gap li acilmaz dedik ama sanirim gap i yedik :)
Printable View
105 bin XU100'ün bekçisiyiz. İçinde bulunduğumuz ayın kalan günlerinde buraya uğraması zor fakat Kasım'ın düşüğü olma ihtimali epey fazla. Valörümüz hala 2018 Ocak ortaları. Yükselerek düşmeye devam.
Esen kalın.
Kısa vadede EKGYO'ı, uzun vadede ISCTR'yi çözebilen, pek çok soru'nun cevabını bulmuş olur.
Esen kalın.
[IMG]http://666kb.com/i/dnt12s7ovjmjt40nf.jpg[/IMG]
Millete yok öyle bişe derizolur biter
[IMG]http://666kb.com/i/dnt15kx8erle6riob.jpg[/IMG]
Eskiden resmi açıklamalar, gerçekleşmiş olayları geniş kitlelere duyurmak için yapılırdı. Yeni dünya düzeninde ise, gerçekleşmesi muhtemel olaylar gerçekleşene kadar geniş kitleleri nötr tutabilmek için yapılıyor.
Esen kalın.
En son halk bankasi haberinide yalanlamislardi durum ortada ne zaman bakanlik spk aciklma yapsa mutlak tersi oluyor bu ulkede
meral akşenerin parti logosu belli olmuş...lem bu akp logosunu çağrıştırdı bana...akp liler deli olcek :he: onlar ampul bunlar güneş...
emekli SAT komandosu ALİ TÜRKŞEN de kurucular arasındaymış...
https://i.hizliresim.com/bLG0jn.png
Her şey çok sıkıştı deli hareketler oluyor pariteler de ,sonu karakolluk gibi piyasaların.
Bir haberin yalanlanması, tek başına, onun yalan haber olduğunu göstermez ki.
Son 3-5 yıldır Türkiye'nin siyasi gündemini takip eden berrak bir zihin de, "Alo Fatih"'in gazetesinde, iktidarı zor duruma düşürecek bir yanlış değil yalan, yani masa başında kurgulanmış bir haber yayınlanma olasılığının, paralel bir evrende bile pek de mümkün olmadığına kolayca kanaat getirebilir. Pek de haksız sayılmaz.
Aşağıdaki Erdoğan'ın bugün ki grup konuşmasında konuyla ilgili yaptığım alıntıyla birlikte düşünüldüğünde, şahsi görüşüm, kamuoyunu zarrab/halkbank davasıyla ilgili olası sonuçlara hazırlama amaçlı, özellikle yaptırılmış bir haber olduğu...
"Diğer taraftan çok daha enteresan; bir bankamızın altı kere Amerika’ya girip çıkan görevlisini yedinci kez girişinde gözaltına almaya yeter. Öbür taraftan bakıyorsunuz bir başka vatandaşımızı aynı şekilde gözaltına almaya yeter. Ve ondan sonra da köşeye sıkıştırarak, ‘şunları şunları söylemen halinde şu kadar, şunları şunları söylemen halinde bu kadar’ demek suretiyle de itirafçı durumuna düşürmenin gayreti içine girerler. Takipçisiyiz. Bu işler bittiği zaman da biz dünyayı ayağa kaldırmasını da biliriz. Bunların hepsini de açıklayacağız. Açıklayacağız."
yalan haberler bile doları 3.72 den 74 lere atabiliyor.
ayda 2 3 kez yalan da olsa haber yapılsa.
bu insanlar ülke düşmanı ilan bile edilmesi lazım.
Bakanlık ertelendi der,
Ertelenne sebebi ne acaba?
Bakanlık tasarrufu ya da
Vize verilmemesi olabilir mi?
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın verilecek kuruluş dilekçesi ile ilgili /ardından, nur topu gibi, ama sert, yeni bir siyasi/hukuki tartışmamız da ortaya çıkabilir.
Ankara kulisleri Meral Akşener’in yarın duyuracağı yeni partinin kuruluşunun engelleneceği iddialarıyla hareketlendi. Bağımsız Isparta Milletvekili Nuri Okutan, “Partinin engellenme söylentileri üzerine dün İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri ve İçişleri Bakanlığı Müsteşarı ile görüştüm. Partinin kuruluşuna ilişkin başvurumuzun Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yayınladığı bir görüşe göre inceleneceğini söylediler. Böyle bir inceleme Siyasi Partiler Yasasına aykırı. Bugün yeniden genel sekreter ve müsteşar ile görüşeceğim. İçişleri Bakanı Soylu’dan da randevu istedim” dedi.
http://t24.com.tr/haber/kulisleri-ha...ecek-mi,473132
durmuş yılmaz d akurucu üye
yusuf halaçoğlunu keşke koymasalardı
Aksener in kadro cok saglam.
Google in ust duzey yöneticisi isini birakip geldi parti icin.
Cb yi taniyorum 15 yildir yönetiyor.
Benim tanidigim cb ne yapar eder bu partiyi kurdurmaz .
Parti kurulsa bile bir sekilde feto iftirasi ile kapatilir bisiler yaparlar.
Bu yeni olusum akp icin buyuk tehlike cb bunun farkindadir. Siyasal islam ulkeleri boyle
Aynen öyle hocam. Hazine birkaç milyar tl nasıl ek gelir yaratırım diye KDV imiş, ÖTV imiş, MTV imiş akla gelen her vergiye olmadık zamlar yapacağına, sana bana yük olacağına, ilk iș doları bir kontrol altına alsın önce ekonomi yönetimi. Özel sektör ve kamunun 400 küsür milyar dolar dış borcu varken, varın siz hesap edin bu ülkeye olan zararı, her 0.01'lik DolarTL artışının maliyetini. Enflasyona olan etkisi de cabası. Kim yer sizin düşük TL yüksek ihracat masalınızı. Dolar 2'lerden 3.7'lere geldi iki senede. Ne oldu, ihracat 2 katına mı çıktı. Velevki çıktı, çıksa ne yazar, 400milyar$ borç varken.
http://www.abcgazetesi.com/adalet-ba...agi-8110yy.htm
Haberin tarihine bakın. Açıklama da heyetin isimleri bile var.
Şimdi biz ziyareti iptal ettik diyorlar..
1 Birileri her zamanki gibi gerçekleri saklıyor.
2 bu haberi ben dün gece öğrendim. Pala nın 3 saat önce öğrenmiş olduğuna inanmıyorum. Muhtemelen yarın terse yatıracaktır
Hep 3 ün 1 ini alıyoruz zaten[emoji121]
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerikan Türk Konseyi ve ABD Ticaret Odası Heyetini Kabul Etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikan Türk Konseyi ve ABD Ticaret Odası heyetini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.
https://www.tccb.gov.tr/haberler/410...abul-etti.html
Basın Kanunu m. 12 “Süreli yayın sahibi, sorumlu müdür ve eser sahibi, bilgi ve belge dahil her türlü haber kaynaklarını açıklamaya ve bu konuda tanıklık yapmaya zorlanamaz.” bir düzenlemeye sahiptir.
http://www.hukukihaber.net/gazetecil...kale,4606.html
Nacizane tavsiyem Türkiye'de olaylara ilkesel değil, olgusal bakmanız...
Yakın bir örnek olarak "Alman şirketlerine soruşturma" haberi ile ilgili sürece googleda göz atabilirsiniz.
""Hiçbiriyle ilgili ne bir soruşturma ne bir kovuşturma yoktur. Bu bir yalandır, hedef saptırmadır" diye başlanan süreç, "'İletişim hatası tespit edildi.", “Böyle bir hata bir daha olmayacak” şeklinde sonuçlanmıştı.
ABD ziyarete vize vermedi. Zaten diplomatik vizeler de yasak kapsamında.
Şimdi bu haber dün gece geçirmişler biz bugün ziyareti iptal ettik demek abes değil mi? Acizlik.
Ancak bu saatteki fiyatlama palanın yeni haberi olduğu anlamına geliyor ki inandırıcı değil. Yok yeni haberi olduysa palanın anahtarı elinden alırlar...
Palanın amaçlı medyayla birlikte korku salıp millete sattırmak. Çok uzağa gitmeyin vize dalgasına milletten çok iyi mal topladılar. Amaç yine bu.
Hocam dünyanın en çok hapiste gazetecisi olan bir ülkede, KHK'ler ile yönetilen bir ülkede, Atilla Taş'ın hapiste olduğu bir ülkede, bana yasa demeyin lütfen.
Mecliste çoğunluk ellerinde, yasa yapabilirler.
KHK çıkarabilirler.
Yani ABD örneğini de verdik, eğer piyasalara ucu dokunuyorsa, ve manipulatif ise haber, gayet de dava açılır, demokrasiye falan zarar gelmez. Hukukçu değilim, ama aklıma gelen bu örneklerle ve yöntemlerle mümkün. Eğer amaçları ekonomiyi korumaksa, eğer vatandaşın emeğini/değerini birileri yalan haber ile çalıyorsa, olması gereken budur. Sizin argümanınız nedir, onu bir söyleseniz?
ben sana eleştri yapmıyorum bakanlığın yalanlamasına takıldım ben abd ye adalet bakanlığından bir heyetin gideceğini bir haftadır bduyuyor biliyordum
vize verecekler mi vermeyecekler mi muhabbetinide biliyordum adamaların vize vermeyeceğini anlayınca 5 gün kala ziyareti iptal edip biz iptal ettik diye yalanlamaları malesef acze düştüğümüzün en büyük göztergesi
madem iptal edecektiniz abd ile vize krizi çıktığı gün çıkar birileri abd ye tüm resmi ziyaretleri iptal ettik der vize belasınada takılmazdık
adamalrın vizeyi onaylamayacağını anlayınca biz iptal ettik onlar bişey yapmadı diye yalanlamış olmaları yalanlama değil bir gerçeğin kabullenilmesidir.
Bünye zayıflayınca enfeksiyonlara açık hale gelirsiniz. Daha çok böyle haberler duyarız.
Ülkenin yetişmiş dışişleri bürokrasisini tasfiye edeceksin, monşer diye küçümseyeceksin, yerlerine fetöcüleri dolduracaksın, bu sefer onları atacaksın mecburen...
Sonuç: Hergün bir akp'li bir bakan ya da yetkili: 'ey yunanistan, ey danimarka, ey almanya, ey abd....
Dışişleri sorunları böyle lafla ortalıkta çözülmez. Diplomatlarınız kapalı kapılar arkasında, ülkenizin gücü oranında milli çıkarlarınızı koruyarak çözer. Gerekirse güç de kullanırsın, kıbrıs'ta, kardak'da olduğu gibi, suriye'den apo'nun çıkartılması gibi.
Ecevit, Demirel, Erbakan dış politikada tartışmazlardı, iç politika malzemesi yapmazlardı.
15 yıldır muhalefet yok ülkede, bu nedenle duvara çarpa çarpa, geri viteslerle arabayı kullanmaya çalışıyorlar.
Yeni kurulan parti umarım gerçek bir muhalefet partisi olur. Çünkü fikirlerine katılmasanız da ülkenin bir muhalefet partisine çok ihtiyacı var.
Tamam o teziniz doğru ise, yani Adalet Bakanlığı vize alamayınca kıvırdıysa (biz zaten vizeye başvurmadık vs.) buyursun ya gazeteci arkadaş ispat etsin, ya da ana muhalefet Adalet Bakanlığı'nı yerden yere vursun. Kim ne ederse yanına mı kalacak bu ülkede, kalmamalı. Herşeyin yolu var, yordamı var. Saygılar.
Bu ifade kabiliyeti her trolde aynı. İfade kabiliyetsizliği diyelim kısaca.
Şimdi enflasyon ve faiz nasıl düşer biri kısa ve net özetle yazabilirmi ? Her kur hopp 3-4 kuruş zıpladıgında ekonomiye açtığı zaarı bence bilerek bu hükümet izin veriyor az önce arkadasın dediği gibi yemişim sizin ihracat yapmanızı domatesmi ihraç edip ekonomi büyüyecek inşaat yapıp yabancıya satarizlamı ? Anca eyy bilmem lafları yok seçim yok cart curt harbiden bu ülkeyi ekonomiyi sokaktaki simit satanına kadar gelir artirici sarmala sokmadan dolaresle seni öperler
Her cuma veya pazartesi, dikkatli olunmalı artık.. 1 günde%15lik düşüş.. mesela
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.