28-29 lot kimsenin dişinin kovuğunu doldurmaz, o yüzden kendi adıma bayağı bekleyeceğim.İskontosu yüksek bir halka arzdı o yüzden ilerisi için ümitliyim...
Printable View
28-29 lot kimsenin dişinin kovuğunu doldurmaz, o yüzden kendi adıma bayağı bekleyeceğim.İskontosu yüksek bir halka arzdı o yüzden ilerisi için ümitliyim...
erken girene 1 lot fazlalıktan bahseden arkadaş doğru tutturmuş. bana da 29 geldi. çekirdek ailede 2 kişi girse 1000 TL işte, miktar az olduğu için %100 (8. gün sabahı) yapar ve 60'larda (5. gün sabahı) bozmaz diye düşünüyorum. zaten ayırdığım 2000 TL'yi 2500-3000 olarak döner diye hesaplamıştım.
oransal dağılım adaletsiz diyoruz ancak bunda da 8-10 kişi komün halinde girenlerin kurumsaldan farkı kalmıyor 1 pay alana göre. ki onlar daha da kalabalık şekilde giriyorlardır eminim, çalışanlarına vesair aldırmak suretiyle. elbette bunun sınırlandırmasını yapmak mümkün değil. bana göre eşit dağılımın en güzel yanı, yüksek sermaye istememesi. %2'si 500 TL olan bir oransal dağıtıma girseydiniz şu anda 25000 TL paranızı nakte çevirip buraya bağlamak zorunda kalacaktınız. Hepimiz 1000'i geçmeyeceğinde hemfikirdik.
Diğer yandan, Krvgd'de Krvn'nin tavan serisi yaptırılması gibi, bunda da isim benzerliği taşıyan bir hisse (ışıklar enerji, ieyho) tüm ayı kırmızı kapattıktan sonra 3 gündür yeşilleri yakmış. https://tr.investing.com/equities/is...istorical-data bilinçli değil yatırımcımız, bunu görür bunu söylerim.
28*16.1=450.80 tl bakalım ne olacak
Az gelmesi daha iyi olmuş yüksek gelse dört beş tavan sonra bozardı.
Dağıtımda tamamlandığına göre moderatör arkadaş bu başlığı yukarılara taşıyabilir. Tüm paydaşlara hayırlı bereketli olsun...