güler yatırımcısı olmadığın için seni ilgilendirmez
Printable View
Angen bilançosu hayal kırıklığı yapacak... Arz öncesi makyajlı bilanço gönderip, reelde ise o kadar kâr yapamasinin mümkün olmadığını düşünüyorum
Angen yatırımcısı , bilanço gelmeden önce RTA "ya yatay geçiş yapabilir
Hisse başı asgari 3.5 TL kar yazamazsa, murat Güler satsın bu şirketi
Asgari 3.5 TL beklerim.. 5 TL gelirse de fakirlere sadaka veririm sevinçten
Ümit boş adam değil, idealinde uluslararası laboratuvar olma fikri yatıyor. Büyük düşünüyor.. ve baya bi bağlantı kurmuş yurtdışı ile. En son 18 ülke saymıştım kit sattığı
Bizim patronun ise aklı fikri yatırım bankası olmakta...
Kesenin ağzını açarsa Ümit'in birleşmek isteyeceği dev firma, patron cash para der verir bizim payları, hatta der ki RTA da sizin olsun.
Bilemiyorum, yatırım bankasına cash para lazım.. A1 kapital hissesini evvela ayırır RTA dan.. ondan sonra süsler püsler satar RTA yi gibime geliyor... 1 milyar lira verenin kucağına bırakır gibime geliyor. :)))
Dünyanın en zengin dördüncü insanı olan Bill Gates, Covid-19 pandemisinin şiddetinin azaldığını ancak dünyanın bir sonraki pandemiye hazırlanması gerektiğini açıkladı. "Başka bir pandemi daha yaşayacağız. Bu sefer corona virüs ailesinden farklı bir patojenden kaynalanacak" diyen milyarder iş insanı hükümetleri hazırlanmak için yatırım yapmaya çağırdı.
Microsoft'un kurucusu Bill Gates, Covid-19'dan kaynaklanan ciddi hastalık risklerinin "önemli ölçüde azaldığını", ancak başka bir pandeminin ortaya çıkabileceğini söyledi.
CORONA VİRÜS AİLESİNDEN FARKLI BİR PATOJEN OLACAK"
Almanya'da yıllık olarak düzenlenen Münih Güvenlik Konferansı'nda CNBC'den Hadley Gamble'a konuşan Bill & Melinda Gates Vakfı eş başkanı Gates, potansiyel yeni bir pandeminin muhtemelen corona virüs ailesinden farklı bir patojenden kaynaklanabileceğini açıkladı.
Corona bitti... Satan sattı...
Önümüze bakalım
Şapkadan ne çıkarsa kabulümdür... Tavşan mi çıkar, yılan mi çıkar, kuzu mu çıkar bilmiyorum
500 lota, 1000 lota kademe düşüyor. 1 kademe düşüşte hissenin değeri 2 milyon lira azalıyor.
10 bin liralık satış ile şirketin değeri 2 milyon lira azalıyor. Saçma bir düşüş. Ve satışı karşılayan da yok. İşte bu daha büyük bir saçmalık
24 lira değer biçip güler holdinge RTA aldır. 17.86 ya düşünce hisse hiç umursama. Patronun gözünde 18lira dahi etmiyor isek, neden güler hussedarina zorla 24 lerden mal aldirdiniz.
Ben yaptım oldu... Mantığı ile yinetiliyor Güler Grubu. Hisseye yatirim yapanın anası ölsün der gibi..
RTA nın kenarda ki parası ile RTA alsın yönetim kurulumuz.. gelen bilanço temettüsü o alım oranında kasamiza geri girer.
Hem yatırımcı nefes alır, hemde hissemiz derli toplu olur biraz.
Hisse 15 lira olsa umrunda değil yk nin ,gibi bi hava oluşturuluyor.
Milleti tokatlamak için mi arz ediliyor hisse senetleri türk piyasasında?
SPK, kangren olmuş. Boşuna maaş vermeyin , lağvedin SPK yi
18 lira bizim için pahalı mı , bi soralım yatırımcı ilişkileri birimimize.
Hepimiz soralım.. neden geri alım olmuyor 18 den bile. ? Gerçekten bu kadar değersiz bir hisseye mi yatırım yaptık