Sizce bu seviyelerde tl mevduattan kaçıp %4 dolar mevduata girmek riskli midir ?
Sizce bu seviyelerde tl mevduattan kaçıp %4 dolar mevduata girmek riskli midir ?
Valla beni de forumun ruhuna aykırı yazıyorum diye konuyu açan arkadaş 2 kez bir forumdan kovdu.Forumun içeriği ve konusunu da çok seviyordum.Sağolsunlar mudavimleri yaz diye teşvik etti şimdi o topiğe de yazıyorum.O açıdan birileri forumda yazma sen deyince insan sanal ortam da olsa irrite oluyor.Genel adab hakaret vs olmadıkça ben de yazma özgürlüğünden yanayım.Başıma geldiği için biliyorum insan forumun huzuru kaçmasın diye yazmıyor da ,rahatsızlık da duyuluyor tabi ,yapılan muamele hoş olmuyor.
Sürekli saygısızlık kurgusuyla size yaklaşan birisiyle yapamazsınız.
Nedenini bilmediğiniz bir temelde hergün gelip size laf atan birisiyle forumla ilişkinizi sürdüremezsiniz...
Bitti dediğiniz bir tartışmayı, kadınca bir kurguyla sürgit sürdüren, bir nevi "pain in the ass" durumuyla insanlarla düzgün ilişki kuramazsınız.
Sivrinek gibi hergün burnunuza konup ben saygısızlık etmiyorum ki kaypaklığıyla baş edemezsiniz...
Bakın herkesin görgüsü kendisine...
Forum büyük.
Bir çok başlık var.
Bu başlığa gizlice başka adla gelip, aptala yatarak insanlarla kendinizce dalganızı geçip , sonra da ben hızlı öğrenirim diyerek pişkinlik yapamazsınız...
Ha ben yaparım bunun müeyyidesi de yok derse haklıdır.
O zaman da siz olayı şahsileştirmek durumunda kalırsınız...
Niye riskli olsun ki istersen bu soruyu başganım cevaplasın dolar 6.69 olcek diyen oydu.dolaresi nerden alsan kar kardeş. .
Onu hala bir şekilde affederim...
Bana özelden tatmin edici samimi bir özür yazısı yazarsa...
Yaşım başım bunun için uygun sanırım.
Onun dışında konuşacak fazla bir şey yok.
Yok yavv, topiğin başlığını açan gider mi yapıyor millete. Valla ayıptır günahtır. Böyle yapmakla tek düzey insan tipi isteniyorsa topikte şuan ki ülke yönetiminde olan zihniyetten ne farkımız kalır.
Yer İmleri