https://www.memurlar.net/haber/90358...m-arazisi.html
Fayiscilar birer tarim arazisi alip uretim yapsinlar..
Syg,
https://www.memurlar.net/haber/90358...m-arazisi.html
Fayiscilar birer tarim arazisi alip uretim yapsinlar..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Isin icine girince o kadar kolay olmadigini anlarlar....gecici bir heves...
Tarlayi surmesi ekmesi...bin cesit zararliyla mucadele, gubre ister su ister...
Sehirli insana gore degil...SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Burada da aynı terane... Size göre sizin fikrinize uymayanlar pazarlamacı... Hocam siz kesinlikle akıllanmayacaksınız; buna kesin kanaat getirdim. Sizdeki bu dudu dümanlığı, aslında çekememezliği tedaviye ihtiyaç duyacak kadar limbonun derinliklerinde kök salmış. Tüpraşta geldiniz analiz yerine mide bulantısı, kin ve haset okuduk yazılarınızda, hatta hesap dökümünü isteyecek kadar küstahlıkta ileriye gittiniz... hektaşa geldiniz manyak pahalı pazarlamacılardan uzak durun diye diye aynen daha önce Tüpraştaki ralliyi kaçırdığınız gibi hektaştaki ralliyi de kaçırdınız, kuyruğunu sıkıştırıp kaçan tilkiler gibi ortalıktan kayboldunuz... Bu kaçırdığınız rallilerin suçunu kendinizden başkasında aramayınız. Tüpraşta da yazdım burada da yazıyorum herkes yazdıklarından sorumludur, ya da şöyle diyelim sorumluluğunu alamayacağınız yazılarınızı kendizie saklayınız. Burada deşifre ettiğimde -ki ne zaman görürsem bunu yapacağım- darılmaca yok... adam gibi analizi yapıp paylaşırsanız benden yana rahat edersiniz; yok illa da sağa sola sataşacam diyorsanız ben yakaladıkça deşifre edeceğim... Ben de size bir laf sokayım bakalım nasıl hissettirecek:
Erbab-ı kemali çekemez nakıs olanlar
Rencide olur dide-i huffaş ziyadan
Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...
Tuprs çakılacak dedik ...çakıldı... neyin rallisinden bahsediyorsun sen
Faiz düşünce borsa uçacak diyenleri de sağlam üttüler..
Ama esas ütüş fonlarda oldu tabi..Adı sanı duyulmamış içeriği bilinmeyen , spekülatörlerin 5 katına çıkardıkları hisselerden kamyon kamyon yatırım!! diye alan abidik aracı kurumlarının çıkardığı fonlarda millet mevduatı da kaybetti..
Bir pazarlama da orada oldu..yok tkf yok flf yok gkf yok alv..
Benim bahsettiğim sizin kaçırdığınız ralliyi gayet iyi biliyorsunuz... Hani eski ceo emekli ikramiyesi ile 60 liradan kufeyi doldurmuş ve akabinde Tüpraş 140a koşa koşa gitmişti. Zaten sadece çakılacak deyip bıraksaydınız analiz der saygı duyardık. Ama siz kendi zihninizde ürettiğiniz aslı astarı olmayan ithamlarla etrafınızı zehirliyorsunuz. Hâlâ yok sağlam üttüler, uçacak kaçacak diyenler gibi... kimsenin yazmadığı ama sizin öyle anladığımız beyanları esas alarak kendinizi fildişi kulelerinin zirvesine sizin gibi düşünmeyenleri yerin dibine yerleştiriyorsunuz...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...
Yer İmleri