Tebrikler kardesim
Printable View
eyvallah abi . bi devlet dairesinde çalışıyorum. işimden pek memnun değilim bi gün biriktirdiğim portföyüm belli bir seviyeye gelince kapıyı vurup çıkma hayliyle böyle araştırıyorum. Bişeyler yapmaya çalışıyorum.
Malum para kolay kazanılmıyor. Kazanılan parayı değerlendirmek ise kazanmaktan daha önemli bir olgu bence. Onun için böyle biraz fazla hesap ediyor olabilirim ama gördüğüm kadarıyla herkes her kuruşuna değer veriyor bence vermeside gerekirç
BU sebepten yardımlarınızı görüşlerinizi ve fikirlerinizi beklerim
Bende bu gün bi çılgınlık yaptım
Mevduat karşılığı yaklaşık 25,50 olan Hazine bonosu aldım
Para lazım oldukça ihtiyaç kadar satarım dedim
Vade 364 gün , bu gün valörlü .. Hayırlısı bakalım ne olacak
Bir zamanlar yakın geçmişte ecb genişleme kararı vermişti
Euro 2.65e inmişti şimdi kaç 6.55
TL faizinin inmesi için hiçbir sebebi yok..inmeyecek
Marjinal şekilde 50bps bile indirmeye cesaret edemeyecekler
Dijital bankacılık dolandırıcılığında çığır açıldı.Dikkatli olun.
Olay şu.
Cep telefonunuza şu yada bu sebeple indirdiğniz uygulama telefonun arka planında sotaya yatıyor.
Siz mobil bankacılık işlemleri yaparken şifrelerinizi kaydediyor.
Vee günü daha doğrusu gecesi geldiğinde harekete geçiyor.
İlk işi telefonunuzu sessize alıyor.
Sonra sizin telefonunız üzerinden mobil bankacılık sistemi ile hesaplarınıza girip içerde cirit atıyor.
Özellikle Andorid kullananlar 2 kez daha dikkatli olun.
https://www.ntv.com.tr/turkiye/sosya...D0-ATnsiloez8Q
Şimdi İstanbul seçimi var diye suskun büyüğümüz herşeyimiz liderimiz
23ü geçsin eyy Merkel eyy Trump vs diye başlamama garantisi var mı ? TL.ye basilmama garantisi var mı
Ekonomi bağlı olmuş siyasete..inmeyecek faizler
bir program indirmiş... virüs anti-malware programı var mıymış telefonunda ? ya da vardıysa da tanıyamamış mı virüs programı....
internet sitesindeki haberde yurttaşımız şöyle diyor '' Linki tıkladığımızda karşımıza çıkan videoyu izleyebilmek için uygulamayı indirmemizi öneriyor. '' iphone kullanan birisi ile android kullanan birisinin o linki tıklayıp indirmesi arasında ne gibi bir fark olur ? yani iki telefonda da virüs , anti-malware yazılımı olmasa , iphone u android'den üstün kılan nedir bu durumda
Orasi degil abi suradaki yorumuma bakarmisiniz
https://www.hisse.net/topluluk/showt...39#post3521139
Olay şu ki; iOS platformunu kullanan akıllı telefonlar için geliştirilen uygulamaların sadece Apple Store üzerinden dağıtılması ve Apple’ın bu ortamdaki uygulamaları ciddi şekilde kontrol etmesi, bu platformdaki güvenlik açıklarını da azalmış durumda. Android platformları için geliştirilen uygulamaların genel olarak Google Play üzerinden dağıtılması, güvenlik açısından avantaj sağlasa da, açık kaynak kullanıldığından farklı ortamlardan uygulama yüklemeye izin verilmesi güvenlik açıklarına sebep olabilmekte.
Peki ustad sana bir soru
Hesap esimin adina
Hat annemin adina
Telefon benim
😃😃😃😃
Biri programla mobil sifremi ogrense bile
Girmek istedigi zaman yeni bir tel oldugundan sifre ister
Sifreyi annemin tele yollayacak
Burayi nasil asacaklar?
Guvenlik onlemini gordunmu ustad ???