kardeşim bak yaşın ufak sanırım.
sana güzellikle söyleyim. diyelimki türkiye cumhuriyetini ben kurdum ve bu vatana teslim ettim bende atayizim veya aşırı dinciyim hiç fark etmez.
şuan senin kimlik kartında TC yazıyorsa bunu bu ülkeyi kurtarıp gazi ünvanını almış biri sayesinde.
o nedenle biraz saygı duy. yoksa *****nda bacının da kimliği belli olmazdı.
Doğru az dini seven adama cahil damgası vurdunuz o sebeple ülke kafasını kaldıramıyor 80 senedir. Harbi hangi ileri zekalı antalyaya 2 km ileride meis adasını yunan köpeğine sattı. Olmadı cami olan ayasofyayı mize yaptı aman ingiliz gücenmesin diye. Allahtan adam gibi biri geldide fatih sultan mehmetin mezarında rahat ettirdi. Çok şükür yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.
bak şimdi bu ARKADAŞI(NE KADAR KİBARIM BAKIN..BANA TAŞ ATANA ÇİCEK FIRLATIYORUM) DOLMA DİYE SARMA YAPAR,TEZLERİMLE SUSTURABİLİRİM.
AMA arkadaşın izzeti nefsi ile oynamak yakışmaz.bu saygı değer arkadaş 60 yıllık hayatında kullandığı değerli birikimi buraya aktarmış.tük.,sıc...ilkokul 1. dereceden kalan değerli kelimeler zihninin temeline yerleşmiş.
vermeyince HALIK ne yapsın kul.
Bimas sahneye çıkmaya hazırlanıyor sanki.
Şov yapıcaklarsa Turkcell de kenarda çoktandır bekliyor.
Bi sonraki topiki ya hunuli dayu yada Türkoğlu açsın, yine başladınız kavgaya, zopa şart oldu![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri