Originally Posted by
Watchdog
sayın yasemin5566 söylediklerinize dayanak olarak hiç bir kanun maddesi göstermiyorsunuz. Zaten şikayet ettiğimiz noktada bu, şirkette dayanak göstermeden genel kurul yapılmıyor diyor. Dayanak, sebebin haklılığını yani hukuksallığını gösterir. Kayyumun bir çok konuda yetkisi yok diyorsunuz mahkeme kararı ortada, ilgili kanun maddesi de ortada Kayyum yönetim kurulunun yetkisine sahiptir. A şirketi B şirketine ortak ise B şirketinin genel kuruluna A'nın yönetim kurulu tarafından seçilecek temsilcisi katılır. Diyorsunuz ki yargıtay kararı onamazsa karı niye dağıttın diyecek bu şüpheli ortaklar, o yüzden kayyım bu süreci yürütemez. Madem öyle o zaman size sorum 2020 de ilave 1000 kişiyi kim işe aldı, şirketin dolarları güvenli liman arayışı olduğu dönemde kim tarafından satıldı, bunlarda sorun yok ama genel kurulda var:)). Bu mantıksal çözümlemenize mantıksal çürütme. Ne diyoruz hukuk kuralı ortaya konsun. Şu anda genel kurul yapılmasına engel hukuk kuralı ben göremedim aksine yapılması gerektiğini gösteriyor kurallar