Hangi teknik, teknik mi kaldı ki.
gorebilene var.anlamazsan yok.
Müteahhit ekonomisinin, servis enflasyon verileri ve ısmarlama faiz oranlarının sonuna geldik sayılır. Faiz, dolar, bist vs. kaç olur bilmem ama çocuklarımıza çok boktan bir ülke bırakacağımız kesin.
Hepimiz el birliği ile güzelim vatanın içine ettik. Yaptıklarımız ve yapmadıklarımızla.
Aktif geri adım atmış.. 2 ay tutarsan 12,44 mevduat karşılığı bono.. Devlet garantisi yok.. 3 5 birikmişim vardı bana mı özel yaptılar diye baktım sitesine girince oranı tekrar yükseltmişler.. Cuma 0,50 düşmüştü
Ben gecen sene eylulde 2020 haziranda faizler 30-40 olur dediğimde kaba etinizle guluyordunuz hayırdır ?
Kendi uygulamasında 11 gözüküyor bono. 27mayis itfasinda çok çıkan olur bu faiz oranıyla.
Betonunu satamayanlar hala kuduruyor burda yeni bir faiz dönemini daha kaçıracagim diye :)))
HSBC modern hesap %6.50ye indirmiş
Enpara da %7.50
Verilen mesaj açık git paranı dövizde tut
https://www.memurlar.net/haber/90358...m-arazisi.html
Fayiscilar birer tarim arazisi alip uretim yapsinlar..:)
Syg,
*jp morgan: Türkiye'de yıllık enflasyonun temmuz'da tek haneye ve yıl sonunda %8,1'e düşmesini bekliyoruz, dezenflasyonist eğilim, tcmb'ye daha fazla faiz indirimi alanı sağlıyor
Isin icine girince o kadar kolay olmadigini anlarlar....gecici bir heves...
Tarlayi surmesi ekmesi...bin cesit zararliyla mucadele, gubre ister su ister...
Sehirli insana gore degil...SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kamu bankasından yüde 24 faiz gelirli mevduatımı bloke ederek 6 aylığına aynı oranda bir TL kredi almam mümkün mü?
Neden? Mevduat dönüşü Kasımda. Ancak dolar kuru nedeniyle kasıma kadar TL nin yüksek oranda devalüe edilip servetin erimesinden endişe ediyorum.
Aynı oranda kredi alsam belki Eurobonda geçip 6 ay sonra aldığım krediyi mevduat dönüşü ile kapatabilirim.
Yani vadeli işlemin tersi gibi bir araç yok mu?
alternatif EFT lerden 50bin üzerine 25 TL mi alıyor?
https://www.alternatifbank.com.tr/bi...ireyselmusteri
dolar 7,25 i görünce bakalım ne olacak haziran sonu dolar 8 tl bekleyen çok kişi var.
Ayrıca derecelendirme kuruluşlarının elinde DİBS ve eurubondlar var enflasyonun düşmesi onlara kar yazar ayrıca döviz çıkarsa gene
ucuz yollu bir sürü hisse alabilirler onun için onların her söylediklerine inanılmaz spekilasyon da yaptıkları için iyi düşünmek gerekir.
Sonuç olarak hükümet ya döviz bulacak yada dövizin düşmesi için gereken her şeyi yapacak. Başka hiçbir yol yok.
Pardon unuttum ya da ARJANTİN, LÜBNAN gibi MOROTORYUM ilan edecek
TL faizi 25%
Recete bu....
Ac karnina bir defada yutulacak...
Kesin etkili !!!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normalde nakit karşılıklı kredi çoğu banka yapar. Kamu bankalarını bana bu forumda yazan güzel oranlardan bana hiç bir zaman güzel oran vermedikleri için orada pek bir mevduat ilişkim olamadı. Hep onlardan borç aldım. Ancak denemeye değer. Sadece tutar önemlidir. Kamu son dönemlerde mikro kredi konusunda Hindistan'a rakip oluyor. Siz gidip 100k üstü bir kredi talep ederseniz nasıl bir fiyatlama olur bilemiyorum.
Yukarıda da dediğim gibi sormaya değer...
Gr altin alim satiminda vergi varmi?gelir vergisi veya stopaj filan?