de iyileşirsiniz.
https://i.hizliresim.com/bccwq20.png
1 temmuzdan itibaren trade ettiğim tahtalarda yanlış hamle yaptığım tahta en alt bölgeden aldım graf üzerinde çalışmaları yaptım lokum gibi trade tahtası benim için ama boyun bölgesinde beni attı formasyonu tamamladı.
borsaya yeni giren arkadaşlar varsa onlara yazayım bizim borsa el göründüğü için %51 psikolojidir dün ekgyo vedalaştığımda tahta %5 yukardaydı dedim ya yine otokar gibi olmasın kurtçuk bekle bekle diyor:)sonra açtım grafı biraz teknik biraz oyak spor alımları tepede midemi bulandırdı baktım satıcı tarafıda iştahlı yakalamışlar vedalaştım sonuç olarak bu borsa yeni girenler psikoloji yönetimi önemli ayrıca teknik konularada önem verin bu arenada olucaksanız .Ha şimdi çıkar birileri makinalar tekniğemi bakar der :)bakar kardeşim buradaki algoritmalardan daha hızlı makinalar var kriptoda ne formasyonlar yapıyor kısada iş eskiden çok manuleldi şimdi daha hızlı argoritmik makina ile oynanıyorsa, oyun sizde hesaplamanızı ona göre yapıcaksınız zaten belli tahtaların karakterislik özelilliğini gördükten sonra oyuna adapte oluyorsunuz.
Euro fighter 120 mlyn dolar
F-35 80-100 mlyn dolar
Euro fighter saatte 20 000 USD yakıyor
F-35 saatte 35- 40 bin
Euro fighter daha hızlı ve çevik
F-35 daha yavaş ve az atak
Ancak Eurofighter F-35 i görene kadar Eurofighter haritadan siliniyor.
Eğer Eurofighter daha iyi olsaydı zaten kendileri üretmeye devam eder ABD den F 35 kuyruğuna girmezlerdi .
Bize neden veriyorlar 4.5 nesil olup pahalı oldugu için kendi uçaklarını biraz daha iler zamana itsinler , modasının geçiyor olması , bunlar birsey veriyorsa 3 şey almadan vermez
Vize hikayesi de buna dahil , Avrupa tam bir o.c. dir , NATO genel sekreterlerinin yalaka tavırlarına bakın gören ve algılayan bilir .Bence Eurofighter yerine F-16 nin son versiyonları dahi daha iyi olabilir Modifiye de ediliyorlar burada uçağı tanıdılar. İyice..
Tabii gerçekten uzman olanlar taa iyi bilir ama çok pahalı .
Renault vs Byd , Cherry gibi mi desek bilemedim.
Not: tabii uçaklar zamanla değişebilir ve son versiyon ile ilk arasında bayağı bir fark olabilir ayrıca f-35 kontrolü ABD tarafından yapılır.
F16 vermiyor Trump,
Elli faktör krem yaptım, eyy Trump:he:
Fidan lafı ortaya koydu,
Gerekirse vururuz dedi, tabi bu kaçıncı tartuşılır,
Vuracak olan vurur, İran ğibi açiklama olmaz.
Gazda geldi tayfun dan, artık uçakta geliyor
Ne duruyon pala, helva yapsana lan:he:
Çok sıcak ben havuza, denizde bile insan terlermi yahu, terletiyor bu sene
Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Türkiye’nin, Suriye’nin yeni hükümetiyle yakın iş birliği içinde çalıştığını vurgulayarak, Şam yönetiminin başta DEAŞ olmak üzere terör örgütleriyle mücadele kapsamında Türkiye’den RESMI DESTEK talep ettiğini ifade etti.
Bu kapsamda, 10 Mart tarihinde Suriye Hükümeti ve SDG terör örgütü arasında üzerine uzlaşı sağlanan hususların sahadaki yansımalarının bir an önce görülmesi söz konusu istikrara katkı sağlayacaktır. Terör örgütü SDG, Şam hükümetiyle yaptığı anlaşmaya uyduğunu somut olarak göstermek zorundadır. Konuya yönelik gelişmeler ilgili kurumlarımızla birlikte yakından takip edilmektedir.”
bak bunuda ben tartışırım
o zaman havaalanını tamamen askere verirsin asker kullanır
zaten edremit havaalanı balıkesire 90 km iki ane sivil havaalanına ne gerek var
yolcu yok diye kapatılan havaalanı 2019 da açılıyor.
ogünden bu yana tek bir tane bile tarifeli uçağın inmediği havaalanının 2019 da 46 olan personeli 80 i geçti.
80 tane adamın çalıştığı ama tek bir tane tarifeli uçuşun olmadığı bi havaalanı neden komple askere verilmez
balıkesire sadece 90 km ötede edremit havaalanı var ve oraya inen yolcularda balıkesire geçiyor.
2024 yılında yaklaşık gideri 150 milyon
Yunus Paksoy
@yunuspaksoy
·
11s
SON DAKİKA — ABD SURİYE ÖZEL TEMSİLCİSİ VE ANKARA BÜYÜKELÇİSİ BARRACK
•Suriye, eğer Şara başarısız olursa Libya’dan “daha kötü” hale gelebilir.
•Şara’ya, ordunun yeniden yapılandırılmasını, İslamcıların etkisinin azaltılmasını ve bölgesel güvenlik yardımı talebini yeniden değerlendirmesini tavsiye ettim.
•Hızlı bir değişim olmadan, Şara, onu bir zamanlar iktidara getiren aynı itici gücü kaybetme riskiyle karşı karşıya.
•Suriye hükümeti “daha kapsayıcı” bir yaklaşımı daha hızlı bir şekilde düşünmeli.
•Eğer hızlı bir değişim yapılmazsa, Şara iktidarı bir kez daha kaybetme riskiyle karşı karşıya kalır.
•Şara’nın, İslamcı etkileri azaltmak ve askeri gücü yeniden yapılandırmak için bölgesel güvenlik yardımı talep etmesini tavsiye ettim.
•DEAŞ’lı militanlar belki de hükümet üniforması giymişti Süveyda’da. Sosyal medyada paylaşılan video kayıtları kolayca manipüle edilebilir; bu nedenle güvenilir değiller.
•Washington, Suriye ve İsrail arasında “dürüst arabulucu” rolü oynayabilir ve herhangi bir tehdidin büyümesini önleyebilir.
•Şara, İsrail’in düşman olmadığını ve uygun zamanda ilişkilerin normalleşebileceğini ima etti.
Bi Nükleer santral yaptıralım dedik.
Tam bir bilinmezlik!!
Ne zaman teslim edilir,maliyet,Şirket kimin vs.
Şimdi de işçiler maaş alamadığı için eylemde.
Jandarma müdahale ediyor.
Biraz da sert.
Ayni jandarma maaşı bir kaç ay gecikse ne yapardı acaba?
Empati..
O uçakları bize vermelerinin tek sebebi Rusya korkusu ellerinden gelse kesinlikle vermezler bizde cidden ihtiyacımız olmasa almayız zaten. İngiltere ilginç bir şekilde nedendir bize çok destek oluyor.Tabii ki F-16 alabilsek daha iyi. F-16 da uçağı alabilsek zaten kendi radarımızı taksak yeterli. o F-16 larda RUSYA AB ye Çİn ABD ye gerçek tehdit olana kadar vermezler.
Natoda avrupa kanadında Nükleer atabilecek uçak yalnızca bizde var sayısı da yeterli mi bilmiyorum. Almanlarda Uçak var mesela kullanılabilinir durumda değil.
Ben hala eurofighter işinde bile uçaklar Tr de piste inene kadar hep soru işareti koyucam.
İşçi kardeşim ABD bizim iç siyasetin gazla çalıştığımızı biliyor verdiği demeçlerde bu yönde cebimize giren birşey yok , Yukarda ABD temsilcisi anlatıcağını anlatmış bize fazla güvenmeyin SATACAĞIMIZ zaman kimseye hesap vermeyiz siz düşünün diyor .
Başkanım Bursada bir yollar var pist gibi. Sinop gibi 2 Mv çıkan yere Boyabat tüneli yapıldı. Yetmedi yılda en az 1-2 kere şehir yakınlarında heyelan olan yer vardı yolda oralara Tünel yapıldı. Düz yola dağ falan yok. Keza bir yollar var yapıldı herhalde 2100 yılına kadar yeterli. Sinop halkı için mi yapıldı bunlar. Hiç sanmam.
İktidar dış siyasetten bahsediyor , jeopolitik durumdan bahsediyor ama iç siyasette bir bütünlük sağlayacağı yerde ayrıştırma işine giriyor hala çıkmışlar Cumhurbaşkanı yardımcısı kürtmü olsun alevi olsun derdinde gerçi çoğu gündem değiştirme bunuda bahçeliye veriyorlar gündem olsun diye en uç kesimin başındaki olduğu için yersen çoğu kişi yiyor gerçek gündemi unutup bunları konuşuyorlar...
sizde burada uçakları tartışıyorsunuz :)
niye cumhurbaşkanı değilde yardımcıları
demokraside alevi biri cumhurbaşkanı olamaz diye hüküm mü var ki yardımcılıklara atıyoruz.
demokrasiyi bile kendi kafasına göre yazıyor
70 inden sonra siyasete devam etmek isteyenlerden her yıl yurtdışından gelecek yabancı doktorlardan oluşan bi heyetten rapor istetmek şart oldu
ülkedeki doktorlARDANda uzak durmak lazım
eskiden beni Türk Hekimlerine emanet edin diyen adamı bile bu konuda çiğnedim
Buradan uyaralım o zaman , BARİ PARAYI PESİN VERMEYİN BAK VERDİNİZ ,F35 E ALAMADINIZ,
AYRİCA ENVER İLE TALAT İNGİLTEREYE 2 GEMİ PARASINI KAPTIRDI İDİ , O DA UCTU GİTTİ,
Benim önerim şu tarafsız bir yerde bi havaalanında heyetler karşı karşıya gelsin uçaklar bir tarafta paralar diğer tarafta iki tarafın adamları ,paraları ve uçakları kontrol etsin herşey tamamsa iki taraf yavaş adımlarla karşı tarafa gecsin ve bizim sakladigimiz keskin nişancılar iş bitene kadar yerlerinden ayrılmasın ..
Ancak bu şekilde Dingiltere ile iş yapılabilir..:he:
Yazının diğer kısımları hisse fiyatlaması ile ilgili konumuzla alakası yok teknik konuşuyoruz.
Yukarıdaki kısım teknik olarak net ciddi hatalar içeriyor.
Yerde konuşlanmış radar f16ya bildirim atıyor füzesi de daha iyi basıyor füzeyi f35 yerde. f35 in kendi tespit kabiliyetleri tamamen yok sayılmış.
Zor be gülüm diyebilirim.
benim dememin de bir önemi yok.
F35 i de F16 yı da üreten aynı firma Lockheed Martin.
Bu adamlara bu versus sorulmuştu zamanında onlar da zor be gülüm demişlerdi.
ASELSAN, SSB ile 169,7 milyon dolarlık sözleşmeler imzaladı23/07/2025 13:49:04
ASELSAN, Savunma Sanayii Başkanlığı ile 169,7 milyon dolarlık sözleşmeler imzaladı.
KAP'a yapılan açıklamada, "ASELSAN ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında; Elektronik Harp, İHA Önleme ve Yeni Nesil Havan Tevcih Sistemlerinin tedarikine yönelik toplam 169.725.315 Milyon ABD Doları tutarında sözleşmeler imzalanmıştır. Sözleşmeler kapsamında teslimatlar 2026-2029 yılları arasında gerçekleştirilecektir."
https://www.youtube.com/watch?v=1kDW...el=DefenceTurk
Bunlardansa bence de zor be gülüm. :) Fuar var gez bir dolaş. O sorduğun soruyu bilmiyorum ama velev ki biliyorum sence onu o derece bilebilecek biri buralarda paylaşır mı? Saygılarımla.
https://halktv.com.tr/gundem/basina-...aniyor-957510h
Başına gelmeyen kalmadı: Devleti soyan değil, soygunu açıklayan yargılanıyor
memleketimden manzaralar :)
Sen bi kere tartışmaya çalıştığın adamın kim olduğunu biliyor musun?
Bilmediği herhangi bir konu olduğunu gördün mü?
O ki zamanında Tekfen’in çaycısı ANZ nin ayakçısı ile sohbet etmiş biri.
He he de geç.
Beni forumda tanıyanlar var diyordu.
Tanıyan biri yazsa da biz de saygıda kusur etmesek.
Bak gezip dolaş diyor.
Hem o gezmiş sen evde oturuyorsun.
IDEF 2025 halka açık bir etkinlik değildir; fuar, savunma sanayii profesyonelleri, resmi delegasyonlar, sektör temsilcileri ve davetli ziyaretçiler için düzenleniyor. Katılım için www.idef.com.tr üzerinden ön kayıt yaptırmak gerekiyor ve yalnızca profesyonel ziyaretçiler ücretsiz giriş yapabiliyor
https://www.cnnturk.com/turkiye/gale...2313136?page=3
Ben girerim. Cumartesi - pazarda senin gibiler girer. Yine baltayı çok fena taşa vurdun her zaman olduğu gibi. Sen böyle sürekli açık aramaya devam et.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...52608&page=470 Gönderi 3759.
CCOLA grafiğine xu100 cinsinden bak bakalım karşındakinin seviyesini belki anlarsın.
Seçim dönemine girdik galiba… burada bile savunma sanayi izliyoruz. Mete, şener, eray, esat beyler de aramızda herhalde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ömrünüz çamur at izi kalsın olmuş. Ne oldu yukarıdaki yazıya konuşabilecek lafın yok çünkü. Huzur verseydiniz burada yazabilseydim ben düşüşü de yazardım. Ben sizler gibi değilim matematik ne derse onu yazarım. Yazı yazmadığım zaman içinde sana hesap verecek değilim. Sürekli çamur atma huyundan vazgeç başa çıkabiliyorsan bilginle hodri meydan. Duyanda 1,5 ay önce endeks 5000 ben yazdım sanacak.
Sürekli iftira atmaya kalkıyorsun.
Ben kopya çekip yakalandığımda utancımdan bütün sene adamın dersine gitmedim kaldım. Şimdi hırsızlar eğer seçimi kaybetmeseler bu tırtlar mezun olacak bürokrasinin her yerini kaplayacak bir de üstün zekalı gibi bize tepeden bakacaklar. Aynı şu anda bakanın bize gerizekalıya anlatır gibi üslupla davranacaklar.
Hacı senin sıkıntın ben Akp li değilim ama diye başlayıp cümlenin bütün geri kalanını övecek şekilde davranman. Bir de kibir var kibir.. biz cahillere kibirle yaklaşırsan itici oluyor. Burada ex troller de aynı üsluptaydı. Oyun dışılar ama biz cahiller hala oyundayız