-
süzme salaksın ! benim rtalb pozisyonum bile yok, ne beklentisi yaratacağım [emoji4] beyinsizlikte sınır tanımıyorsun

Originally Posted by
ŞAHONUN PUNGARI
Dikkat edin artık bilanco beklentisi yaratmaya başladılar. Bu hayek ile fibonacci 2 ay da bilanco için tepinirler.
-

Originally Posted by
hayek
süzme salaksın ! benim rtalb pozisyonum bile yok, ne beklentisi yaratacağım [emoji4] beyinsizlikte sınır tanımıyorsun
Hissesi yok ama, olandan daha fazla bu forumda ... neden acaba ? Hissesi olanı tqnimazsiniz ama hayek ile herkes tanır.
-
şahoo investing faaliyetlerin nasıl gidiyor.
aylarca orada faal olduktan sonra burası sana zor gelmiyormu ? burası seni aşar
şaho fırıldaklığı bırak

Originally Posted by
ŞAHONUN PUNGARI
Hissesi yok ama, olandan daha fazla bu forumda ... .
-

Originally Posted by
hayek
şahoo investing faaliyetlerin nasıl gidiyor.
aylarca orada faal olduktan sonra burası sana zor gelmiyormu ? burası seni aşar
şaho fırıldaklığı bırak
Sen bana çamur at dur..
-
çamura, çamur atılmaz.

Originally Posted by
ŞAHONUN PUNGARI
Sen bana çamur at dur..
-
Hayek ve ekıbı bu haftada bılanco bılnaco dıye kafamızı utuler. bılanco gelır ve hıcbır sy olmaz. sonra bunlar yepyenı bır beklentı yaratacak vaadlerde bulunur. bakalım bu sefer neyı işleyecekler...
-

Originally Posted by
ŞAHONUN PUNGARI
Hayek ve ekıbı bu haftada bılanco bılnaco dıye kafamızı utuler. bılanco gelır ve hıcbır sy olmaz.
Tekrar ifade ediyorum bende rtalb hissesi yok, bilançosu da umrumda değil. beni ilgilendiren tek kısmı güler tarafına ne kadar para kazandırdığı.
patronuna söyle tamam mı ? "
-

Originally Posted by
hayek
Tekrar ifade ediyorum bende rtalb hissesi yok, bilançosu da umrumda değil. beni ilgilendiren tek kısmı güler tarafına ne kadar para kazandırdığı.
patronuna söyle tamam mı ? "
Pekı dedıgın gıbı olsun , dıyelım kı rtalb 2021 yılını 130 mılyon kar ıle kapadı ve burdan gulere 40 mılyon geldı, ne olacak guler acısından ne yaratacak bu durum ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri