Originally Posted by
Desidero74
Euro fighter 120 mlyn dolar
F-35 80-100 mlyn dolar
Euro fighter saatte 20 000 USD yakıyor
F-35 saatte 35- 40 bin
Euro fighter daha hızlı ve çevik
F-35 daha yavaş ve az atak
Ancak Eurofighter F-35 i görene kadar Eurofighter haritadan siliniyor.
Eğer Eurofighter daha iyi olsaydı zaten kendileri üretmeye devam eder ABD den F 35 kuyruğuna girmezlerdi .
Bize neden veriyorlar 4.5 nesil olup pahalı oldugu için kendi uçaklarını biraz daha iler zamana itsinler , modasının geçiyor olması , bunlar birsey veriyorsa 3 şey almadan vermez
Vize hikayesi de buna dahil , Avrupa tam bir o.c. dir , NATO genel sekreterlerinin yalaka tavırlarına bakın gören ve algılayan bilir .Bence Eurofighter yerine F-16 nin son versiyonları dahi daha iyi olabilir Modifiye de ediliyorlar burada uçağı tanıdılar. İyice..
Tabii gerçekten uzman olanlar taa iyi bilir ama çok pahalı .
Renault vs Byd , Cherry gibi mi desek bilemedim.
Not: tabii uçaklar zamanla değişebilir ve son versiyon ile ilk arasında bayağı bir fark olabilir ayrıca f-35 kontrolü ABD tarafından yapılır.
O uçakları bize vermelerinin tek sebebi Rusya korkusu ellerinden gelse kesinlikle vermezler bizde cidden ihtiyacımız olmasa almayız zaten. İngiltere ilginç bir şekilde nedendir bize çok destek oluyor.Tabii ki F-16 alabilsek daha iyi. F-16 da uçağı alabilsek zaten kendi radarımızı taksak yeterli. o F-16 larda RUSYA AB ye Çİn ABD ye gerçek tehdit olana kadar vermezler.
Natoda avrupa kanadında Nükleer atabilecek uçak yalnızca bizde var sayısı da yeterli mi bilmiyorum. Almanlarda Uçak var mesela kullanılabilinir durumda değil.
Ben hala eurofighter işinde bile uçaklar Tr de piste inene kadar hep soru işareti koyucam.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri