Longcular için güzel bir pasta değil bence ytd
Printable View
Longcular için güzel bir pasta değil bence ytd
Depe belirtileri iyice belirginleşiyor
Bana göre
iş bankası 6 aylıkta 24 milyar kar açıklamış. piyasa değeri 63 milyar. sene sonuna aynı oranda kar yaparsa, yani 50 milyar kar açıklarsa f/k 1,5 gibi bir rakam oluyor. dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey göremezsiniz. 10 ayda işc %100 kar bıraktı portföyüme.
naçizane derim ki şort neyim yapmayın ağalar. bok gibi diyeceğim de öyle bile değil borumbok bir ekonomi var piyasa var. 1,5 dolardan 4 dolara zıplasak kimse de niye böyle oldu diyemez.
piyasa hükümetin değişeceğini de düşünürse x30 7 de olur 8 de.
Kendi penceremden,
Çarşamba Abd enflasyon verisine kadar zayıf kalabiliriz.
Veri Mühtemel zayıf gelecek.
Çünkü Deniz Hocam öyle tahmin etti.
Cuma satış olmadığına göre,
1.5 gün hafif satış Sonra füze derim SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özel bankaların karları açıkladıklarından yüksektir, enflasyon hesaplamsını geriden yapıyorlar, vergi doğmaması için de ticari kar doğuracak işlem az yapıyorlardır.
Kamu bankalarında tekrar tahsisli semaye ihtiyacı olabilir, bilanço büyüyor özkaynaklar zayıf kalıyor bence.
Hukumet degisene kadar ozel bankalarda 1 fknin gorulebilecegini dusunuyorum . Olmaz denilen cogu sey oldu neticede bu da olabilir .
0 araba alan hemen satamayacakmış
En az 6 ay yada 5 bin km
https://finans.mynet.com/haber/detay...-bitti/447384/
Araba isi bos is , elektrikli bis iklet aldim 1 haftadir ise bis ikletle gidip geliyorum araba evin onunce yatiyor .
Ev kiraları yüzünden baya sıkıntı yaşıyormuş millet
Bir arkadasım devlet yüzde kira zam oranı belirledi DİE kirasına devletin belirlediği oradan zam yapmış
Ev sahibi Elektirik su doğalgazını kestirmiş eşyalı evde oturuyordu .
Kirayı ya 2 kat yaparsın yada çık diyormuş
Esnaf arkadeşler diyorki
İşlerin tadı tuzu yok piyasadan para çekildi ne kadar doğru. Bilemiyorum
Kredilere ulaşmak baya zormuş
Kredilere ulaşmak olağanüstü zor.
Kırk dereden su getirmen lazım SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha geçen yıl sonu nass nass diye tv'lerde tıslıyorlardı şimdi kamu bankaları konut kredilerine 500 binden fazla kredi veremiyor.
500 bine nerden ev alınır o da muamma.
16 yıldır piyasalarda aktif işlem yapıyorum. hiç bir şey öğrenmesem bile şunu çok iyi öğrendim.
piyasayı ekonomiyi sopa kullanarak idare edemezsin. o yola girersen işler daha da kötüye gider.
bunlar dünyanın başka hiçbir ülkesinde bu makamlara bu imkanlara ulaşamayacak garip cahil bir güruh. garip önyargılarla akılları sıra dünyaya bile nizam vermeye çalışıyorlar.
ve de ne yazık ki türk milletinin başına musallat oldular.
Valla arkadeşler kusura bakmayın ama
Orta direk , Fakir kavramı Türkiye de bitmiş
Ben hiç bir zaman böle uçurum görmemiştim
Yani çoğu insan için ev araba felan şu şartlarda hayal
Kredi verseler. Ne olacak
Bugün kasada 1966 dene ceton eksilmiş, lönkcüler kar al yapmış. memedabinin geldiğini görünce piramit yapmaktan vazgeçmiş olmalılar,işin enteresan tarafı vob milim gevşemedi,bakalım yarın iyi bir fışkırtma gelicek mi yoksa akşam pazarı mı olucak.
4. cetonumu da atmış bulunmaktayım.zalım oynuyor zalımoğlu zalım
Ulan bunlar iyice saçmaladı... Sopa ile olmaz. Serbest piyasaya geç arkadaş Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.............
https://i.hizliresim.com/5prdsj5.png
ttkom rica edenler olmuştu gün içi seans açıkken bakamadım.
kolay gelsin.
Sıfır kilometre araçları aldıktan sonra bekletip aldıkları paranın çok üstünde satan firma ve kişiler bundan sonra 6 ay beklemek zorunda kalacak. Bu yapılacak düzenlemeyle birlikte fahiş fiyat artışının ve vurgunculuğun önüne geçilecek......................
Burada devletin yaptığı doğru.....Piyasa bir kaç çakalın oyuncağı olmuştu.....bunları devlet terbiye ediyor....
buyrun bunuda yazmıştım.
NATO'ya girmemeliydik, RUSYA'dan yana olmalıydık
NATO yüzünden AMERİKA soydu soğana çevirdi ülkemizi...
https://www.youtube.com/watch?v=ZBnKJDBrXlk
izleyin, dk 2:20
Serbest piyasaya geçersin, kartel ve trost uygulama için tespit edersin ceza kesersin. Serbest piyasa demek vahşet demek değildir. Önleyici yasalar vardır. Öncelikle galerilerde doğrudan satış yapıp bireysel kullanıcıya yok diyen doğuş oto gibi ithalatci firmalara...
Ben diyelim ki buldumd aldım ertesi gün isim bozuldu satmak istedim ya da para için çek kırma gibi arabayı satmam gerekti. Olur mu böyle şey. Araba benim satamazsin diyor. Parasını devlet mi verdi ki beni engelliyor?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir yanlış uğruna ki daha doğrusu inat uğruna (nas diye birşey) sabır kabul edip onun üzerine bir piyasa inşaa etmek istersen o piyasa değildir sonunda temeli bozuk bina gibi çöker. Diyeceksin temel kötü olmuş ya da yanlış yerde ev yaptık. Dere yatağına evi ne kadar sağlam yaparsan yap "ki Karadeniz Bölgesi devamlı yapıyor" o ev yıkılır.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birbirimizi yemeyelim dayı.
Enflasyon u costurup TL cokertilerek bir yıldır bir hareket yapıyorlar.
Din bunun bir yerinde yok.
Elin gavuru bunu niye yapmiyor ? Çinkisi çok var. Örneğin 10 Euro 1 dolar yapsalar ne olur.. sefaletin bini bin para olur avrupada.
Vs vs vs ..
Yem olduk..
VOB YAPMAYİN
Kredi musluğu sıkılınca emlak ve araba piyasasında çıkış durdu gibi
Tamam enflasyon tam devletlerin dalavaresidir. Halkın cebindeki parayı lupletmenin en kolay yoludur. Hele de burada TÜİK gibi birşey varken hortumdur. Ama yani insaf diye de birşey vardır. Orta direk kalmadı. Herkes finansla uğraşmak zorunda parasi erimesin diye . Böyle birşey var mı? Adam iki sene önce de eşek gibi çalışıyor aynı işi yapıyordu şimdi de eşek gibi çalışıyor parası yetmiyor. ayricaa umudu yok artık. Ne anladı bu işten.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
millet asuzuda hala birbirini yiyor maşallah :) ne asuzuymuş
Büyük işten çikarmalar olmuyor ise sebeplerinden birisi asgari ücretin çok artması birikmiş tazminatların ciga dönmüş olmasıdır. Bu kış bu yem ile geçme şansı olduğunu zannetmiyorum.
Tabutta rovasata desek yerinde ülke parasının cokertilmesi.
1.75 idi dolar 8 oldu oha dedik. 18 ne oluyoruz.18 olursa başka şeyde olur.
1 yılda tüm birikimimizi hupletti. Bunu gören 7 den77 ye kimse bir daha asla der mi demez mi.
Bir dahaa asla.
arkadaşlar içinizde İDEAL kullanan varsa bir bakabilir mi? bende viop tam gün grafiğinde 5 sn lik bakınca eksik data görünüyor öğleden sonra 16:48 -17:01 arası gibi bir kısım.sizde de böyle mi? yoksa benim idealde mi sorun var acaba? veri indirdim ama düzelmedi.
teşekkürler,
Komedyen zelenski ülkesinin tarım arazilerini ABD ye satmış.
https://mobile.twitter.com/Saka_larr...97381181218819
faizsiz deval böyle...
bak bugün dosya yığınağında ne buldum :he: :he:
sıfırlar geri gelirse belki kaktırırm.. :kahkah:
https://files.catbox.moe/dmjbof.jpg
Dayucuğum sana yıllardır şunu öğretemedim,ben tekniğe temele fadimeye inanmam. fırsat buldukça söylerim, senin bu 5.dalgalar hiç bitmiycek :he: aradan üçbeş ay geçtikçe gelip 5.dalga geliyor diye dizlerin titriycek. bizim borsamız tl bazlı uzun vadede sürekli zirve tazeler ve yılanoğlu bazlı sürekli yeni dipler.
fakirlikten kurtulamazsınız dayucuğum zevk almaya bak.
Sana zamanında dedim gel yanıma aç bi tezgah işine bak deye. Borsadan zengin olaman asla başaramayaksınız. :drunk: