kaat bakınırkene dikkatimi çekti
millet 17 milyara alıp satıyordu egeeni.
12 milyara inmiş
takribi yüzde 30
Printable View
kaat bakınırkene dikkatimi çekti
millet 17 milyara alıp satıyordu egeeni.
12 milyara inmiş
takribi yüzde 30
hekts takibe almak lazım .. uzun süre süründükten sonra hareket başlayabülü.
:drunk:
https://x.com/eylul_ve_gece/status/1...IQHpBQ3ZIcgyzA Tespit yapmış
ekim fiyatına göre yarıya inen enercileer var.
benim komşu enerci kaatlarını çocuğun geleceyi için alıyom dediydi.
vermediyse çocun geleceyini maf etti.
çocuk durmasın çalışsın artık.
bakın dışmihraklar.. bunuda yabmış.
ekonomist Mahfi Eğilmez yabancılara gayrimenkul satışı ile verilen vatandaşlığa dair mevcut tabloda 5 yıl önce ev alanların evleri iki katına sattığını ve üstüne vatandaşlık aldıklarını belirtti. Eğilmez "Üste para vererek vatandaşlık veren tek ülke olduk" diye tepki gösterdi.
:drunk::drunk:
gavurdan iki katı fiyatına o daireleri kim aldı..
TC vatandaşı.. :he:
Ey Erdoğan!
Arap seviciliği yapanlara verdiğin destekle,Ülkenin kaynaklarını heba ettiğin yetmez gibi: Beslediğin köpeklerin TÜRK BAYRAĞI indiriyor,Türk tırlarına saldırıyor,vatandaşlarımızı dövüyor.
Sen ise Suriyeli sevmeye devam ediyorsun.
Kahrolsun Türkiye düşmanları.
https://x.com/cenginyurt52/status/18...632426591?s=12
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Ne demişler SALI sallanır denize gittik geldik aynı sularda pıst 100
din konusunda ne zaman ciddi bir gündem tutuklama vs oduktan hemen sonra bayrak ve milliyetçilik olayları başlar.
tarihten buyana böyle oldu..
darbeler veya benzer vs.
dikkatli olmakta fayda var. gelecek 4 sene içinde... akıllı olmak lazım. paralı trol orduları ile gündem köpürtülür alt yapı mümkün olabilir artık kutuplaşma sosyal medya üzerinden yapılanıyor şekilleniyor.
şeker banktaki operasyon nasıldı ama..
:drunk::drunk: az buz hacimde olmadı.
Badem bofası soldan sinyal verip sağ şeride geçince trafik karıştı:)şimdilik sağ şeritte 4 lüleri yakıp geziyor .
bunu hacim içinmi yapıyor gölü biraz dahamı yemliyor izleyelim biraz daha
Bu ABKA denen densiz adam dün canımı sıktı ama dedim ki kendime, böyle beş para etmez bir adam için yazmamazlık etmeyeyim. Sonuçta bu platform onun babasının mülkü değil. Herkese ayrı bulaşıp tartışıp milleti yıldırıyor. Forum yönetiminin bu adama önlem alması lazım. Çok kişi onun yüzünden yazmıyor diye tahmin ediyorum.
neyse işimize bakalım, pala sayesinde çok güzel maliyet ayarlaması yaptım. Long devam ediyorum.
edebsizlik etme.Buraya yazdığın ve anlamsız her pozisyonu okumak zorunda mıyız?
Burası viob..ben günde 10 kere dönüyorum.YAZSAM forum ne olur..Aklı başında ne analiz ne grafik yaparsın..o muhakeme yok..
Ben sana gerçekten ağır gelirim.
Bir günde aldığın 10 pozisyonu yazmanın anlamı ne?
..BENİM İTİRAZIM BUNAYDI...
Mesele şu; senin gibilerin ağzına hak ettikleri lafı,mantıkla tıkıyorum.TAHAMMÜL EDEMEDİĞİN O.
20 yıldan fazladır buradayım..SENİN,bir tane analiz-grafiğini görmedim..işkembeden salla..2 kontrat işlem yap ama 100 mesajla dikkati dağıt..
Sen tek başına güç yetiremeyince MAHALLEDEN ADAM MI TOPLUYORSUN.BENİ SURİYELİ Mİ SANDIN...KORKAK..
konu nasıl bana geldi şimdi?
offline takip ediyordum.
Burası forum, ayrıca viop forumu. Bizler burayı bunun için takip ediyoruz. Sentiment ölçmek, piyasa fikri oluşturmak için. Bunun amacı dışında da kullanmamaya gayret ediyoruz. Senin gibi mesaj yazıp, hakaret edip silmiyoruz.
Buranın muhtarı falan mı zannediyorsun kendini, kurallar dahilinde dilediğim gibi yazarım.
Hatalı poz almışsam bedelini de cebimden ödüyorum zaten, yazdığımı okumak istemiyorsan engel tuşuna bas geç.
Neyse cevao bile yazmazdım da...
buraya bende artık neden yazdığımı anlamı olmadığının farkındayım.
burası hissenetin en popüler kullanıcı en fazla .. çok fazla görüşleri fikirleri olan insanlardan oluşurdu
baya eskileri kast ediyorum.. ariston abi yemek tarifi falanda paylaşırdı
daha aklıma gelmeyen tonlası..
buraya yazmak alışkanlık oluyor zamanla.. gidenlerin çoğunun temelinde - kasti tartışma ve ön yargılardan bulanan insanlar.
nereden biliyorum.
benim rakı masasında konuştuğum tüm dostlarım müslüman... ancak kafa belli şeylere açık. tartışabiliyorsun
ismini cismini bilmediğin bir ortamda ise anlayış beklemek zaten mantıksız.
sebebi işte bu.
özelikle 50 55 yaşını geçkinse.. kafadan elemek lazım :he: o sosyal deneyi ben burada yaptım zaten.
ORTA VADELİ olarak bence 10760-840 a yakın yerler short için uygun yerlerdir...Ama üzerinde kapanışlarsa stoploss olunmalı.
6 haftalık yabancı satışı ve bofanın viob pastası..eğer bunlar birazcık doğru ise...MAL DAĞITIM AŞAMASI BİTİNCE,piston aşağı olur..hem de sertçe.(sn.indregandinin 2. safha 4 haftalık öngörüsüyle örtüşür)
O aralığı geçmedikçe bu düşüşün nerede duracağını bilemeyiz.
Büyük düşüşler düzeltme ile başlar..Rallilerde tepki ile başlar.
Bol kazançlar.adios.
çekip gitmek en güzeli...
Totoş badem bofası 4 lüler yanar vaziyette sağ şeritte bekliyor.:)
sola geçerse sabahki gibi oynaklık aşağı yönlü olur.
makinalar buna göre oyun oynuyor taze para olmadığı için.
Viyop topikinde de aldığını sattığını 10 kere yazıyorsun eleştirisi acık abes .
burda dakikalık bile oynayan insanlar var sanırsam.
Özellikle oynamak dedim
oynadığını da yazsın adam ay etkilenen olabilü kardeşim her şeyden de etkilenmeyin yahu.
Bulut düşüş nereye kadar bekliyorsun diye sorular geliyor.
Şuanda kanal dib bölgesindeyiz tl bazlı dolar bazlı kanal dibi 3.02-3.03 denk geliyor.
dün akşam takip ettiğim bantları burada belirttim .
3.09 altı günlük kapanışlarda 3.02-03 bölgesini beklerim 10160 altı günlük kapanışlardada 9700 denk geliyor benim graflarda taze para yok 2 milyar dolar üzeri çıkan para mevcut elimizde moodys havucu ve daha sonra bilanço muhabbeti bol bol Şimşek spor twiteleri var.Yalnız hatırlarsanız bofanın banka raporları nasıl vücut alışıp son raporlara tepki vermediyse şimşeğinde aynı şeyleri anlatmasıda piyasada hızlı fiyatlanır iner çıkar.Şimdilik düşüncelerim bu yönde.İzlemedeyim duruma göre hareket ederim.
Net olun arkadaşlar, düşer çıkar her tahmini bilme şansınız yok ama net olun, endekis d0şerkende kazanıyıruz çıkarkende kazanıyoruz mentalitesinden kurtulun.
Daytrade olarak
Beni asla yenemezsiniz :drunk: anca ortavadeli bi öngörü ile yenebilirsiniz.
totoş sol şeride geçti şimdilik rölantide .
Sen nicki değiştir bende değiştiririm 20 yıllık nickimi :he:
Totoş sağ şerite geçti, dansöz gibi kıvırttırıyo
Shortlarin dikkat etmesi gereken
Keltos yaptığı suni satışı bırakırsa sakata gelirler
50 milyar aciga basmıştır 2 aydır
Bu ciddi tehlike short için
Longlar için tehlike klasik keltosun ekibinin suni baskisi
Long devam keltos yakında başka ülkelerden hisse kiralayıp satacak heralde :)
Tahtalara HSBC gorunmeye başladı. Ne ayak bu bir de agresif ...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
totoş sağ şeritten gelip 1.400 milyar alımla kapadı:)
herif satamadı. satmaya kıyamadı. çok ilginç gün oldu.
demekki aşağı doğru pek marj yok. şimdilik görüntü öyle.
Long devam.
Çok güzel bir işlem günü oldu.
Daha gideri de var bence.
Şimdi odaklanacağım şey akşama milli maç ne olur? İnşallah bu turu da geçersek finale kadar yürür bizim gençler.
Endeks ve Viop30 günlük zirvesinden kapandı, Endeksin 10400 üzeri kapatması olumlu oldu,
Yarını görmek lazım bugünkü kapanış hareketini anlamlandırmak için
çarşamba çarşafa dolanma
Piyasayı MŞ yükseltti. Dün de o düşürmüştü YERSEN.
İşte siyasete bakarak poz almak böyle bir şey.
Vade başlangıçlarında doğal hareketler. BENCE
garip bir çekiç oluştu. ille de bir düşüş olacaksa çarşamba perşembe iki kısa yeşilin ardına, cuma günü boru gibi kırmızıyı döşemesi lazım.
bu senaryoda bile aşağı doğru çok salınma olamıyor.
bence buralardan aşağısı artık bizim avusturyayı yenme ihtimalimiz kadar ancak :kahkah:
olabilir ama çok zor :)