Ah o hanımlar yok mu hanımlaaaarrrr...Haberi olmaması lazım onların...Yoksa sonuç bu her zaman :he:
Printable View
Ah o hanımlar yok mu hanımlaaaarrrr...Haberi olmaması lazım onların...Yoksa sonuç bu her zaman :he:
Merkez itiraf etti: Fiyat artışı sürecek
Merkez Bankası faizi yüzde 24’te sabit tuttu. Açıklamada enflasyondaki artış riskinin devam ettiği vurgulandı. Faiz enflasyonun altında kaldı.
Bu bir itiraftır.gerçek enflasyonun yüksek olduğunu faizlerin ise düşük kaldığını.
Zorlu Enerjinin 113 gün vadeli
%35 basit getirili ihracının yıllık bileşiği %39.41'e denk geliyor..
Bunu yazmış biris, bu ne demek arkadaşlar? Bono falan mı nasıl katılınıliyor, güvenli midir?
250 K usd
Ak 5.25
Vakıf 6.25
Halk 6.50
Geçen yıl birikiminizi neye koysaniz kazaniyordunuz diyorlardı malûm programlarda. Şimdi faiz dahil neye koysaniz kaybediyorsunuz diyemiyorlar.
Taziye mesajlarınız ve duyarlılığınız için hepinize çok teşekkür ederim.
Dcd den bahsediyor. Bir aralar kendisi de yapıyor ve kazanıyordu. Ama hatırladığım kadarı son işleminde çok ciddi bir zararı söz konusu idi. O zararı çok zor olsa da kurtardığını belirtmişti. Yani bu işlemde sadece kazanç değil zarar da söz konusu. Bilenler dahi bu işe kolay kolay bulaşmıyor. Küçük yatırımcı psikolojisi ile dolar ya da hisse senedi alındı mı hemen prim yapsın yükselsin istenir. Bu işlerde zamanlama çok önemlidir. Yani aldığın fiyat yüksek ise biraz beklersin, düşük ise kar edersin. Sizin dolar alış seviyeniz çok yüksek değil. Biraz sabretmeniz gerekecek. Çıkarken 8.00 - 10.00 tl seviyelerdeb bahsedilir. Düşerken de 5.00 liseviyelerden. Bu borsa için de geçerlidir.
Mevduat Bankalarının Bilanço Bilgileri
https://resmim.net/f/KZtX0w.png
Kendi içindeki fırtınayı en iyi kendisi bilir...Kaçan mevduat faizleri filan...Eriyen para...
Enteresan bir gün..Borsaya hala çakıyorlar,dolar düşüyor,euro düşüyor,parite yerlerde...Gösterge bile artık gösteremiyor...Petrol fiyatı bile düşüyor...
N kolay bono kullanmış olanlara bir sorum var. Bunu her gün bozup tekrar alınca (üşenmediğimizi ve başka işimiz gücümüz olmadığını farzedersek) getirisi daha yüksek olmaz mı? Örneğin günlük vadeli mevduatlarda oran %25 ise bu aylığın 25,5 ine tekabül ediyor her gün faiziyle birikerek ilerlediği için. Acaba belirli sürede belirili sayıda işlem yapma limiti gibi birşey mi var bu nkolay bonoda? Ilk kez aldım da sistem nasıl çalışıyor onu anlamaya çalışıyorum. Ne diyorsunuz bu işe?
Teşekkürler cevaplarınız için. Saygılar.
Üstat arkadaşlara benim de bir sorum var.Bugün akbank ve ak yatırımla görüştüm zorlu enerjinin bonosu için.Gerçekten cazip komisyon da almıyorlar.Tek merak ettiğim zorlu enerji sonuçta zorlu holdinge bağlı... Tek başına borç ödemiyorum deme durumu olur mu yoksa o borçlar holdinge bağlı diğer kurumlardan alınabilir mi???Ancak zorlu holding konkordato ilan ettiğinde mi sıkıntı olur?
Bugun oran soran varmi ?
Cuma günü banka oranları :
Vakıfbank
32 gün %25.75
Günlük 24
500 k üstü
———————-
Garanti
32 gün % 24
Günlük %23
1000 k
———————-