Sayfa 955/1006 İlkİlk ... 4558559059459539549559569579651005 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,633 - 7,640 arası.

Konu: Vob 24

Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Kardeşim yalanlayan Adalet Bakanlığı, savcılar da ona bağlı. Yalansa dava aç diyorum. Yalan değilse de sussun o zaman Adalet Bakanlığı. Ben yalandır mı dedim. Yalandır doğrudur orasını bilemem demedim mi???
    ben sana eleştri yapmıyorum bakanlığın yalanlamasına takıldım ben abd ye adalet bakanlığından bir heyetin gideceğini bir haftadır bduyuyor biliyordum
    vize verecekler mi vermeyecekler mi muhabbetinide biliyordum adamaların vize vermeyeceğini anlayınca 5 gün kala ziyareti iptal edip biz iptal ettik diye yalanlamaları malesef acze düştüğümüzün en büyük göztergesi
    madem iptal edecektiniz abd ile vize krizi çıktığı gün çıkar birileri abd ye tüm resmi ziyaretleri iptal ettik der vize belasınada takılmazdık
    adamalrın vizeyi onaylamayacağını anlayınca biz iptal ettik onlar bişey yapmadı diye yalanlamış olmaları yalanlama değil bir gerçeğin kabullenilmesidir.
    bir halt olacağı yok.

2. Bünye zayıflayınca enfeksiyonlara açık hale gelirsiniz. Daha çok böyle haberler duyarız.

Ülkenin yetişmiş dışişleri bürokrasisini tasfiye edeceksin, monşer diye küçümseyeceksin, yerlerine fetöcüleri dolduracaksın, bu sefer onları atacaksın mecburen...

Sonuç: Hergün bir akp'li bir bakan ya da yetkili: 'ey yunanistan, ey danimarka, ey almanya, ey abd....

Dışişleri sorunları böyle lafla ortalıkta çözülmez. Diplomatlarınız kapalı kapılar arkasında, ülkenizin gücü oranında milli çıkarlarınızı koruyarak çözer. Gerekirse güç de kullanırsın, kıbrıs'ta, kardak'da olduğu gibi, suriye'den apo'nun çıkartılması gibi.
    Ecevit, Demirel, Erbakan dış politikada tartışmazlardı, iç politika malzemesi yapmazlardı.

15 yıldır muhalefet yok ülkede, bu nedenle duvara çarpa çarpa, geri viteslerle arabayı kullanmaya çalışıyorlar.

Yeni kurulan parti umarım gerçek bir muhalefet partisi olur. Çünkü fikirlerine katılmasanız da ülkenin bir muhalefet partisine çok ihtiyacı var.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
     Alıntı Originally Posted by kurmay Yazıyı Oku
    Bir haberin yalanlanması, tek başına, onun yalan haber olduğunu göstermez ki.

Son 3-5 yıldır Türkiye'nin siyasi gündemini takip eden berrak bir zihin de, "Alo Fatih"'in gazetesinde, iktidarı zor duruma düşürecek bir yanlış değil yalan, yani masa başında kurgulanmış bir haber yayınlanma olasılığının, paralel bir evrende bile pek de mümkün olmadığına kolayca kanaat getirebilir. Pek de haksız sayılmaz.

Aşağıdaki Erdoğan'ın bugün ki grup konuşmasında konuyla ilgili yaptığım alıntıyla birlikte düşünüldüğünde, şahsi görüşüm, kamuoyunu zarrab/halkbank davasıyla ilgili olası sonuçlara hazırlama amaçlı, özellikle yaptırılmış bir haber olduğu...

"Diğer taraftan çok daha enteresan; bir bankamızın altı kere Amerika’ya girip çıkan görevlisini yedinci kez girişinde gözaltına almaya yeter. Öbür taraftan bakıyorsunuz bir başka vatandaşımızı aynı şekilde gözaltına almaya yeter. Ve ondan sonra da köşeye sıkıştırarak, ‘şunları şunları söylemen halinde şu kadar, şunları şunları söylemen halinde bu kadar’ demek suretiyle de itirafçı durumuna düşürmenin gayreti içine girerler. Takipçisiyiz. Bu işler bittiği zaman da biz dünyayı ayağa kaldırmasını da biliriz. Bunların hepsini de açıklayacağız. Açıklayacağız."

3 kere okudum hiçbişey anlamadım, daha az devrik cümle ve daha iyi bir ifade kabiliyeti ile yazabilirdiniz.
    3 kere okumaya mecburmuyum dostum şunu daha anlaşılır yazsana.

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben sana eleştri yapmıyorum bakanlığın yalanlamasına takıldım ben abd ye adalet bakanlığından bir heyetin gideceğini bir haftadır bduyuyor biliyordum
    vize verecekler mi vermeyecekler mi muhabbetinide biliyordum adamaların vize vermeyeceğini anlayınca 5 gün kala ziyareti iptal edip biz iptal ettik diye yalanlamaları malesef acze düştüğümüzün en büyük göztergesi
    madem iptal edecektiniz abd ile vize krizi çıktığı gün çıkar birileri abd ye tüm resmi ziyaretleri iptal ettik der vize belasınada takılmazdık
    adamalrın vizeyi onaylamayacağını anlayınca biz iptal ettik onlar bişey yapmadı diye yalanlamış olmaları yalanlama değil bir gerçeğin kabullenilmesidir.
    Tamam o teziniz doğru ise, yani Adalet Bakanlığı vize alamayınca kıvırdıysa (biz zaten vizeye başvurmadık vs.) buyursun ya gazeteci arkadaş ispat etsin, ya da ana muhalefet Adalet Bakanlığı'nı yerden yere vursun. Kim ne ederse yanına mı kalacak bu ülkede, kalmamalı. Herşeyin yolu var, yordamı var. Saygılar.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Bu ifade kabiliyeti her trolde aynı. İfade kabiliyetsizliği diyelim kısaca.

6. Şimdi enflasyon ve faiz nasıl düşer biri kısa ve net özetle yazabilirmi ? Her kur hopp 3-4 kuruş zıpladıgında ekonomiye açtığı zaarı bence bilerek bu hükümet izin veriyor az önce arkadasın dediği gibi yemişim sizin ihracat yapmanızı domatesmi ihraç edip ekonomi büyüyecek inşaat yapıp yabancıya satarizlamı ? Anca eyy bilmem lafları yok seçim yok cart curt harbiden bu ülkeyi ekonomiyi sokaktaki simit satanına kadar gelir artirici sarmala sokmadan dolaresle seni öperler

Her cuma veya pazartesi, dikkatli olunmalı artık.. 1 günde%15lik düşüş.. mesela

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Tamam o teziniz doğru ise, yani Adalet Bakanlığı vize alamayınca kıvırdıysa (biz zaten vizeye başvurmadık vs.) buyursun ya gazeteci arkadaş ispat etsin, ya da ana muhalefet Adalet Bakanlığı'nı yerden yere vursun. Kim ne ederse yanına mı kalacak bu ülkede, kalmamalı. Herşeyin yolu var, yordamı var. Saygılar.
    2-3 gün öncesinin gazetelerini bi incele abd ye gidecek adalet bakanlığı heyeti haberi var mı yok mu
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 955/1006 İlkİlk ... 4558559059459539549559569579651005 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •