İstikşafi görüşmelerdeki gibi oldu aynen.oyaladi oyaladi bakalim hangi partinin yanina yapisacak[emoji39]
İstikşafi görüşmelerdeki gibi oldu aynen.oyaladi oyaladi bakalim hangi partinin yanina yapisacak[emoji39]
Benim anladığım, ilk turda kazanacak bir adayı çıkaralım, riske atmayalım seçimi, kumar oynamayalım diyor.
Anketlerde Muharrem İnce bile Kemal Kılıçtaroğlu nun önünde çıkıyor gibi görünüyor.
https://twitter.com/fatihaltayli/sta...05ICkkjwg&s=19
Bu nedenle halkın tercih edeceği bir adayı seçime sokalım diyor gibi anladım.
2nci tura kalmasın bu seçim, sonuç garanti olsun yaklaşımında ısrar ediyor Akşener.
En azından ben öyle anladım.
KK adaylıktan çekilmezse diğer partilerden oy alamazsa ciddi şekilde 2 ci tura kalamaz
MA ve KK belirsizlik yarattı , seçmen sevmez böyle seyleri , oy veren oy alan kadar siyasi düşünmez , istikrar ve netice ister
https://youtu.be/1YwidmkulQM
CHP nin kalesi İzmir de Kılıçtaroğlu nun adaylığına nasıl bakılıyor?
reis yermi bu numaraları ?
Szc tv nin kırmızı beyaz konseptini nasıl buldunuz fena değil gibi
Bu komplo teorisine bir bakış açısı ekleyerek daha kabul edilebilir hikayeye dönüştürelim o zaman :
Kahramanmaraş depremi sonrası yaşanan skandallar neticesinde Akp ve Mhp tabanı yeter artık bizde bunlardan sıkıldık başımızdan atalım düşüncesini daha da kabul edilebilir olduğumu realize etti.
Ancak kime verelim oyumuzu diye düşüncelere girdiler.
işte tam bu anda İyi parti 6 lı masadan ayrılarak ben varım diyerek muhafazakarr oylara talip oldu.
akp ve mhp den sekecek oylar iyi parti havuzuna doluşacak kurgusunu yapabilirsiniz.
Bu arada başkanım oy sayısı 1.5 m u aştı ve birşey dikkatimi çekti, SAYIN REİSİMİZ RTE NIN TAKİPÇİ SAYISI 20.000.000 küsur ve yirmimilyon küsur... BU MEYANDA DA köy kahvesinde bile takip ediliyor demek ki; sizin hipotezinize göre köydeki yaşlıların ve yenidoğan anaokulu ilkokul çocukların da Twitter hesabı yok... Eee o zaman 20 milyon takipçi var KOCA REİS TUTUPTA TAKİPÇİ de satın almaz diye düşünmek istiyorum düşünüyorum... HAYDİ BAKALIM BAŞKANIM hiç yoksa 15 yıllık hukukumuz var hisse net de cevabınız nedir???
Sayı ile 20.000.000, sözel olarak yirmimilyon takipçisi olan birisi ki köy kahveleri takip etmediğine göre geriye kalan herkes takip ediyor tabi kundakda ki çocuklar vs de hariç... HADİ BAŞKAN SOZ SENDE...
Şimdi 1 aydır vatandas tv de deprem görüntülerini izleyip , kendi başının çaresine bakma derdindeydi ,ekonomide işler bayağı sarpa sariyordu , maç lar başladı oda çare olmadı, bir anda gündem degisti
2 başkandan da kk nin yanindayiz mesaji geldi .
Olayın Analizi şu ;
1.CHP yi BB başkanı aracılığı ile bölme hamlesi boşa çıkmış görünüyor..
2.Enkaz altında kalan CB sistemini Enkazdan kurtardı...
Wallahi bravo ...Bu kadar ince hesap yapan AKP lilere helal olsun...
banker yakup uulü tezgah altı yüskek faiz alan yok mu ?
EA ve MY tersi bir açıklama yasa bu siyasi olarak sonları olurdu.
Değil ank. ist. en ücra bir kentin en küçük belediye bk. adayı bile olamazlardı.
Burada İP üzerinde Güneş Oteli pazarlıkları var gibi geldi bana.
anlaşılan bir 5 sene daha Reis'le yola devam edilecek...
vatandaşta tam bir hüsran havası var her yerde bu mesele konuşuluyor ve tartışılıyor...
muhalefette zaten işin mokunu çıkarmıştı çoktan bu adaylık işini halletmesi gerkliydi...
...............
sahi bir depremmimiz vardı ,
yüzyılın felaketi ...
büyük felaket
oradaki vatandaşları anında unuttuk...
Eyt liler şimdide yüksek promosyon için organize olmuş Twitter da 50 bin isteyen de var fışkırtmanın da bir adabı olmalı :)
Batan geminin malları yok pahasına satıla satıla kalmadı. Geriye sadece her an batması beklenen sürekli su alan , içi boş bir gemi kalmış. Şimdi bu gemiye kaptanlık yapacak , sağ salim en yakın limana bağlayabilecek bir kaptan aranıyor. Bazıları , son olarak gemiyi limana ulaştırabilirse jilet fabrikasına satarak son vuruşu hayal ediyor olabilir.
Şahsen Temmuz maaş zammının deprem , cari açık vb. sebeplerle kuş yemi kadar yapılacağını, asgari ücrete de yıl sonuna kadar zam yapılmayacağını düşünüyorum. Sesini yükselten olursa ses tellerinden olabileceği bir ortama doğru.....
Cuma günü bir bankada otururken , yan masadaki görevlinin telefondaki müşterisine '' üzgünüm şu an kur veremiyorum. merkez son 2 haftadır sadece 10 - 11 arasında döviz kuru işlemi yapılmasına müsaade ediyor . Pazartesi sabah işleminizi yaparız '' dediğini duydum. Döviz bürolarının kazanmasına göz yumuluyor. Vatandaş bankalarda işlem yapamazsa dışarda dövizcilerde soluğu alıyor. Oysa aynı döviz yurt içindeyse bankada kayıtlı yapılsa , tam vergilendirme olur. Kayıp- kaçak olmaz.
EYT promosyonu 10.000 TL olur herkese, ayrıca bayram ikramiyeleri de 1100 TL den 1200 TL ye en az çıkar RTE bu işi halleder.
Ayrıca seçim için su akar yolunu bulur. Siyasette 24 saat çok uzun bir süredir. Bunu söyleyen Süleyman Demirel
Neden istemesin sn Bahri...
Adamlar 38-40 yaşında zaten bir işte çalışırken seçimlerde oy potansiyelimiz var diye hooop diye 2. maaşları oldu.
Bedelini de tüm ülkeye ödetiyorlar.
Bir büyüğümüzün deyişiyle bedavaya çift dikişli oldular...
Yakında ev ve araba isterlerse şaşırmam.
Böyle bir kişi var mıdır? Ya da ülkede çok mudur?
Bir kişi aynı anda 40 -45 yaşında EYT li olup, aynı zamanda her yıl çıkarılan vergi aflarından yararlanıp, üzerinde ev olmadığından kamu bankasından 0.69 ile kredi alan, altında mercedesi olup yaşı beklediğinden SGK primi yatırmayıp yeşil kart alan, evde, işinde elektriği kaçak hatla kullanan, okurken aldığı öğrenim kredisinin nasılsa af çıkar diye hiç bir taksitini ödemeyip para pul olunca bilmem kaç taksitle ödeyen, imar aflarından bilmem kaçıncı kez yararlanan.... say say bitmez...
Böyle bir insan profili Avrupa da var mıdır? Ya da Avrupa da siyasetçiler sırf yeniden seçilmek için bu kadar şeye göz yumarlar mı?