-

Originally Posted by
ideaid
Vakıfbanktan bonu almıştım.. vade tarihi bugündü... portföyye baktığımda da kalan gün sayısı da sıfır gözüküyor ama para henüz hesabıma yatmadı. paranın hesabıma bugün yatmasının belli bir saati mi var yoksa yarın mı yatar acaba.
Isbank'da vade gununde yatirim hesabina yatiyordu.
Syg,
-

Originally Posted by
Dudu
Isbank'da vade gununde yatirim hesabina yatiyordu.
Syg,
O zaman bugün yatacak.Biraz önce baktım gözükmüyordu.. demekki belli bir saati var..birazdan gene kontrol ederim. Sağ olun..
-
Şimdi yatmış..direkt vadesize yatırmışlar.
-

Originally Posted by
Webster
Alenichev hocam grafigi yorumlarmisiniz. 6.72 den girdim enf verisi oncesi
Tersteyim. Sizce ne yapayim. Ne guzel gunluk aliyordum faizi. Rahat batti resmen. Bir aylik faiz suan cope gitti
Orta vadede işiniz zor...6.70 den dolar alan bir kisi ne bekliyorduda bu kadar yuksekten alir....7.5 olmasinimi??..sadece siz degil malum dolar forumunda(hissenet degil)..tamamina yakin yatirimcilar hepsi terste..coguda 6.50 uzeri....oncelikle bana gore 6.20 uzeri kur halen çok yuksek....yada ben henuz alisamadim...bana gore kurda buralarida cok yuksek ama maalesef eyvallah deyip kabulleniyoruz..bu kur maxumum yil sonu normalde en cok 5.20-5.25 civari olmaliydi...bu sartlarda olabilirmi gorecegiz...kisa vadede 6.70 cok zor...belki orta vadelere dogru olabilir...kur bir sure 5.50-6.20 arasinda gelir gider...burada %10 luk bir arti eksi olabilir...kuru su anda aşiri cikartacak cok buyuk spek hareketler geride kaldi..ortam sakin. Tabi heran hersey olabilir...burasi Turkiye..
Chucky........................yeşil
-

Originally Posted by
ideaid
Vakıfbanktan bonu almıştım..
bu kimin bonu
kaynanamın bonu

eyvallah neşemizi yerine getirdin.
syg,
-

Originally Posted by
Chucky68
Orta vadede işiniz zor...6.70 den dolar alan bir kisi ne bekliyorduda bu kadar yuksekten alir....7.5 olmasinimi??..sadece siz degil malum dolar forumunda(hissenet degil)..tamamina yakin yatirimcilar hepsi terste..coguda 6.50 uzeri....oncelikle bana gore 6.20 uzeri kur halen çok yuksek....yada ben henuz alisamadim...bana gore kurda buralarida cok yuksek ama maalesef eyvallah deyip kabulleniyoruz..bu kur maxumum yil sonu normalde en cok 5.20-5.25 civari olmaliydi...bu sartlarda olabilirmi gorecegiz...kisa vadede 6.70 cok zor...belki orta vadelere dogru olabilir...kur bir sure 5.50-6.20 arasinda gelir gider...burada %10 luk bir arti eksi olabilir...kuru su anda aşiri cikartacak cok buyuk spek hareketler geride kaldi..ortam sakin. Tabi heran hersey olabilir...burasi Turkiye..
Chucky........................yeşil
5.72 yi sehven (yanlışlıkla) 6.72 yazmış o...
-

Originally Posted by
ideaid
Vakıfbanktan bonu almıştım.. vade tarihi bugündü... portföyye baktığımda da kalan gün sayısı da sıfır gözüküyor ama para henüz hesabıma yatmadı. paranın hesabıma bugün yatmasının belli bir saati mi var yoksa yarın mı yatar acaba.
Rahat ol yatar...bu kadar evhamli olma..koskoca devlet bankasi...alacagin olsun yeterki
)
-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
5.72 yi sehven (yanlışlıkla) 6.72 yazmış o...
Insallah oyledir...6.70 den dolar almak adami yorar cunki...hele bide tl faizlerindende olununca...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri