Sayfa 947/1006 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,569 - 7,576 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by squidward Yazıyı Oku
    tüsiad bunu daha öncede yapmıştı. adamın en gıcık olduğu hareketi gelecek tepkiyi bile bile niye yaptılar niye şimdi tekrar yaptılar ben onu anlamadım.

Bunlar bizlerden çok daha akıllı,hayatı bilen adamlar. Vardır bir hesapları..O yaptıkları zamanla, bu zaman biraz farklı..

endeksi almak yerine garan thy hulk alanlar voliyi vurdu.

herif birtek pekkime üvey evlat muamelesi yapıyor

la bozkurt sen senelerce iyi dayanmışsın bu petkoşa.

4.  Alıntı Originally Posted by squidward Yazıyı Oku
    tüsiad bunu daha öncede yapmıştı. adamın en gıcık olduğu hareketi gelecek tepkiyi bile bile niye yaptılar niye şimdi tekrar yaptılar ben onu anlamadım.
    Akepe bir parti değil bir koalisyondur. Tek parti olsa bile bütün iktidarlar koalisyondur. Birtakım güç ilişkileri dengeler vardır, az alan çok alan vardır..

Tüsiad'ın ne etki yaratacağını bilerek bunu yapmasının tek nedeni var, akepe içinden de itirazlar var. Sorunlar yaşanıyor.

5. En son meclisten çıkan mahkeme kararı olmadan şirketlere "lüzumu halinde" kayyım atama yetkisi büyük korku yarattı..

6. Bir ülkede hukuk ve adaleti egemen kılacak yegane şey o toplumu oluşturan bireylerin vicdanı ve adalet duygudur.Düşman olduğuna/ düşman zannettiğine/ senden olmayana bile katıksız hukukun uygulanmasını istediğin / talep ettigin/ onayladığın zaman ülkende o müreffeh hukuk ve gelişmişlik seviyesine erişecektir.

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Alman şirket, Türk santralindeki payını satmak istiyor

Uzun vadede kömür işinden çıkmayı planlayan Alman şirketi Steag Power GmbH Türkiye de bulunan santralını satmak istiyor.

Bloomberg'e konuşan kaynaklar, Steag ve sahibi İspanyol özel sermaye şirketi Asterion Industrial Partners ın İskenderun Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş.deki yüzde 51 lik payları için alıcı arayışını girdiklerini belirttiler. İsken olarak bilinen şirket, Türkiye nin güneyindeki 1.320 megavatlık Sugözü termik santralini işletiyor.

Söz konusu paylara yönelik tekliflerin 600 milyon dolar civarında olmasının beklendiğini ifade eden bazı kaynaklar, sürecin henüz erken bir aşamada olduğunu ve bir satışın gerçekleşmeme ihtimali olduğunu da sözlerine eklediler.
    Kimse almaz zarar ediyor Konya Torku da Soma linyit termik santraline bulaştı batacagiz bunun yüzunden diye başkan açıklama yaptı

8.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    En son meclisten çıkan mahkeme kararı olmadan şirketlere "lüzumu halinde" kayyım atama yetkisi büyük korku yarattı..
    Ondan sonra da yatırımcı bekle

Sayfa 947/1006 İlkİlk ... 447847897937945946947948949957997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •