Aslında tabi mümkün olduğunca
Bu tarz olaylara girmiycen ya
Ama bi beklenti gördüler demekki
Yani nezaketmis onun bunun kutsaliymis ben anlamam o işlerdende
İşin ucunda yoksa bişey
Kavga niye eder bazı insanlar
Şahsen anlamış ta değilim
Printable View
Aslında tabi mümkün olduğunca
Bu tarz olaylara girmiycen ya
Ama bi beklenti gördüler demekki
Yani nezaketmis onun bunun kutsaliymis ben anlamam o işlerdende
İşin ucunda yoksa bişey
Kavga niye eder bazı insanlar
Şahsen anlamış ta değilim
Başkasına Rum pontus diyen zibidi ayasofyanın cami olmasından rahatsız. Hay Allahım ya
yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.
Masayı sallayalım Bali
Yoksa fena kavga çıkacak burada arkadeş 🙃
Paladan K.y kardeşlerime 😃
Lütfen emniyet kemerlerinizi takın 😃🙃
Yoksa mesaj saat 1453 te mi.
evet endeks kapanış tahminleri alalım.
ulusal yüz
benim tahminim,
120021
Mustafa Kemal Atatürk Kurtuluş savaşını başlatarak bu ülkeyi kurtardı ve Türkiye Cumhuriyetini kurdu .. Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptıklarını saymakla bitiremeyiz , oturduğunuz yerden böyle rahat yazıyorsanız buna sebep bu ülkeyi dusmanlardan kurtarmak icin canını veren şehitlerimiz ve bu ülke için herseyini ortaya koyan Mustafa Kemal Atatürk ‘dur . Bu yüzden saygı duymak zorundasınız .. Yabancıların saygı duyduğu birine kendi vatandaşının duymaması ne üzücü ..
Sizin bu forumda yeriniz yok , güle güle ..
Bravo sn.Medwig:bravo:
Haydi arkadeşler
Destek patlatalım az 🐻🐻🐻
Pençe
Ben de iblise sordum vatandaşın içine giriyorsun abuk subuk laflar ettiriyorsun diye. Ondan değilmiş.
Hz. Yakup'a da çocukları Yusuf'u kuyuya atıp kurt yedi dediler, sonradan kurtlar geldi biz yemedik dediler.
https://i.hizliresim.com/mkLMwH.jpg
Yazma hakkı kalmadığı için, o geri zekalıya bir şey demiyorum.
Fatihi rahat ettirmiş pehhh...
Sana tarih dersi veremem
İşim gücüm var
Ayhan 53 vermiş hakettiğin cevabı
Uğraşmaya değmezsin...
QUOTE=ABKA;4620501]ENDÜLÜS DEDİĞİNİZ KOCA BİR DEVLETTİR.ORADA müslümanlar 800 YIL boyunca medeniyet sürdürdüler.bakın bakalım İSPANYADA GERİYE NE KALMIŞ.[/QUOTE]
Viopa neden bu kadar zam geldi? Her şey yerli yerinde, değişen bişey yok..
Kaldıraç düşürdüler..
İstemiyorlar vadeli işlem yapmayalım..
Bu arada sn medwig... sizi kutluyorum... gerek cevabınız, gerek tutumunuz takdire şayan. Bu ülkeyi düştüğü çukurdan kurtaracak, sizin gibi vatandaşlar..
Mescid’i Aksa vaad edilmiş toprak. Bizdeki karşılığı kılıç hakkı. Feth eden farklı olunca ağzın burnun ayrı oynamayacak.
Zaten arkadaş, “anası bacısı oynaklar düşünsün” diyerek seviyesini belli etti. Ar namus, ahlaksızlık dizboyu.. sorsan en büyük müslümanlar.. ama kendisi anası, bacısı dışında herkes oynak... senin zihniyetine tüküreyim ahlaksız herif..
Başka milletlerde bizim gibimi tarihi ile övünuyormudur mesala İngilizler diyormudur güneşin hiç batmadigi ulkeydik vay be diye, kendimi bu topige yazacak kadar yetkin görmüyorum ama yeter tarih .
Dün Fethiye de eşim ve çocukla akşam yemeği yiyelim dedik..
merkeze inip sahil kenarında yiyecektik.. kalabalık hiç değildi.. arabayla geçerken evinin altını lokanta gibi yapmış bir yeri gördüm, hem kriz var, faydamız olsun boş olduğunu da görerek durdum. Karıkoca köylü insanlar... evinin altını köfteci yapıvermiş...
Oraya para harcamaya gittik zaten, 3ün 5in hesabını yaptığım yok, yanlış anlaşılmasın..
Oturduk, neşeli de insanlar, sadece biz varız.. konuştuk ettik...
Önde menü de yok.. ne var dedik, köfte... getiri verdiler...
Sıra hesaba gelince 2 porsiyon köfte, çocuğa 3-4 köfte, içecekler,
Totalde 340tl hesap çıkardı..adisyonu istedim,
Köftenin yanında getirdiği ekmeğe 20 tl yazmış.. hesapta bilmiyor.. 315tl tutuyor adisyona göre..
Zaten fazla verecektim de, her şeyin bir değeri var...
O saf anadolulu dediğimiz insan bile sorsan belki en büyük müslümanım diyecek ancak fiyat kabartmayı iyi öğrenmiş... fiyat sormamakta hata yaptıkki, nasıl geçireceğini şaşırmış...
Eşim bile şaşırdı...
Anlayacağınız bu topraklarda o müslümanlık anlayışı çok başka..
Hani hep diyorum ya.. siyasetçiler ülke vatandaşlarının yansımasıdır diye... işte bunu yaşayarak görüyorsunuz bazen.. inanmak istemiyorsunuz ama durum bu..
Garan dün 8 lerde geziyordu yaptıgına bak 7 lerde geziniyor utanmasa 7.80 lara gelecek şerefli kagıdım buralardan kendisine verilecek hissemiz yok isterse aşagıya gelsin biraz daha alırız biz sabırlıyız ytd
Şimdi
Müslümanlık öncelikli olarak inançtır.
level iki,
güzel ahlaktır.
level 3 namaz, oruçtur.
Biz hangi sırayı izliyoruz pek emin değilim. asdas. :he:
şimdi sen eğer level ikiyi atlayıp,
level üçü milletin gözüne sokarsan,
level birdeki seviyen hakkında da şüphe oluşur.
ve dahi itici olursun bilmeyenlere karşı.
Ne anladın?
hiç bişi.
ee güzel. :he:
Yabancı yanlış anlaşılırız diye bugün bence satmaz.
ML, CITI cılız alım yapmış.
Kucuk esnafa hic acimam en ufak sakizi bile gider uzaktaki buyuk marketten alirim
Tokatciligi hak goruyor ve aklındaki ilk sey kaziklamak musteriyi cok buyuk kismi boyle
Elektrikler kesildi gecen gun evden biri gitti 1 tl mum aldi
Kesinti uzadi yarim saat sonra gittim 4 tl dedi mum a
5 km ileride marketler hic usenmem gidip ordan alirim herseyi doldururum tek sakiz bile almam bunlardan
Bilen arkadaş varsa, Pegasus vadelisinin alış satışında spot gibi hemen işlem gerçekleşmiyor mu? Yoksa bugun mu sorun var? Ziraat Yatırımdan işlem yapıyorum.
https://i.imgyukle.com/2020/07/24/SGbttt.png
endeks bir aydır yerinde sayıyor.. hatta son 7 gündür de yerinde sayıyor.. tam anlamıyla yatay..
Bu robotlar veya tahta yapıcılar işlem yaptığım hissede doğum tarihini nereden biliyorlar kvkk kapsamında suç
Değil mi bu .
Aracı kurumlar mi satıyor bu bilgiyi de .
Daha önce de benzer şeyler olmuştu enteresan geliyor ama eminim artık
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
normalde gerçekleşmesi gerekir.. emirin durumuna bakın bence..açıklayıcı bilgi ne diyor ? belki bekliyordur sadece kotasyon dışı bir rakamsa..
mesela kotasyon
alış : 51.47
satış: 51.50
olsun..
eğer alıyorsan ve anında gerçekleşssin istiyorsan, tahtada yeterli lot olması koşuluyla, satış kotasyonu (51.50) veya hemen üzerindeki ilk rakamı girmen gerekir..
.. eğer satıyorsan ve anında gerçekleşssin istiyorsan, tahtada yeterli lot olması koşuluyla, alış kotasyonu (51.47) veya hemen altındaki ilk rakamı girmen gerekir..
En son 51,51 den 2 adet alım işlemi geçmiş, saat 15:49 da olabilir.
Şimdi 51,49 oldu.
https://i.hizliresim.com/B531Ny.png
Bu ilk değil zaten.. daha öncede Marmaris de aynısını yaşamıştım.. bakkala, sigara alırken su da alıyordum, küçğk suya bir gün 3 bir gün 5 lira diyordum.. dedim dün 3 ten aldım.. kardeşim bilmiyordur fiyatı falan dedi.. sonra migros a gittim her seferinde..
İnanın kuş avlıyorlar.. yerli turistte gitmiyor oraya.. insan yok..
Hani bu çeşme de bodrum da fiyatı geçiriyorlar diyorlar ya...
Adamların menüsü önünde.. ister al, ister alma diyor.. alamazsan hitap ettiği kitle sen değil isin zaten...
Bunlar menüyü falan kaldırmışlar.. ne geçirirlerse..
Bazen ebroker yapışıyor.
hd izi .19,
al diyom,
almıyo,
al diyom
almıyo
bi daha al dedim,
3 kez aldı asdas. :he:
dün .22 den sattım gitti.
Bu fiyatlarda iyi haber geliyorsa korkmak lazım.
Dün 118.800 sabah açılışı akbank 5.83,,, bugün 118,800 akbank 5.76
Her endeks düşüşünde bankalar yeni dip yaparken yükselişlerde oralı bile olmuyorlar. 113 bini gördüğü gün bile 5.75-5.76 kapatmıştı. Lanet edilecek durumdalar.
Telefonu evde bırakıp denize dalış moduna geçiyorum...