Bir daha asla Ülker grubunhisse almamSiz beni yanlış anlamışsınız, işte sonuç ortada
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bir daha asla Ülker grubunhisse almamSiz beni yanlış anlamışsınız, işte sonuç ortada
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaklaşık 2018 den beri elimde kendime göre kah az kah çok lotla hissede bulunuyorum.Buraya yazan çizen arkadaşların belli başlılarını da hep takip ettim. Bir kere bu hisse çok ucuzmuş pd/dd si çok düşükmüş vs. diyen bir kısım fazla durmadı. Duran arkadaşlar varsa da lanet olsun ben beklerim sen bilirsin tadında bekliyorlardır.2021 sonundaki fiktif 7.5 milyar karda bile maximum gördüğü 10.60 küsürler yanılıyorsam arkadaşlar düzeltir. Fiktif zararı gördümü hemen fiyatlanıyor o ayrı.Yapılması gereken işleri burda arkadaşlar yazdılar çizdiler. Eski tas eski hamam. Derseniz ki zaten sizin böyle düşünmenizi istiyorlar ondan böyle, daha çok bekleriz. Emin olun bu konuda yanılmak çok isterim. Ama bir hisseyi alırken bence başta patrona bakmak gerekiyor.Yazdıklarım herhangi bir yatırım tavsiyesi içermez.
Zarar fiktif değil sıkıntı orada değer düşükleri arındır faiz kur gideri var maalesef ama dövizin artması gözdeye yarar satacağım varlık dolar geçen sene 1.6 milyar borç vardı 200 milyon dolara tekabül ediyordu şimdi borç 100 ler seviyesine indi çıkış şart kümaş ucuza satılmasını ve yıldız hisse satışı şirketin üzerine kabus gibi çöktü hikayeyi iyi fiyatlı bir satış sadece düzeltebilir
Geçen yıl 9.80 gibi fiyatlardan ,çok ta üzülerek çıkmıştım. Çıkışımın nedeni mecburi bir varlık alımı idi ve sadece gözde değil tüm hisselerimi satmıştım. Bugün dönüp baktığımda gözde sattığımın çok çok altındayken diğer hisselerim uçmuş durumda. oysaki en inandığım en güvendiğim hisse bu idi. Neyse ben inanmaya devam ediyorum ve yeniden gözdem olması dileğiyle borsaya ve de hisseme tekrar dönüyorum. Umarım üzülmem, burada kalmış ve de bayağı üzülmüş arkadaşlarla dilerim ki güzel günler görürüz.
Hisse çok dillendirilmişti artık satmayan kalmadı galiba az sayıda da yeni alım yapan var..
Yani borsanın birinci kuralı her zaman işler..
Ekonomi sınıfı ile dolu bir uçak yerden zor kesilir.. maliyeti kurtarmaz..
Business class yolcu lazım.. YTD