Yamuk mu yaptı dövelim abi :)
Printable View
yamuk yok Serkan ya, bu gün yanlış emir yollamış benim robotta havada kapmış işlemi, çok geç gördüm gerçekleşen işlemi , iptalinide istememiş ( acemi birisi büyük ihtimal) içim elvermedi öyle beleş paraya, kim olduğunu bulursam helalleşelim diye şey ettim.
yaklaşık tanesi 800 tl lik opsiyonu 17 tl den satış vermiş , benim robotta kaçırmamış yakalamış.
Serco nerede sabahtan beri topik kadrosunda yok.
İdareciler kadro dışı mı bıraktı.
Mazot ve benzine iki vakte zam gelir. En korktuğum not indirimi. Bankalara da ayrıca gelebilir sank. garantiye havada nem olsa acayip bir satış geliyor. İnanılmaz kalınlıkta lotlari alıyor dönüp çatır çatır satıyor. Açığa satış ve tavan taban sınırlaması gelmese sanki dibine kibrit suyu dökecekler. Benjamin i n ateşi hiç düşmedi. RTE tarafında kafamı kurcalayan soylu ortada yok. İmamoğlu ve Mansur için bir plan var sanki, sokağa çıkma yasağı açıklaması yapacak konuşmanin çoğunluğu Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ile ilgili. Bir cisim geliyor ama cinsiyeti büyüklüğü belli değil.
Mayıs ayı teknik olarak beklentim altında 1845 ler.
...........
Büyüksün Bear abi
Dow 24 bin üzeri , bist 100 bin üzeri tutunma gayreti içindeler.Avrupa borsalarından yeşil yeşil takviye gelir.Dow 23 500 altına düşmedikçe sıkıntı yok....
Burda10 bin TL lik krediye başvuranlar hiç yazmasın OMG veya başvuru nedenini yazsınlar özür dileyerek soruyorum
Yav şaka gibi
10binlik krediye başvuranların viop sayfasında işi yok bence geçerli nedeni yoksa Eg
eğer normalde çıkmaması gerek zaten
10 binlik kredi çıkıyorsa sıkıntı büyük demek ya vergi yada yalan olur kusura bakmayın abiler saygı ve sevgi ve selamlar
Şahsi fikrim dir kimseyi üzmek veya sorgulamak için değildir cümle alem den özür dilerim saygı ve sevgiler tekrar özür dilerim abi ablalar
Neye dayanarak bu kadar olumlusunuz merak ettim virüs etkisi azalsa bile tekrarlama durumu var bu bir iki turizm gibi bir döviz girdimiz bu sene kayıp olacak bu 2 hem yurt içi hem yurtdisi ticaret belli sektörler haricinde olumsuz seyirde hatta durma noktasında dört işsizlik artı gelir kaybı eşittir düşük talep beş
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Serkan baba yap bi yorum gerçekten merak ediyorum ama içinden geleni söyle
O ayrı bir konu
Devlet burada ihtiyaçlı yada ihtiyaçsız diye bakmıyor ki 5 bin TL maaş alanda veriyor asgari ücret alanda veriyor sadece senin istediğini rakamı değil kendi belirlediğini veriyor
Devlet burada para basmıyor vatandaşınıda gerçekten düşünmüyor
Sen ihtiyacımı göreceğim diye alıyorsun bir nebze ama devlette ortamın bozukluğundan zaman kazanırken senide borçlandırıyor aslında
Devletin buradaki kaybı boya ve kağıt ama kazancı borçlu vatandaş ve günü kurtarma
Dow da saatlik ters fincan kulp var gibi kapanışı kötü yaparsa yarın iyi şeyler olmaz
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.