Arama sonucu : 7991 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bu ABKA denen densiz adam dün canımı sıktı ama dedim ki kendime, böyle beş para etmez bir adam için yazmamazlık etmeyeyim. Sonuçta bu platform onun babasının mülkü değil. Herkese ayrı bulaşıp tartışıp milleti yıldırıyor. Forum yönetiminin bu adama önlem alması lazım. Çok kişi onun yüzünden yazmıyor diye tahmin ediyorum.
    neyse işimize bakalım, pala sayesinde çok güzel maliyet ayarlaması yaptım. Long devam ediyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Bu ABKA denen densiz adam dün canımı sıktı ama dedim ki kendime, böyle beş para etmez bir adam için yazmamazlık etmeyeyim. Sonuçta bu platform onun babasının mülkü değil. Herkese ayrı bulaşıp tartışıp milleti yıldırıyor. Forum yönetiminin bu adama önlem alması lazım. Çok kişi onun yüzünden yazmıyor diye tahmin ediyorum.
    neyse işimize bakalım, pala sayesinde çok güzel maliyet ayarlaması yaptım. Long devam ediyorum.
    edebsizlik etme.Buraya yazdığın ve anlamsız her pozisyonu okumak zorunda mıyız?
    Burası viob..ben günde 10 kere dönüyorum.YAZSAM forum ne olur..Aklı başında ne analiz ne grafik yaparsın..o muhakeme yok..

Ben sana gerçekten ağır gelirim.

Bir günde aldığın 10 pozisyonu yazmanın anlamı ne?
    ..BENİM İTİRAZIM BUNAYDI...
    Mesele şu; senin gibilerin ağzına hak ettikleri lafı,mantıkla tıkıyorum.TAHAMMÜL EDEMEDİĞİN O.

20 yıldan fazladır buradayım..SENİN,bir tane analiz-grafiğini görmedim..işkembeden salla..2 kontrat işlem yap ama 100 mesajla dikkati dağıt..

Sen tek başına güç yetiremeyince MAHALLEDEN ADAM MI TOPLUYORSUN.BENİ SURİYELİ Mİ SANDIN...KORKAK..

konu nasıl bana geldi şimdi?

offline takip ediyordum.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •