Anlamsız olduğu söyleniyor
Printable View
https://www.odatv4.com/guncel/ahmet-...a-uyari-273556
Ahmet hakan çok korkmuş
Milletin suratına bakarak bir şey çıkaramazsınız o zaman bende şunu yazarım .
o masada oturanların hiç birisinin menfati olmasa orada oturmazlardı.
Birbirine gülücük atmazlardı.
Şimdi imamoğlu gülse yine içinizden birileri çıkar bak istediğini aldı gülüyor :)
bu yüzden burada veya tv kanallarında yazılan çizilenden ziyade sahadaki karşılığı önemli.
KK yı gördüğümde tv kapatır, ana şalteri indirir, sokak lambasına taş atardım. 2018 kırılma anı. Şimdi adama nasıl oy vereceğimin yollarını arıyorum. Mevcut hükümet gitsin diye sandık beklermiyim diye düşünüyorum. Ne oldum demeyeceksin, ne olacam diyeceksin. Mansur aday olsaydı işimiz kolaydı, oy vermek kolaydı. Ama bu Berat Albayrak yüzünden KK bizden de oy alacak.
Bu millet için hayırlısı ne biliyor musun?
Egoyu bırakıp halkın seçeceği adamın kazanmasına izin verilmesi hayırlısı olandı..
Bir seçim daha kaybetmeye lüksümüz yok.
Bu forumda herşeye itaat edecek bir partizan bulamazsın
Evet Kılıçdaroğlu iyi adamdır bu arada ona da oy vereceğim o ayrı konu ama yaptığı çok yanlış oldu. Bu seçimde İmamoğlu aday olmalıydı ego yapmamalı ülkesini düşünmeliydi
Anlamsız olan nedir? Söylediğim gibi 12nci cumhurbaşkanı tekrar seçildiğinde ona 13ncü cumhurbaşkanı dersen zaten hatalı iş yapmış oluyorsun. Onu görüşüp düzeltmişler.
https://i.hizliresim.com/fb98s1c.jpg
Dediğim gibi her mazlumu cb adayı cb yardımcısı yapacak
Gulsum Khalilova follows
[https://pbs]
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
[https://abs-0]#SONDAKİKA | Sadece ben aday değilim. Torbacılara öldürttükleri Sinan Ateş’in eşi de aday. — Kemal Kılıçdaroğlu | Cumhurbaşkanı Adayı
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdiye kadar kişi olarak 12 kişi, seçim/dönem olarak da 21 seçim/dönem var. Dönem belirtilmediğine göre kişi olarak sonsuza kadar yaşar ve seçilirse 12nci cumhurbaşkanı olarak kalacaktır. 13'ü koyabileceğiniz bir yer yok, kaldı ki YSK da bunu böyle değerlendirmiş zaten. Kanıt olarak mazbatayı paylaştınız, mazbatadaki düzeltmeyi paylaştığımda ise kanıt olma niteliği ortadan kalkmış mı oldu?
buradaki ifade,
ysk nın
cumhurbaşkanlığı seçiminin, eskinin devamı olduğunu tescil ediyor gibi.
yani, biz ordan saydık, burdan saydık, 13'e ulaşamadık, cumhurbaşkanı oldu deyip geçtik diyor.
sayma işlemi, sayılan bişeylerin olduğuna işareten, eskinin devamıdır,
ah ben asrın hukukçusu olacadım ama ersan yerimi gaptı. asdasds. :he:
Mantıklı bir hayat sürdürebilmenin bir numaralı koşulu güven içinde olmak. Güven olmayan yerde daha kafanda bile düşünce oluşturamazsın.
Kişinin ısrarlı sıradışı düşünceleri olabilir, güven içinde oldukça onu deflarca yazmasında, söylemesinde sakınca olmaz.
Öte yandan hayatın gerçekleri öyle değil herkes aynı şekilde düşünmüyor, bir kişinin tıpa tıp ikizi bile diğerinin davranışlarından hoşlanmayabilir.
10 poz yazıp 8 inde terste kalan var. Bu değirmenin suyu nereden geliyor soran yok sallamaya devam…
Bu başlık yine bol aksiyonlu oldu
Cuma günü kasadan yaklaşık olarak 24bin ceton eksilmişti, bugün 24bin yeni taze gıcır gıcır ceton atılmış makinaya, millette para bolmu yoksa cuma kapatılan poz. lar bugün tekrar mı açıldı.
iyi akşamlar.arkadaşlar. bugün yeni dönem startı verilmiştir.hayırlı olsun. şahsen şort mort devri kapanmıştır.8000 e az kala na dek.borsa da ilk kural beklenti alınır ve satılır demek ki küçük satışlar düzeltme olarak düşünebilinir.hani ben uyarıyım da yinede sizler bilirsiniz .önmüzde ciddi sefalet dönemi var. o yuzden paranızın üzerine ne katarsanız ilerki dönemler için .hayırlı işler.
Benim hiç bir ekonomik gerekçem yok.
Parti olarak Zafer partisine CB adayı olarak Kılıçdaroğlu'na atacağım. Demografik işgalin bitmesi için.
Bir eli yağda bir eli balda yaşayan bir insanda değilim.
Olurda KK seçilir ve mültecileri göndermezse an azılı muhalifi olurum.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Körler sağırlar birbirini ağırlar. Umutlar kk ya kalmış. Son 20 yıldır reise oy vermeyenler den başka kk ya kim oy verir? Bir tane akp li, bir tane MHP li bir tane BBP li kk ya oy verirmi ? Aday Mansur olsaydı belki o taraftan %1-2 oy kayabilirdi oda belki. Ayrıca göreceksiniz deprem bölgesinde ikdidarin oyları düşmeyecek hatta yükselecek. Her seçimde olduğu gibi muhalif taraf %100 emin :)
2015 yılına kadar Mhp ye oy attım. Allah affetsin.
Celal Şengör un kk için yaptığı yorumu içeren videoyu izlediniz mi ? Celal Şengör ki en azılı muhaliflerden.
Sonuç umrumda değil. Vicdanım ne derse.
Ben sürekli hor görülen Kılıçdaroğlu'ndan yanayım.
Yazıcıoğlu'nun faillerinin peşine düşmeyen bbp, Fırat Cakiroglu'nun, Ozan Arif'in cenazesine gitmeyen, Sinan Ateş'e sahip çıkmayan işgal edilmiş mhp ile herşeye yetkisi olup hiçbir şeyden sorumlu olmayan akp beni ilgilendirmiyor bu saatten sonra.
Vicdanım Kılıçdaroğlu diyor bu seçim için.
Olurda secilirse yanlış yaparsa da karşısında dururum.
Fikrinize saygı duyuyorum. Ecevitte tayyipte tepkiyle geldi. Ama hem Ecevit'in hemde Tayyip'in geçmişte yaptıkları referans niteligindeydi. Kk bu etkiyi yaptıracak referans yok. Kk ya oy verecekler olanların %99.9 u bu adamın yetersiz olduğunu zaten biliyor. Adam İBB seçimini bile kazanamadı. Imamoglunun ve mansurun kk dan daha çok oy alma potansiyeli varken bunun aday yapılmasında ki mantığı anlayamıyorum.
Bir bakayım dedim, Viob en üstten kapatmış... Piyasa öyle yada böyle bir belirsizliği aştı...
Erdoğan: "Kişi başı milli gelirimiz 10.000 doları aştı. Nereden nereye."
Kk yetersiz de reis mi yeterli?!
Ona yeterli diyen zavallıdır..
Siz bu kardeşinize yetkiyi verin, sonra bu faizle, dolarla nasıl uğraşılır göreceksiniz Allah'ın izniyle.
Verdik yetkiyi gördük etkiyi
Vadeli 5,82
Spot 3,832..
Ne olacağı belli
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilgiler bu şekilde ama hesaplamalarda hata olabilir.
Vade farkı sıra dışı olanlar temettü veya arbitraj için olabilir.
https://i.hizliresim.com/ew1cfz6.jpg
Bazı kişilerde mükemmellik tutkusu vardır, akıl da ortada tutarsızlık var mı diye bakar.
Bazıları her mesajı ince ince inceliyor, burada acaba ne denmiş olabilir diye ve kendine eziyet ediyor.
İşe yarar mesaj yazınca ben zaten ayrıca dikkatimi çeken konuyu belirtiyorum.
Çok güzel bir deyiş buldum kafa rahatlatıyor.
Duvarı darılttık ama olsun.
https://www.youtube.com/watch?v=POQ5_CacEgU
Coşkun Karademir Quartet - Akıl Gel Beri [ Öz © 2018 Kalan Müzik ]