OLAYLA ÝLGÝN OLMADIÐI HALDE DAHÝL OLDUN...mUHATAP OMAMAYIM DÝYORUM-alttan alýyorum:vitees yükselttin.ÜSTELÝK BANA ÝFTÝRA ATTIN.''BALKAN TÜRKLERÝNÝ NASIL YAHUDÝ-ERMENÝ VS'' ÝLAN EDERÝM?
Bu ÜLKENÝN EN BÜYÜK PROBLEMÝ EÐÝTÝM SÝSTEMÝ VE MALESEF KENDÝNÝ EÐÝTEMEMÝÞ bazý ÖÐRETMENLERDÝR.Zamanýnda 5. tercih olarak -kerhen girdikleri üniversiteden mezun olup..bir þekilde kamuya kapak atmýþ..ve ciddi muhakeme sorunu olan bazý memurlar. Ne hukuk bilir nede kendini geliþtirmiþ.(saygýdeðer diðer ögretmeleri -memurlarý tenzih ederim).3 çocuðum var bu güne kadar onlarca öðretmenle muhatap oldum ve ailemde MEB ÝN HER KADEMSÝNDEN TOPLAM 6 eðitimci var. HARÝKA öðretmenler gördüm (bunlar çoðunlukta) ama malesef çoculardan önce kendini eðitmesi gereken öðretmenler de gördüm.
1-Halký kin-düþmanlýða itmenin ne demek olduðunu bilmiyorsun.En ufak bir temel hukuk bilgin olmadýðý halde,beylik laflar ediyorsun.Kendini tutma savcýlýða dilekçe ver.Bu sayede öðrenmiþ olursun.
2-Nufus mübadelesiyle yüzbinlerce kiþinin soyisim ve isminin deðiþtiði bir gerçektir.Bu baðlamda pekçok türk olmayanlar Müslüman nufus cüzdaný aldýlar.KAYNAKLARINI çeþitlendir.sadece tek kanaldan beslenirsen at gözlüðüyle bakarsýn.
3-Savaþtan dolayý balkanlarý terk edipte anadoluya gelen Türkler olmuþtur.Bu farklý bir olaydýr.Onlar zulumden kaçan o zamanýn müslüman Türkleridir.Ermeni-yahudi göçmenleri ile bu ýrkdaþýmýz-dindaþýmýz olan balkan türklerinin ne alakasý var.Bu kadar saçma bir baðlantýyý nasýl kuruyorsun...Bunlar nasýl yahudi olur.?nerenden anlýyorsun.
4-IQ 80..yerim senin ýq nu? cidden kaçýncý tercihindi..sonra belgeli ve aðýr konuþacaðým...kibirli diyecekler.
Yýllarca burada sürekli short-long diyerek,argumansýz konuþtun..2-3 KERE YAKIN ZAMANDA BATTIN.ARACI kurumdan haciz gelecekti,anlaþtýn...ve verdiðin kararlarýn isabet etme oranýný yaz.SENÝN KUYRUK ACIN,3 YIL ÖNCESÝNE DAYANIR..SÜREKLÝ LONG DÝYE DÝYE BURADA ALGI YAPIYORSUN DEMÝÞTÝM...ve endeks çökmüþtü.
Niyet okuma.Benim asla kastetmediðim þeyleri benim aðzýmdan yazma.
Son düzenleme : ABKA; 17-02-2025 saat: 12:17.
Ýstanbul Büyükþehir Baþkaný (ÝBB) Ekrem Ýmamoðlu hakkýnda bilirkiþiye yönelik sözleri nedeniyle hazýrlanan iddianamede 2 yýldan 4 yýla kadar hapis cezasý ve siyasi yasak istendi.
Halk TV soruþturmasýnda hazýrlanan iddianamede gazeteci Barýþ Pehlivan ile Kürþad Oðuz'a 6 yýldan 14 yýla, Halk TV Genel Yayýn Yönetmeni Suat Toktaþ, Seda Selek ve Serhan Asker'e 4 yýldan 9 yýla kadar hapis istendi.
Haddinizi bilin. Adami ayar etmeyin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
abka masanýn üstüne çýk tepin birdehala þöyleyim böyleyim..
çokta zikimizde yaw.. sordukmu mk aykuunu.
bunak
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
benc esavcýlarda bilmiyor halký kin ve düþmanlýða sevk etmenin ne olduðunu
yada savcýlarda abka gibi biliyor
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri