Sayfa 955/985 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 7,633 - 7,640 arası.

Konu: Viop - XVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    ben aylık % 10 yapamam %5 te kalırım diyen olursa zaten zararlı çıkar

en az hiç hata yapmadan aylık %5,6 yapması lazımki (bankanın anapara faiz ödendikten sonra) 8000 tl 3 sene sonra cebe koyabilsin..
    kaldıraçlı piyasa burası sonuçta.. aylık % 10 kaldıramayacaksa gitsin pazarda limon satsın..yine kazanır aynı parayı.. ))

abi elinde hazır şablon olduğu için rica etsem... tek kontratla viob aylık %10 getiri üzerinden 72 ay sonra ne olur toplam ? ))

2.  Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Şahsi fikrim dir kimseyi üzmek veya sorgulamak için değildir cümle alem den özür dilerim saygı ve sevgiler tekrar özür dilerim abi ablalar
    Bunu bilmiyorum ama esnaf destek kredisi için tapu veya kefil istiyorlar

Yani orada parası olana veriyorlar sanırım .

Parça başı çalışan bir esnaf gayrimenkul olmadığı için alamadı

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bunu bilmiyorum ama esnaf destek kredisi için tapu veya kefil istiyorlar

Yani orada parası olana veriyorlar sanırım .

Parça başı çalışan bir esnaf gayrimenkul olmadığı için alamadı
    Abi net söylüyorum bireysel olarak 10 bini alanın burda işi yok eğer aliyorsa büyük sıkıntı var bence

Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Neye dayanarak bu kadar olumlusunuz merak ettim virüs etkisi azalsa bile tekrarlama durumu var bu bir iki turizm gibi bir döviz girdimiz bu sene kayıp olacak bu 2 hem yurt içi hem yurtdisi ticaret belli sektörler haricinde olumsuz seyirde hatta durma noktasında dört işsizlik artı gelir kaybı eşittir düşük talep beş

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Almanlar farkli bir metot gelistirmisler. Ornegin bir insan 3 kisiye bulastiriyormus en basinda karantina suresince bu sure 0.7 ye kadar dusmus ve kontrole aldik demisler ama ekonomiyi acar acmaz tekrar yayilim hizi artmis ve 1.0 a varmis.

Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Abi net söylüyorum bireysel olarak 10 bini alanın burda işi yok eğer aliyorsa büyük sıkıntı var bence
    Helikopter para. Veriyorsa al gitsin. Devlette para cok. Mesela ben alir 6 ay odemesiz zaten. Ilk taksitinde gider hepsini yatiririm. O parayi da yerim bir guzel.

6.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Haziran vade makası temettü ile yaklaşık 1500-1600 e çekti...
    Kapanışta akşam seansı için 119.475 den az kısaldım...
    Akşama kapatırım , 300 puan alır veya veririz, bakalım...
    119.000 kapandı.. 6. Ay vade...
    Son anda 475 verdi...

Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    10binlik krediye başvuranların viop sayfasında işi yok bence geçerli nedeni yoksa Eg
    eğer normalde çıkmaması gerek zaten
    O ayrı bir konu

Devlet burada ihtiyaçlı yada ihtiyaçsız diye bakmıyor ki 5 bin TL maaş alanda veriyor asgari ücret alanda veriyor sadece senin istediğini rakamı değil kendi belirlediğini veriyor

Devlet burada para basmıyor vatandaşınıda gerçekten düşünmüyor

Sen ihtiyacımı göreceğim diye alıyorsun bir nebze ama devlette ortamın bozukluğundan zaman kazanırken senide borçlandırıyor aslında

Devletin buradaki kaybı boya ve kağıt ama kazancı borçlu vatandaş ve günü kurtarma

8. Dow da saatlik ters fincan kulp var gibi kapanışı kötü yaparsa yarın iyi şeyler olmaz

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 955/985 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •