Araziler araplara verildi , gorevini tamamladi , yapmaya gerek kalmadi
Araziler araplara verildi , gorevini tamamladi , yapmaya gerek kalmadi
9 yýla kalmaz insanlýk bilimdeki
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bloomberg i izliyorum.
Borsaya para giriþini tartýþýrken Ruslar mevzusu geçti.
Kanal deðiþtirdim.
Halk Tv de ise Afganistan dan gelen uyuþturucu Türkiyenin kavþak nokta olduðunu anlatýp Van da 10 bin Tl olan uyuþturucu Ýstanbula geldiðinde 50 bin oluyor deniyor.
Tekrar Bloomberg i açtým. Net-hat noksanla bir ayda 4.5 milyar geldiði söylendi.
Ya ekonomi bu kadar kötü durumdayken borsaya bu kadar para nereden gelir? diye düþünüyorum....
Bulamadým...
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Þeratla yönetilen El Kaidenin gelirinin uzun yýllar uyuþturucdan geldi söylendi.
Ýran Devrim muhafýzlarýnýn göçmenleri çetelere sattýðý, onlarýn da iþkence yaparak ailelerden fidye istedikleri söylendi.
Þeriatla bile yönetilerin müslüman ülkeler böyle ise diðerleri nasýldýr?
Bir de Cübeblinin bekar olarak ölen kadýnlarýn cennette þehitlere ikram edileceði resmi sosyal medyada dolaþýrken insaný dinden soðuttular.
Þimdi bu kadýnlar yaþarken ne hissedecekler?
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
https://m.youtube.com/watch?v=hjcf1UzkjKg
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Kendin vermiþsin cevabý. Cevap yazdýklarýnda. Sokakta bile konuþuluyor
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrým tavsiyesi deðildir itibar etmeyiniz.
Arkadaþlar bahane got gibidir herkeste bi tane bulunur.
Davul çaldýk bu borsa bedava hiç bilmeyen bi fon alsýn diye. Þimdi yok o parasý yok bu parasý. Ucuzdu ozetle ucuz malý gelir biri alýr ( ama bizim millete ucuz mal satamazsin zirvede gelir alýr )
Ne parasý olacak para basýp duruyorlar onun parasý. Daha da alsa ne diyeceksin 5000 e kadar sürse sürer durduracak güç yok...
Yer Ýmleri