tahtravalliye biri zayýf biri þiþman kiþiyi oturt.ve þiþmaný yukarda tutmak için baský yap.eninde sonunda zayýf yukarý fýrlar.
hep ayný þeyleri yaparak farklý sonuclar elde etmeyi beklemek deliliktir.Albert E.
2003 ve 2009 yýlýnýn diplerinden alýnan trend çizgisine göre endeks 50 binlere denk geliyor...
daha da altýna girerse 3.ncü dünya harbi baþlamýþ demektir...
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
Burada da ayný terane... Size göre sizin fikrinize uymayanlar pazarlamacý... Hocam siz kesinlikle akýllanmayacaksýnýz; buna kesin kanaat getirdim. Sizdeki bu dudu dümanlýðý, aslýnda çekememezliði tedaviye ihtiyaç duyacak kadar limbonun derinliklerinde kök salmýþ. Tüpraþta geldiniz analiz yerine mide bulantýsý, kin ve haset okuduk yazýlarýnýzda, hatta hesap dökümünü isteyecek kadar küstahlýkta ileriye gittiniz... hektaþa geldiniz manyak pahalý pazarlamacýlardan uzak durun diye diye aynen daha önce Tüpraþtaki ralliyi kaçýrdýðýnýz gibi hektaþtaki ralliyi de kaçýrdýnýz, kuyruðunu sýkýþtýrýp kaçan tilkiler gibi ortalýktan kayboldunuz... Bu kaçýrdýðýnýz rallilerin suçunu kendinizden baþkasýnda aramayýnýz. Tüpraþta da yazdým burada da yazýyorum herkes yazdýklarýndan sorumludur, ya da þöyle diyelim sorumluluðunu alamayacaðýnýz yazýlarýnýzý kendizie saklayýnýz. Burada deþifre ettiðimde -ki ne zaman görürsem bunu yapacaðým- darýlmaca yok... adam gibi analizi yapýp paylaþýrsanýz benden yana rahat edersiniz; yok illa da saða sola sataþacam diyorsanýz ben yakaladýkça deþifre edeceðim... Ben de size bir laf sokayým bakalým nasýl hissettirecek:
Erbab-ý kemali çekemez nakýs olanlar
Rencide olur dide-i huffaþ ziyadan
Mal da mülk de yalan ama oyalanýyoruz iþte...
Þu anda dolar 7,12 yi geçti ne faiz nede borsa cevap vermedi sizce bu neyi hatýrlatýyor çooook dikkatli olmak lazým
Yer Ýmleri