25-40 lot arası dağıtılmasını ön görüyorduk, 29 lot geldi. Artık nasıl kapış kapış gidiyor halka arzlar. Umarım tavan serisi uzun sürer.
25-40 lot arası dağıtılmasını ön görüyorduk, 29 lot geldi. Artık nasıl kapış kapış gidiyor halka arzlar. Umarım tavan serisi uzun sürer.
Normal olan TC ye göre dağıtım yaptığı için tek bir hesaptan emir gerçekleşmesi gerekiyor.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
28 adet gelmiş
Halk yatırımda bir sıkıntı mı var , işlem iptal gözüküyor , bu durum başına gelen var mıdır dostlar
149.125.000 lot alici bekliyor olarak kalmis
yatırım tavsiyesi değildir
İs bankasında portföyde gözükmüyor bende, gözüken var mı?
Bu kadar çok yeni ve bilmeyen yatırımcının toplandığını gördünüz yazın efendim yazın. Pazartesi tavan olursa satmayacağını o kadar iyi biliyoruz ki. Geçin bunları lütfen. Bir fikriniz varsa söyleyin ama böyle oyunlara başvurmayın. Profilinize bakan herkes böyle anlık yükselmelerde, ilk günden tavan yapmalarda vs satmayacağınızı anlayabilir. Gidin bimdeki hisselerinizi satın yükselince. Ve şunu da belirtmek istiyorum yeni yatırımcılara: önümüzdeki 1 hafta 10 gün boyunca bu tür "satın" konulu yazılar oldukça fazla olacak aman dikkat!! Tongaya gelmeyinBaktım kimse tartışma başlatmamış bu sefer, ben başlatayım dedim
Uyarı: Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri