-

Originally Posted by
karamizah
Diğer sorular hikaye bence nitelikli yatırımcı olmadığınız için size yok demişlerdir.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
O zaman da kardeşimin adına alacaktım.Zaten nitelikli yatırımcı şartını biliyorum.Akbank olsun şekerbank olsun bu tip öst’lerde önceliği haklı olarak kendi müşterilerine tanıyor.Bakalım bu sefer alabilecek miyiz?
-

Originally Posted by
cumartesi71
Önce enflasyonun 24 olduğuna kendini inandırıyorsun,sonra aldığın faiz 2-3 puan yukarıda olduğu için reel getirim var diyip dolar ne oldu diye takip etmiyor ve rahat uyuyorsun.Bir de üzerine, ekmeği dolarla mı alıyoruz diye,level atlarsan, bebek gibi mışıl mışıl uyuyabiliyorsun.
Bu yazdiklarini ben yapamazdim.
Syg,
-
-

Originally Posted by
shorts
full tl de olup rahat uyumak..?? ilginç.
He aynen oyle. Nisanda cikmistim dolardan 6 aydir kafa rahatti. Dun gece uyuyamadim
-
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
-
dün dolar neden düştü. Normalde Merkez faiz arrtırdığında düşüş olması beklenirdi. Negatif reel faiz dolara yarar. işte neden:
https://www.haberturk.com/iste-dolar...191924-ekonomi
Son düzenleme : joli; 26-10-2018 saat: 08:25.
-

Originally Posted by
Webster
He aynen oyle. Nisanda cikmistim dolardan 6 aydir kafa rahatti. Dun gece uyuyamadim
Nedenki...USD düşüyor işte 5.63 e kadar düştü daha ne olsun...
Daha da düşer umarım 5.00-5.50 lere de ülke rahatlar biraz...
-
Vakıfbanktan bonu almıştım.. vade tarihi bugündü... portföyye baktığımda da kalan gün sayısı da sıfır gözüküyor ama para henüz hesabıma yatmadı. paranın hesabıma bugün yatmasının belli bir saati mi var yoksa yarın mı yatar acaba.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri