Yok.. alim sati farki var o da normal zamanda 2.5 TL filan...
Syg
VALLA bu cds rakamları çok kötü.kendinizi sağlama alın....riskimizi azaltmak için ne alsak.?
TL bir iluzyondur..
Syg,
BORSA yavaş yavaş 1 cent e gelecek firmalar kendi hisselerini bakalım daha ne kadar alabilecek
Alinan pozisyona göre değişir dudu. Duzeltme rallisinde hissede olan için döviz ilüzyon gibi geldi bana. Dolar kaç hafta 7 sınırında bekletilirken kağıttan alana 2 haftada %20 kâr yazdı.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüksek faiz bekleyenler boşuna beklemesin.
BBDK aktif rasto kararına göre yakında mevduatınızı bile kabul etmeyebilirler.
AR'yu tutturamayana ceza verilecek.
AR'nin tutması için topladığınız mevduatın belirli oranını kredi olarak mutlaka vermek zorundasınız.
Batacak krediyi vermek istemeyeceğinize göre kredi oranınızı düşürmek için mevduatın gelmemesi için elinizden geleni yaparsınız.
Bazı bankalar TL faizini olabildiğince düşürebilirler oranı tutturmak için.
dunyanın neresinde boyle bir formul varmıski?
ayrıca tasarruları riske atıyorsun.guven iyice ayaklar altında.
Eurobondun ikinci el dolar faizi bile %6-8 arasındayken TL faizinin %7 olması bana error verdiriyor.
Bu iş Çiller’in 3 ayda net % 50 faizine doğru gidiyor ama önemli fark şimdi sadece biz değil dünyada krizde o yüzden yetmeyebilir.
Kötü bir sarmala girdik bence ki anladığım kadarıyla delik o kadar büyük ki öyle swap ,takas , ödünç denen paralarla bu işi çevirmek çok zor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TL mevduat faizi düşük olacak illa deniyorsa, en azından stopaj oranının %1-2'ye çekilmesi lazım .%15 çok yüksek bir oran.
Sn. Moderatör,
Bu terbiyesiz kisinin yazisinin silinmesini ve uyarilmasini talep ediyorum.
Saygilarimla,SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahtravalliye biri zayıf biri şişman kişiyi oturt.ve şişmanı yukarda tutmak için baskı yap.eninde sonunda zayıf yukarı fırlar.
hep aynı şeyleri yaparak farklı sonuclar elde etmeyi beklemek deliliktir.Albert E.
2003 ve 2009 yılının diplerinden alınan trend çizgisine göre endeks 50 binlere denk geliyor...
daha da altına girerse 3.ncü dünya harbi başlamış demektir...
https://i.hizliresim.com/4XPr4D.png
Buyur Serdar kardesim..
Syg,
hangi birine inanacağız
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...7733991e82.png
Burada da aynı terane... Size göre sizin fikrinize uymayanlar pazarlamacı... Hocam siz kesinlikle akıllanmayacaksınız; buna kesin kanaat getirdim. Sizdeki bu dudu dümanlığı, aslında çekememezliği tedaviye ihtiyaç duyacak kadar limbonun derinliklerinde kök salmış. Tüpraşta geldiniz analiz yerine mide bulantısı, kin ve haset okuduk yazılarınızda, hatta hesap dökümünü isteyecek kadar küstahlıkta ileriye gittiniz... hektaşa geldiniz manyak pahalı pazarlamacılardan uzak durun diye diye aynen daha önce Tüpraştaki ralliyi kaçırdığınız gibi hektaştaki ralliyi de kaçırdınız, kuyruğunu sıkıştırıp kaçan tilkiler gibi ortalıktan kayboldunuz... Bu kaçırdığınız rallilerin suçunu kendinizden başkasında aramayınız. Tüpraşta da yazdım burada da yazıyorum herkes yazdıklarından sorumludur, ya da şöyle diyelim sorumluluğunu alamayacağınız yazılarınızı kendizie saklayınız. Burada deşifre ettiğimde -ki ne zaman görürsem bunu yapacağım- darılmaca yok... adam gibi analizi yapıp paylaşırsanız benden yana rahat edersiniz; yok illa da sağa sola sataşacam diyorsanız ben yakaladıkça deşifre edeceğim... Ben de size bir laf sokayım bakalım nasıl hissettirecek:
Erbab-ı kemali çekemez nakıs olanlar
Rencide olur dide-i huffaş ziyadan
Şu anda dolar 7,12 yi geçti ne faiz nede borsa cevap vermedi sizce bu neyi hatırlatıyor çooook dikkatli olmak lazım
Tuprs çakılacak dedik ...çakıldı... neyin rallisinden bahsediyorsun sen :kahkah:
Faiz düşünce borsa uçacak diyenleri de sağlam üttüler..
Ama esas ütüş fonlarda oldu tabi..Adı sanı duyulmamış içeriği bilinmeyen , spekülatörlerin 5 katına çıkardıkları hisselerden kamyon kamyon yatırım!! diye alan abidik aracı kurumlarının çıkardığı fonlarda millet mevduatı da kaybetti..
Bir pazarlama da orada oldu..yok tkf yok flf yok gkf yok alv..
Bakma şimdi BİST’in böyle durduğuna dolarda 7.2 geçildikten sonra şelale başlar.şimdi doları takmıyor modunda kendisi.önce 90 ardından 70. Bu böyle olmalı ki ABD de basılan trilyonlarca dolar bizim gibi marabaların emeklerini bedavaya satın alsın.bu sürecin sonunda faizler bakalım kaçlarda olacak
FaiZin nasıl olsa artmayacağını düşünen trader vuruyor TL’nin kafasına hiç bir korku hissetmeden
Mevduatın içine ettiler, doları altını uçmaya devam ediyor. İnsanı kendi parasını tutmaya pişman ediyorlar. Bunların yönettiği ekonomiyi sıradan bir ünv mezunu da yönetir.
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.