Sayfa 950/1003 İlkİlk ... 4508509009409489499509519529601000 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,593 - 7,600 arası.

Konu: Viop XLII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    arkadaşlar içinizde İDEAL kullanan varsa bir bakabilir mi? bende viop tam gün grafiğinde 5 sn lik bakınca eksik data görünüyor öğleden sonra 16:48 -17:01 arası gibi bir kısım.sizde de böyle mi? yoksa benim idealde mi sorun var acaba? veri indirdim ama düzelmedi.

teşekkürler,

2. Komedyen zelenski ülkesinin tarım arazilerini ABD ye satmış.

https://mobile.twitter.com/Saka_larr...97381181218819

3.  Alıntı Originally Posted by Kurpiyer Yazıyı Oku
    Birbirimizi yemeyelim dayı.

Enflasyon u costurup TL cokertilerek bir yıldır bir hareket yapıyorlar.

Din bunun bir yerinde yok.

Elin gavuru bunu niye yapmiyor ? Çinkisi çok var. Örneğin 10 Euro 1 dolar yapsalar ne olur.. sefaletin bini bin para olur avrupada.

Vs vs vs ..

Yem olduk..

VOB YAPMAYİN
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Tamam enflasyon tam devletlerin dalavaresidir. Halkın cebindeki parayı lupletmenin en kolay yoludur. Hele de burada TÜİK gibi birşey varken hortumdur. Ama yani insaf diye de birşey vardır. Orta direk kalmadı. Herkes finansla uğraşmak zorunda parasi erimesin diye . Böyle birşey var mı? Adam iki sene önce de eşek gibi çalışıyor aynı işi yapıyordu şimdi de eşek gibi çalışıyor parası yetmiyor. ayricaa umudu yok artık. Ne anladı bu işten.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by Kurpiyer Yazıyı Oku
    Büyük işten çikarmalar olmuyor ise sebeplerinden birisi asgari ücretin çok artması birikmiş tazminatların ciga dönmüş olmasıdır. Bu kış bu yem ile geçme şansı olduğunu zannetmiyorum.

Tabutta rovasata desek yerinde ülke parasının cokertilmesi.

1.75 idi dolar 8 oldu oha dedik. 18 ne oluyoruz.18 olursa başka şeyde olur.

1 yılda tüm birikimimizi hupletti. Bunu gören 7 den77 ye kimse bir daha asla der mi demez mi.

Bir dahaa asla.
    Allah sebep olanların belasını versin...

Son iki senede 20 senelik birikimim yaratılan enflasyon ile üçte birine indi... Dörtte biri de olmuş olabilir...

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    arkadaşlar içinizde İDEAL kullanan varsa bir bakabilir mi? bende viop tam gün grafiğinde 5 sn lik bakınca eksik data görünüyor öğleden sonra 16:48 -17:01 arası gibi bir kısım.sizde de böyle mi? yoksa benim idealde mi sorun var acaba? veri indirdim ama düzelmedi.

teşekkürler,
    5 sn ne kadar detaymis simdi indirip baktim ben de 16:48:55`ten 17:01:00`a atliyor dediginiz gibi.

Bu 120 dakikaliklarda bir bozulmaya yol acmaz degil mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    evet ben 5 sn lik bar kullanıyorum robotlarda...etkilemez 120 dk yı zaten üst periyotlarda eksik görünmüyor 5 sn likte sorun var.demek ki benlik bir durum değil genel bir eksiklik var...tamamlarlar inşallah...

baktığınız için teşekkür ederim...

Alıntı Originally Posted by mcornek Yazıyı Oku
    5 sn ne kadar detaymis simdi indirip baktim ben de 16:48:55`ten 17:01:00`a atliyor dediginiz gibi.

Bu 120 dakikaliklarda bir bozulmaya yol acmaz degil mi?

6.  Alıntı Originally Posted by Kurpiyer Yazıyı Oku
    Büyük işten çikarmalar olmuyor ise sebeplerinden birisi asgari ücretin çok artması birikmiş tazminatların ciga dönmüş olmasıdır. Bu kış bu yem ile geçme şansı olduğunu zannetmiyorum.

Tabutta rovasata desek yerinde ülke parasının cokertilmesi.

1.75 idi dolar 8 oldu oha dedik. 18 ne oluyoruz.18 olursa başka şeyde olur.

1 yılda tüm birikimimizi hupletti. Bunu gören 7 den77 ye kimse bir daha asla der mi demez mi.

Bir dahaa asla.
    faizsiz deval böyle...
    bak bugün dosya yığınağında ne buldum
    sıfırlar geri gelirse belki kaktırırm..

Memento mori

Alıntı Originally Posted by dady cool Yazıyı Oku
    Bu enflasyon ortamında short açmak yürek ister. Longçular kolay kazanamasın diye lastik gibi uzatıyorlar. Bayram tatili dönüşü 2 günde 2580 den 2760 a gelmişti. Yarın net bir yükseliş olacak bence. Ağustos ortasında da yeni rekorlara gidebilir ya da yaklaşırız. Şu enflasyon ortamında çok düşük kalmadı mı borsa. Yukarıdan başka yol yok sanki.
    boney m in bir şarkısı vardı nikiniz ordan mı acep ??

y.t.d.

8.  Alıntı Originally Posted by Kurpiyer Yazıyı Oku
    Dayı yem programı sentiment olarak sana 5. Dalga geliyor mu gelmiyor mu bırak limonu pazarı
    Dayucuğum sana yıllardır şunu öğretemedim,ben tekniğe temele fadimeye inanmam. fırsat buldukça söylerim, senin bu 5.dalgalar hiç bitmiycek aradan üçbeş ay geçtikçe gelip 5.dalga geliyor diye dizlerin titriycek. bizim borsamız tl bazlı uzun vadede sürekli zirve tazeler ve yılanoğlu bazlı sürekli yeni dipler.
    fakirlikten kurtulamazsınız dayucuğum zevk almaya bak.
    Sana zamanında dedim gel yanıma aç bi tezgah işine bak deye. Borsadan zengin olaman asla başaramayaksınız.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 950/1003 İlkİlk ... 4508509009409489499509519529601000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •