Kim la bu adam bu kadar önemli. Sabahtan beri topiğin ebesini gevrediniz.
Farklı isimle geldiyse hoş geldi. Bu topikte ak veya kara herkese yer verilmeli.
Printable View
Kim la bu adam bu kadar önemli. Sabahtan beri topiğin ebesini gevrediniz.
Farklı isimle geldiyse hoş geldi. Bu topikte ak veya kara herkese yer verilmeli.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bfcbf5dc66.jpg
:kahkah: :kahkah:
Bir grub kardemir, thy ve kozalar ile endexi tutuyor çökmesin diye. Muhtemelen jöle spor da içlerinde. Diğer hisseler genelde her gün istikrarlı düşüyor.
Bist son raund maçını yapıyor, dolardan yediği dayakla ağız burun dağıldı ama henüz nakavt olmadı oda olacaktır çok yakında.
Ben kendi isteğimi söyledim. Hiç kimseyi de aklamadım.
Forumda yazmamasını gerektirecek kadar bir kabahati varsa yönetim gereğini yapar.
Bunun ötesinde hiç kimseye mobbing uygulamamalıyız.
Ben neden seçim yapmak zorunda olmalıyım.
Happy veya Proton bana karşı yanlış bir tavır takınmadı.
Size karşı yanlış bir tavır takındıysa ki olabilir.
O zaman siz diyalog kurmazsınız.
Ama başlıkta yazmamasını istemeniz bana doğru gelmedi.
Dediğim gibi varsa bir yanlışı yönetim cezasını keser.
Bunu söylediğim için Bora yaşar bana kızmamalı.
beyler burda bi anket yapalım seçim ile ilgili parti ismi vermeden merak ediyorum ne çıkacak
bu kur ile rte seçime gidiyor intiharı göze almış durumda ne olcak bu üşkenin hali diyoruz yeniden
Sizce bu seviyelerde tl mevduattan kaçıp %4 dolar mevduata girmek riskli midir ?
Valla beni de forumun ruhuna aykırı yazıyorum diye konuyu açan arkadaş 2 kez bir forumdan kovdu.Forumun içeriği ve konusunu da çok seviyordum.Sağolsunlar mudavimleri yaz diye teşvik etti şimdi o topiğe de yazıyorum.O açıdan birileri forumda yazma sen deyince insan sanal ortam da olsa irrite oluyor.Genel adab hakaret vs olmadıkça ben de yazma özgürlüğünden yanayım.Başıma geldiği için biliyorum insan forumun huzuru kaçmasın diye yazmıyor da ,rahatsızlık da duyuluyor tabi ,yapılan muamele hoş olmuyor.
Sürekli saygısızlık kurgusuyla size yaklaşan birisiyle yapamazsınız.
Nedenini bilmediğiniz bir temelde hergün gelip size laf atan birisiyle forumla ilişkinizi sürdüremezsiniz...
Bitti dediğiniz bir tartışmayı, kadınca bir kurguyla sürgit sürdüren, bir nevi "pain in the ass" durumuyla insanlarla düzgün ilişki kuramazsınız.
Sivrinek gibi hergün burnunuza konup ben saygısızlık etmiyorum ki kaypaklığıyla baş edemezsiniz...
Bakın herkesin görgüsü kendisine...
Forum büyük.
Bir çok başlık var.
Bu başlığa gizlice başka adla gelip, aptala yatarak insanlarla kendinizce dalganızı geçip , sonra da ben hızlı öğrenirim diyerek pişkinlik yapamazsınız...
Ha ben yaparım bunun müeyyidesi de yok derse haklıdır.
O zaman da siz olayı şahsileştirmek durumunda kalırsınız...
Niye riskli olsun ki istersen bu soruyu başganım cevaplasın dolar 6.69 olcek diyen oydu.dolaresi nerden alsan kar kardeş. .
Onu hala bir şekilde affederim...
Bana özelden tatmin edici samimi bir özür yazısı yazarsa...
Yaşım başım bunun için uygun sanırım.
Onun dışında konuşacak fazla bir şey yok.
Yok yavv, topiğin başlığını açan gider mi yapıyor millete. Valla ayıptır günahtır. Böyle yapmakla tek düzey insan tipi isteniyorsa topikte şuan ki ülke yönetiminde olan zihniyetten ne farkımız kalır.
İşte ben de bundan bahsediyorum.
Bunun çözümü böyle bir yaklaşım olmaması için kural ve kaidelerde anlaşmak.
Bu kuralı kim bozarsa ben de ona karşı dururum Bora Yaşarı savunurum.
Burası kimsenin gerçek hayatta yapamayacağı şeyleri stress atmak veya eğlenmek için millete manasızca sardığı bir yer olmamalı.
Sorun şurada tek tek kişilerle baş etmek zor.
Ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum.
Ben bataklığı kurutalım diyorum.
Benim metodum da mükemmel değil tabii.
Amaç insanları kazanmak.
Polemiğe girmek istemiyorum kimseyle.
Bu mesajın altındaki ünleme basın moderatör değerlendirsin.
Sevmediğiniz kişi mi değil mi?
Öyle ise zaten dediğiniz gibi forum kurallarına göre bu işlem yasak.
İçiniz rahat eder ama cidden kırıldım, dolar yorumları gitti ilgisiz bir konu geldi, ben ünleme basıp bildirdim, kırdığım kişiler varsa şimdiden özür dilerim ama görüşlerimi yazmaktan başka da bir şey yapmadım, denildiği gibi parti felan da konuşmadım.
Hadi bakalım bu gece neler olacak.
Bu da bu konuda son yazım:
Happy (kendini böyle sundu foruma) bir kadın.
İnsanı bozmaya strateji uygulayan bir kadınla baş etmek zordur.
Terbiyesizlik yapamazsınız.
Erkeğe özgü dayılanmak efelenmek doğru karşılanmaz.
Küfredemezsiniz...Siz kaybedersiniz...
Bunları çok iyi hesaplayıp kurgulayan biri..
En sonunda dayanamadım, bunca yıllık efendiliğimi bozup ona, kadınlığı üzerinden "ince" bir hakarette bulundum.
Yaptığım doğru değildi.
Aramızdaki geçenleri ve benim çaresizliğimi bilmeyenler hemen üzerime yürüdüler haklı olarak.
Bir kadına nasıl yapılabilirdi bu diye.
Kadın bana göre kendi saygınlığını da korumalı davranışlarıyla.
Babası yaşındaki bir adama saygısızlık da (ki o adama özelden ne güzel mektuplar yazmıştır o da başka) bir kadına yakışmamalı.
O ifademden dolayı yönetici bana kendine bir ceza ver dedi. Ben de 15 gün uğramadım foruma.
Şimdi o olaydan sonra geldiğimiz nokta bu.
Bu kadar niye mi yazıyorum (tüm itirazlara rağmen).
Çünkü sanal diye insanlar gizledikleri kimlikleriyle gerçek hayatta yapmayacakları şeyleri yapmamalı.
Oyun oynayacak halim maalesef yok.
Keşke olsaydı...
Her olayda polis paranın ve kadının izini sür der.Biz şimdi dolar topiğinde happy rumuzlu hanımın izini sürmekle ikisini de yapmış oluyoruz di mi:))))))))))
Yazılarınızdan çıkardığım karakter analizinden sizin de bir kız babası olduğunuzu tahmin ediyorum . (%95 doğrulukta)
O nedenle o hassaslıkta davranmışsınız.
Bence hiç kimsede bir kötü niyet yok.
Herkese hayırlı forumlar.
Dolarda yükseliş ne yazık ki kaçınılmaz!!!...........
Neyse kötü bir espriydi forum sakinlerinden özür dilerim.Şimdi konumuza dönersek merkez 7 hazirana kadar dayanacak mı ne dersiniz.
Benim faizde bir miktar param var .2 temmuz vadeli bağlamıştım.Bağladığımda ne erken seçim vardı ,ne londra seyahati ,ne amerikan faizlerinin yükselmesi.Aklımca reis seçime kadar(seçimde en erken bu yıl sonu olur diyordum)ne yapar eder doları tutar diye düşünüyordum.Oho neler oldu neler.Şimdi 2 temmuzda dolara mı geçsem altına mı kararsız kaldım.Ama mevduat kısmı benim potföyde bitmiştir.Uzun süre tl mevduat işi bitmiştir.
Cakma bir niklen bu foruma girsem, benim kim oldugum 5 saniyede aciga cikardi!:he:
Kendini gizleyebilmekte, bir maharet.:yes:
https://i.resimyukle.xyz/R3U5Oc.jpg
hani susayım diyom ama dayanamayacağım konuşacağım:kahkah::kahkah::kahkah:
İşte bu tipik rxpu..😁
Anlamadığım kendi bıçkın varken 2. Bir nick alıp girmeye ne gerek var ? Bunu suan ki konu icin demiyorum ama saçma geliyor ..