Sayfa 945/1030 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 7,553 - 7,560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    bu kimin bonu

kaynanamın bonu

eyvallah neşemizi yerine getirdin.

syg,
    : ) Şimdi fark ettim ben de.. : )

2.  Alıntı Originally Posted by Chucky68 Yazıyı Oku
    Rahat ol yatar...bu kadar evhamli olma..koskoca devlet bankasi...alacagin olsun yeterki)
    Heyecan yaptım işte
    yıllar sonra ilk defa bono işlemi yaptım da.. Burgan dijitale aylık yatırcam inş. o parayı. Az bir kısmını da n kolay bonoya. Bu bankalarla yapacağım ilk işlemler olacak bunlar da bakalım..

Alıntı Originally Posted by Chucky68 Yazıyı Oku
    Insallah oyledir...6.70 den dolar almak adami yorar cunki...hele bide tl faizlerindende olununca...
    Evet hocam
    Yukaridaki hocaminda dedigi gibi 5.72 yazacaktim. Neyse saglik olsun. Alisiyorum zamanla

4.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    O zaman da kardeşimin adına alacaktım.Zaten nitelikli yatırımcı şartını biliyorum.Akbank olsun şekerbank olsun bu tip öst’lerde önceliği haklı olarak kendi müşterilerine tanıyor.Bakalım bu sefer alabilecek miyiz?
    Sonucu yazarsınız bende almayı düşünüyorum bunlarda miktar şartı yoktu değilmi?

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Evet hocam
    Yukaridaki hocaminda dedigi gibi 5.72 yazacaktim. Neyse saglik olsun. Alisiyorum zamanla
    5.72 sorun olmaz...1 haftalik 5.72 usd dolar satarim opsiyonlari yapip cok rahat tuyersin..en azindan cebin prim gorur..azda olsa..

Alıntı Originally Posted by Chucky68 Yazıyı Oku
    Orta vadede işiniz zor...6.70 den dolar alan bir kisi ne bekliyorduda bu kadar yuksekten alir....7.5 olmasinimi??..sadece siz degil malum dolar forumunda(hissenet degil)..tamamina yakin yatirimcilar hepsi terste..coguda 6.50 uzeri....oncelikle bana gore 6.20 uzeri kur halen çok yuksek....yada ben henuz alisamadim...bana gore kurda buralarida cok yuksek ama maalesef eyvallah deyip kabulleniyoruz..bu kur maxumum yil sonu normalde en cok 5.20-5.25 civari olmaliydi...bu sartlarda olabilirmi gorecegiz...kisa vadede 6.70 cok zor...belki orta vadelere dogru olabilir...kur bir sure 5.50-6.20 arasinda gelir gider...burada %10 luk bir arti eksi olabilir...kuru su anda aşiri cikartacak cok buyuk spek hareketler geride kaldi..ortam sakin. Tabi heran hersey olabilir...burasi Turkiye..

Chucky........................yeşil
    Yalnis yazmistir. 6.72 degil 5.72 dir o. Elinde de 40k dolar vardir muhtemelen. Cunku 1 aylik faiz gitti diyordu yani 5 bin tl.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. [QUOTE=Webster;2779869]Evet hocam
    Yukaridaki hocaminda dedigi gibi 5.72 yazacaktim. Neyse saglik olsun. Alisiyorum zamanla[/QUOTE

Eğer nakte ihtiyacın yoksa yüksek dolar mevduatı veren bir bankaya(minimum %6) dolarları gömer sonrada piyasayı uzaktan izlerdim.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

[QUOTE=mkdmkd;2779997]
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Evet hocam
    Yukaridaki hocaminda dedigi gibi 5.72 yazacaktim. Neyse saglik olsun. Alisiyorum zamanla[/QUOTE

Eğer nakte ihtiyacın yoksa yüksek dolar mevduatı veren bir bankaya(minimum %6) dolarları gömer sonrada piyasayı uzaktan izlerdim.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yok hocam allaha sukur nakte ihtiyac yok ama hanim dirdir ediyor en buyuk sorun o.

Alenichev hocam on numara hesap yapmissin tebrikler.

Sayfa 945/1030 İlkİlk ... 445845895935943944945946947955995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •