Sayfa 948/1002 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,577 - 7,584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Bazı tuzu kuru muhalif ekonomist yazarlar bugün pirzola 200 TL diye tweet atıyor .

81 ilde olan bir süpermarkette ise bunun yarı fiyatı olan 99 lira .

Bazı olumsuz durum var ama bazıları bilinçsiz halkı tahrik etmek için abarttığını düşünüyorum

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bazı tuzu kuru muhalif ekonomist yazarlar bugün pirzola 200 TL diye tweet atıyor .

Bazı olumsuz durum var ama bazıları bilinçsiz halkı tahrik etmek için abarttığını düşünüyorum
    Türkiyede gelir dağılımı sürekli bozuluyor.!!!
    Vatandaşın alım gücü sürekli düşüyor.!!!
    Mevcut politikalarla, bu süreç devam edecek.!!!!
    Küresel gelişmelerin normal şartlar altında yaratacağı riskleri konuşacak hali dahi yok.!!!!
    Ülke yi komaya soktular!!!!!
    Saldım çayıra.!!!
    Modunda.!!!
    Kendime masallar.!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bazı tuzu kuru muhalif ekonomist yazarlar bugün pirzola 200 TL diye tweet atıyor .

Aynen katılıyorum. Döviz borsa faizin siyasetle göbek bağı olduğundan dolayı takip ediyoruz, etkileşiyoruz, ama analiz yaparken iç dünyamızda tarafsız kalmayı başarabilmek lazım. Aşırılıkları filtreleyebilmek lazım.

Market fiyatlarını ben de fark ettim, bahsettim burada, uçurum var, zannedildiği gibi zincir marketler ucuz değil, bazı anlamlandıramadığım herhalde ayak alışkanlığı yani bir tür reklamımız olsun gibilerinden bazı ürünleri çok ucuza satma gibi taktikler kullananlar da var, ama genel ayrışma tam olarak bunun üzerinden izah edilemiyor.

Ama alt kesimin alım gücünün korkunç şekilde düşmesi konusunda abartı olduğuna da katılmam, yolumun üstü bir ara sokakta belediye yemek dağıtıyor geçerken görüyorum kuyruk her gün uzamaya başladı, mesela bugün duydum ilginç geldi, bir şehirde Denizli miydi, kendiliğinden asgari ücreti arttırmış bir şirket.

Bu resim hangi pencereden ne kadar yakından hangi kesime bakılmayla alakalı, yerli turist bu mevsimde full çekiyor diyor o da doğru, yemek yardım kuyruğu uzuyor, o da doğru. Ama genel olarak en doğru şey, belirsizlik olduğu, güven kalmadığı, adaletsizliğin ve hakkaniyetsizliğin zirve yaptığı ve her gün daha da kötüye gittiği, bu net.

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Birde ufak bi taktik. Bugün fırınların çoğu kar için sadece 2. Kalite un koyar ve alaybeyi koymaz karışımına.

Aldığınız ekmekler bu yüzden 2. Güne lastik gibi olur.

Ben alaybeyi kullanan müşterilerimi bildiğimden eve dönüşte ekmeğimi o unu kullananlardan alırım..

Alacağınız ekmek fırınında dış mekan, görünüşten çok kullandığı una göre seçin

Çünkü en lux fırınlar bile alaybeyi eklemez..
    1. kalite 2. kalitenin içeriği olarak farkı var mı? Örn. ucuzluk marketlerde satılan unların hepsinde asKorbik asit var. Fırıncıların kullandıkları unun içinde küf önleyici vs. kimyasallar var mıdır?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    1. kalite 2. kalitenin içeriği olarak farkı var mı? Örn. ucuzluk marketlerde satılan unların hepsinde asKorbik asit var. Fırıncıların kullandıkları unun içinde küf önleyici vs. kimyasallar var mıdır?
    Evet katkı maddesi herşeyde olduğu gibi unlardada var artık

6. Durmak yok yola devam, hayırlı olsun.

Bi yerden deli para bulup sokacaklarsa bilemem, sanki öyle bir şeye güveniyorlar gibi, ama geri vites yapmayacaklar anlaşılan.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku

Bazen çok abartıyorsunuz, tamam pirzola 200 lira olmayabilir ama, pirzola denen zımbırtının adam gibisi, Tavşanlı'da bile 110-120 gayme.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bazen çok abartıyorsunuz,....
    bazen mi..

Sayfa 948/1002 İlkİlk ... 448848898938946947948949950958998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz