bahçeli gözlerini bi açsında gerekli ayarı verir :))
akpyi yöneten biri varsa o da bahçeli.
mhpsiz bir akp.. bir hiçtir.
iki tarafta birbirine muhtaç
fav at bekle :oleyo:
:drunk:
Printable View
ABD ye son 2 ayda 2000 ton altın girdiği konuşuluyor. Anormal bir rakam.
......................
Ronan Manly
@BullionBrief
StoneX CEO says 2000 tonnes of gold has entered the US over last 2 months:
What we1ve seen in the past 7, 8 weeks in the market was probably one of the largest physical movements of gold from all over the world into the US. We estimate over 2,000 tons.
garanı hulku thyi o kadar aldılar.. endeks yine artı değil.
:drunk::drunk:
ciddi bir çıkış var sanırım.. kalan yabancılarda gidiyor gibi.
Alman şirket, Türk santralindeki payını satmak istiyor
Uzun vadede kömür işinden çıkmayı planlayan Alman şirketi Steag Power GmbH Türkiye de bulunan santralını satmak istiyor.
Bloomberg'e konuşan kaynaklar, Steag ve sahibi İspanyol özel sermaye şirketi Asterion Industrial Partners ın İskenderun Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş.deki yüzde 51 lik payları için alıcı arayışını girdiklerini belirttiler. İsken olarak bilinen şirket, Türkiye nin güneyindeki 1.320 megavatlık Sugözü termik santralini işletiyor.
Söz konusu paylara yönelik tekliflerin 600 milyon dolar civarında olmasının beklendiğini ifade eden bazı kaynaklar, sürecin henüz erken bir aşamada olduğunu ve bir satışın gerçekleşmeme ihtimali olduğunu da sözlerine eklediler.
endeksi almak yerine garan thy hulk alanlar voliyi vurdu. :)
herif birtek pekkime üvey evlat muamelesi yapıyor
la bozkurt sen senelerce iyi dayanmışsın bu petkoşa. :he:
:kahkah::kahkah:
Akepe bir parti değil bir koalisyondur. Tek parti olsa bile bütün iktidarlar koalisyondur. Birtakım güç ilişkileri dengeler vardır, az alan çok alan vardır..
Tüsiad'ın ne etki yaratacağını bilerek bunu yapmasının tek nedeni var, akepe içinden de itirazlar var. Sorunlar yaşanıyor.
En son meclisten çıkan mahkeme kararı olmadan şirketlere "lüzumu halinde" kayyım atama yetkisi büyük korku yarattı..
Bir ülkede hukuk ve adaleti egemen kılacak yegane şey o toplumu oluşturan bireylerin vicdanı ve adalet duygudur.Düşman olduğuna/ düşman zannettiğine/ senden olmayana bile katıksız hukukun uygulanmasını istediğin / talep ettigin/ onayladığın zaman ülkende o müreffeh hukuk ve gelişmişlik seviyesine erişecektir.
Şirketlere kayyum düzenlemesi yeniden torba yasada
Şirketlere kayyum atanmasına yönelik düzenleme yeniden torba yasaya eklendi. Düzenlemeye göre TMSF, suç geliri tespit edilen veya terörle bağlantılı şirketlere kayyum olarak atanabilecek. Bu şirketlerin tasfiye işlemlerinde azınlık hissedarlarının rızası aranmayacak.
Haber Merkezi 14.01.2025 - 10:51
Benim analizim şu kendi dost toplantılarımızdada bunları çok tartıştık şimdi iş yeni zenginler yaratma ile başladı bu yapılırken kamu kaynakları kullanılarak bir çok sektörde yapıldı bu hamleler, eski zenginler bu pastadan hep eksik pay aldı en basidinden Koç holding Fenerbahçe marinaya ihaleye giriyor ona vermemek için x birisi ne iş yaptığını millet araştırsın bulsun ihaleye sokuluyor parayı ödüyemiyor koç grubu 2. teklifi verdiği için ona kalıyor :)Sen bir taraf teşvikleri yağdıracan bir tarafa eski düzen deyip kontrol altında tutmaya çalışıcan , baksınlar bakalım son 15-20 senede yeni zenginler neden vergi sıralamasında en üstlerde değil , daha bir sürü hikaye vardır emre günümüzde iş yeri yönetmek istihdam etmek gerçekten zor kendimizden biliyorum , yatırım veya çalışmaya gittiği her ülkenin bir düzeni var sabah yazdım güney sudanda iş yapıyoruz ortaklarla bizim şantiyeyi 35-40 kişi oranın halkından elinde keleşli korucularla koruyoruz , daha bir çok sıkıntı oluyor araçlar yağmalanmasın diye , yeri geliyor çatışmalar oluyor veya yönetimden paranı alamıyorsun ben bu risklere giricem sonra bu şekilde yönetileceksin .Herkes kendi işini yapıcak ama bunu güç zehirlenmesi ile yaparsan konuşmak yerine tartışmak yerine aba altından sopa veya yargı ile altı dolu olmayan iddialarla düzeltme korkutma yapmaya çalışırsan ülke ve ekonomi daha çok zarar görür.
bu yukarda koyduğum son olayda bardağı taşıran son damla olmuş olabilir benim düşüncelerim böyle.
Once arsalarla basladilar. Sonra sirketler yakında ilk gece hakki da isteyebilirler. Birazdan kadinlar evde kalsin diyen trol gelir zamaninda bilmem ne magduru falan, oss bla bla bla…. İlk tasi attim :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugüne ki filmi coşkun bile hayatında çekmemiştir. Ne o öyle indir bindir
baktılar alıcı gelmiyor..
bastı yine.
:drunk:
14.00 piyasa verileri var onu bekliyor pardon bekliyoruz onlar biliyor.:)
makinalar al ver hacim üzerine ellerinde en büyük silah bankalar ha 3 mart ta şubat aylık enflasyon %4 üzeri gelirse faiz indirimi hikayesi borsa gibi testereye döneceğinden o bekleniyor.O zaman banka hikayesi faiz indirimi ertelenirse oda kenara alınır diye düşüncem.tuik oynar diyecek olanlar var tabi , evet oynaya bilir yalnız faiz indirimi olup enflasyon yapışkan kalıp yukarı gitmeye devam ederse işler daha çok bozulur onu izahını piyasaya hiç yapamaz ve merkez kredibilitesini bana göre tamamen kaybeder.
şubat verisi ve merkez bankası , tuik çok ince bir çizgi var :)
bilimle mi yola devam edilecek , talimatlamı ona bakıcak piyasa
11035 geçilmediği sürece bi mokoko olmaz tahtalarda.
Benim taksi metre çoktan beri aşağı benim için sıkıntı yok ralli bekleyenler düşünsün .
bir önceki sene 100 milyar kar açıklamış koç holding bu sene 1.3 milyar kar açıklıyor pıst 100 neden yabancı gelmiyor,neden 10200 kırılamıyor sebeplerinden bir tanesi , iç dış siyasete girmiyoruz.:)
Günün en çok düşen hissesi Bim.İlginç oldu
Bursa'da bir röportaj sırasında ürünlerinin tarlada kaldığını söyleyip "Bugün çiftçinin anası ağlıyor" ifadelerini kullanan çiftçi hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla iddianame hazırlandı.
Çiftçi için 4 yıl 8 aya kadar hapsi cezası istendi
Buralarda da yakında yazmak sıkıntılı olabilir..
Çok okunan bir forum değil diye daha rahat yazılıyor ama onda da deniz biter bu gidişle
Piyasa Gündem ✰
@PiyasaTurkiye
·
2s
Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu:
"Sabit döviz kuru politikası ihracat ve üretim üzerinde olumsuz etkiler yarattı ve ihracat pazarlarımızı kaybetmeye başladık. Bu pazarları geri almak da mümkün olmuyor"
Son Dakika
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç,
TÜSİAD soruşturmasında gözaltı yok. İki isim de davetle geldi..
1 dal areyna aldım bakalım ahkam kestirecek mi
valla ben 2-3 senedir emekli modundaydım aile bakıyordu işlere kendime bir ofis kurdum kafama göre takılıyordum borsa,futbol,dost toplantıları demlenme böyle güzel goy goy yapıyordum :) uzun zamandır geçen hafta bazı sıkıntılardan dolayı işlere baktım biraz takip gerektiren işler bakalım istediğim bantlara gelirse belirli şirketlerde yatırım yapar kenara çekilirim.Normal hayatımdaki işlere dönerim duruma göre haber bekliyorum :)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...82#post6984082
10997 Long devam ..
Haydeee palişkoooom uçurrrr artıkkkk :rules:
11008 gösterdi şimdi 11003