Polo nun başlangıç fiyatı 335k TL olmuş… biz neyi konuşuyoruz. Bu örneği alınan vergi anlamında verdim. Elbet ekmek- süt- et fiyatları daha önemli
Printable View
Polo nun başlangıç fiyatı 335k TL olmuş… biz neyi konuşuyoruz. Bu örneği alınan vergi anlamında verdim. Elbet ekmek- süt- et fiyatları daha önemli
Arkadaş koltuğu kapmak için reise mesaj verip duruyor ben hazırım ben hazırım STK-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mecbur odun ıslatılacak
12,2331
Dayak klubü
Bizimki yine oynak bu sabah bir ara 12.20 üstüne atmıştı,12.15 cıvarında seyrediyor şu aralar-VİOP satıcılı başladı 1.20 üstünde,galiba bugün yine ortalık karışacak,zaten hafta sonu,hafta sonuna kafası rahat geçirmek isteyenlerde satışlar hakim olabilir borsa cephesinde...ytd.
VİOP 1.50 eksi.
günaydın fakirler şeye müdahele edeyim mi :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
7 kasimda audide ellerinde 4 tane q3 vardi,istedigim renk ve donanim yok diye almadim bir sonra ki partiyi bekliyim dedim 1 ay sonra gelebilir dediler. 650 bin tl idi.
2 gun once aradim,arac kalmamis,yeni araclar 6 ay sonra ve fiyat simdiden 900 bin..
bir an once tl uzun vadeli borca girmek istiyorum ama ne alacagim bilmiyorum.
Ulan bazı dümbükler, tosbağa fabrikası geliyor Türkiye uçuyor derken, Honda uçtu memleketten.
TOGG fabrikası ne âlemde hakikaten merak ediyorum, fabrikaya benzer bir inşaat meydanda olsa, çarşaf çarşaf fotoğrafları yalama basında olurdu.
Son olarak, tarrağımı çıkar bu tumofil 2022 yılında.
954 Sayfa olmuş topic biraz az yazın, yenisini açmam için boy abdesti almam lâzım bir ton su gidiyor ona da, ya da Ayhan başkan açsın cenabet cenabet.:dvr:
Bazı fiyatları abarttığım düşünülüyor ama misal 30 TL ye Kadıköy meydanda fıstıklı baklava satıyorlar çok şubeli bir yer .
Derdiniz nedir bilmiyorum Ama fişim olmadığı ve almadığım için yazmadım açıkçası buraya nasıldır nedir diye Muşlu diye bir yerdi .
Yada sipariş verip daha gelmeyen gündoğdu marka kaşar peyniri kilosu 16.95 e aldım henüz gelmediği için yorum yapmadım o konuda .
Pazarda da gidersem foto mu çekeyim ben anlamadım ki , bugüne kadar bir boku abartarak hiç söylemedim niye söyleyipte ne geçecek ki elime trol diyorlar nedir nasıl yapılıyor onu bile bilmiyorum
Bu arada burada iddia da iki ay kalmaz 11.60 yazınca da modlar abarttı bulup silmişti dolar tahminimizide .
Yılbaşına kadar ara veriyorum o yüzden adios amigos
Valla 8 kilo sütten 1 okka kaşar peyniri çıkar diye biliyorum, ben çiğ sütü inek sahibinden litresi 6 gaymeden alıyorum, 17.95 kaşar olsa olsa patatesten yapılmıştır.
Bu arabanın TR satış fiyatı 355.000 try ....mayısta 200 kağıda veriyorlardı.....
https://kampanya.peugeot.com.tr/fiya...i/fiyatlar.pdf
bist'te birisi bir şey deniyor galiba :d
ilaç sağlık yeşil, gerisi komple kırmızı. covid'le alakalı gibi duruyor olay.
Bu kafami karistirdi.
Ben bu konuyu pek takip etmem, ama bende 2004 Model Honda HRV var, tas gibi, yani tamircim, abi sakin satma bu arabayi diyor.
397.000 km.de, bilenler bir tahminde bulunabilir mi, eger satmak istersem kac para eder, 3 sene once 8.000 USD.ye almistim.
Islak odun ve yeniden
11,9999
Dayak klübü