Görünen o ki para bulundu, nerden geldiğini de tahmin edebiliyorum.
Kaynak sağlam
Doların kafasına vuracak imkan var.
Bisti körüklemek mümkün.
O yüzden battık falan lafları pek doğru değil
Sorun yok.
Görünen o ki para bulundu, nerden geldiğini de tahmin edebiliyorum.
Kaynak sağlam
Doların kafasına vuracak imkan var.
Bisti körüklemek mümkün.
O yüzden battık falan lafları pek doğru değil
Sorun yok.
Diriliş, uyanış, şahlanış, yerli ve milli uçak göklerde, elektrikli traktör, ...
https://www.bilgincin.com/2021/02/el...ilmez.html?m=1
Ata sözü.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
https://listelist.com/wp-content/upl...al-620x375.jpg
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Avrupa sikintisi islere yansimaya basladi , reel sektoru takan yok.bankalarnsaglam olsun gerisi hikaye
ne gidivanmış bu arkadaş
uzun süre yoktu
geldi
dudunun 1.5milyon hektaşı var dedi ortalık karıştı
dudu hergün onlarca paylaşım yapmaya başladı.
gidivan yoksa dudu sususyor
gidivan gelince dudu konuşuyor.
demeki gidivan ve dudu birbirleri için yaratılmış.
:)
HİPERENFLASYONUN RESMİNİ yapmışlar.
Bunu görüp BİST e para kaptıracak kadar...Yabancı cahil değil...
Bir tüm dünyanın yaptırımına uğrayan ve savaşan Rusya bir de rekor CDS e sahip TR de faiz düşürülüyor.
Ekonomi bilimindeki doğrular çöpe mi atılıyor....
Yoksa sabit faiz ve sabit kura mı geçildi?
Banka promasyonunda rekorun 41 bine çıkması HİPERENFLASYONUN en güzel kanıtı değil mi?
Daha 2 yıl önce rekor 2-3 milyonken 41 e çıkması neyi anlatıyor bize....
Bize 2 yıl önce alınan bir evin bu yıl 1 milyonluk değeri tavan gibi görünüyor.
Peki 2 yıl sonra 5 milyon olmayacağını kim söyleyebilir?
HİPERNEFLASYONDA yerel paraya yakalananlar illüzyonla kısa vadede borsada para kazandık zannederler...
Bende bu konuyu yazacaktım bankalara sanki promosyon yoluyla parasal genişleme yapın görevi verilmiş inanılmaz rakamlar bunlar asgari ücret artışı üstüne bu üstüne tekrar gelecek asgari ücret zammı üstüne eyt nin çözümü üstüne 3600 ek gösterge nin ocakta devreye girimesi üstüne kredi faizlerinin politika faizine yakınsamasının istenmesi müthiş bir parasal genişleme bu!!! mantık yeşil soğanın bedava olduğunu söylüyor
Sahi bir kanal İstanbul vardı ona ne oldu? Üniden beri görmedim evlendi mi acaba yoksa bekar mı hala? Zaman geçiyor walla hiç anlamadan ya
Ytd
Araziler araplara verildi , gorevini tamamladi , yapmaya gerek kalmadi
9 yıla kalmaz insanlık bilimdeki
Bloomberg i izliyorum.
Borsaya para girişini tartışırken Ruslar mevzusu geçti.
Kanal değiştirdim.
Halk Tv de ise Afganistan dan gelen uyuşturucu Türkiyenin kavşak nokta olduğunu anlatıp Van da 10 bin Tl olan uyuşturucu İstanbula geldiğinde 50 bin oluyor deniyor.
Tekrar Bloomberg i açtım. Net-hat noksanla bir ayda 4.5 milyar geldiği söylendi.
Ya ekonomi bu kadar kötü durumdayken borsaya bu kadar para nereden gelir? diye düşünüyorum....
Bulamadım...
Şeratla yönetilen El Kaidenin gelirinin uzun yıllar uyuşturucdan geldi söylendi.
İran Devrim muhafızlarının göçmenleri çetelere sattığı, onların da işkence yaparak ailelerden fidye istedikleri söylendi.
Şeriatla bile yönetilerin müslüman ülkeler böyle ise diğerleri nasıldır?
Bir de Cübeblinin bekar olarak ölen kadınların cennette şehitlere ikram edileceği resmi sosyal medyada dolaşırken insanı dinden soğuttular.
Şimdi bu kadınlar yaşarken ne hissedecekler?
https://m.youtube.com/watch?v=hjcf1UzkjKg
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kendin vermişsin cevabı. Cevap yazdıklarında. Sokakta bile konuşuluyor
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bahane got gibidir herkeste bi tane bulunur.
Davul çaldık bu borsa bedava hiç bilmeyen bi fon alsın diye. Şimdi yok o parası yok bu parası. Ucuzdu ozetle ucuz malı gelir biri alır ( ama bizim millete ucuz mal satamazsin zirvede gelir alır )
Ne parası olacak para basıp duruyorlar onun parası. Daha da alsa ne diyeceksin 5000 e kadar sürse sürer durduracak güç yok...
Dudu evini satıp borsaya soktun mu abi peki sen .
%40 ucuza satsan bile borsadan çıkartmıştın bu dönemde zaten .
Örneğin 3750-4000 istenen rayiçte bizim bölgede karşı komşu 1.5 ayda sattı evini 2360 a acil satmak istediği için
Yabancı Takas Oranı %34,37
https://www.dunya.com/kose-yazisi/ka...yacagiz/666949
Hükümetin diplomasi atağı ardından “lanetlenmiş IMF†ile de yakın temas girişimi beni şaşırtmayacaktır.
Piyasaya asgari, emekli, çalışan maaş artışları, tarım alım fiyatları, banka promasyonları derken gökten para yağıyor.
Peki, vatandaş bu paralarla ithal ürün talep etmeyeck mi?
Ki ülkede hangi mal ve hizmet alırsan al her şeyin içeriğinde yüksek oranda döviz var.
Bu kadar genişleme zaten kıt olan dolar rezervinde baskı unsuru olmayacak mı?
Bir ülkenin piyasasını DÖVİZ KITLIĞINDA yerel paraya boğarak ENFLASYONLA MÜCADELE ediyorumu ancak Cem Yılmaz açıklayabilir.