Sayfa 191/206 İlkİlk ... 91141181189190191192193201 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: GOZDE - Gözde Girişim Sermayesi Yat. Ort. A.Ş.

Bir daha asla Ülker grubunhisse almam
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bu benim için al sinyali kusura bakmaz iseniz.
    Siz beni yanlış anlamışsınız, işte sonuç ortada

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    Fiktif fiktif mesela penta 4 milyara bu gün satılır her sene 500 milyon temettü veriyor basit 2 3 örnek vereyim makina takım 5-6 yıldır satışta , Türkiye finans 15 deneye yaklaşmıştır elindeki en iyi firma kümaş 3-4 senede satıldı sektöründe dünya rezervinin %15
    Sahibiydi kar yapamadan sattı tek karlı satılan sektör ambalaj bu sektördeki 2 firmada karlı satıldı bu gün derby maktk penta satılamaz Türkiye finans ortağın keyfine bağlı , şok yıldız satmaz , Tek kalan polinas kader polinasın ellisinde flo büyümesi çok çok iyi ama perekende değerlemeler şuan ölü perakende toparlarsa halka arz yapılabilir polinas satışı firmayı siyahtan bembeyaza taşır 0 borç 0 iştirak borçları ve yeni yatırımlar hikayeyi polinas değiştirebilir
    Bence polinas en kârlı şirket altın yumurtlayan tavuk satılmaz ki Ülker e ambalaj yapıyordur ihracat i rekor kırıyordur.

3.  Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku
    Bir daha asla Ülker grubunhisse almamSiz beni yanlış anlamışsınız, işte sonuç ortada

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Henüz bir sonuç yok, tutmaya devam ediyorum çünkü.

Sattığım gün benim için sonuçtur.

4. Yaklaşık 2018 den beri elimde kendime göre kah az kah çok lotla hissede bulunuyorum.Buraya yazan çizen arkadaşların belli başlılarını da hep takip ettim. Bir kere bu hisse çok ucuzmuş pd/dd si çok düşükmüş vs. diyen bir kısım fazla durmadı. Duran arkadaşlar varsa da lanet olsun ben beklerim sen bilirsin tadında bekliyorlardır.2021 sonundaki fiktif 7.5 milyar karda bile maximum gördüğü 10.60 küsürler yanılıyorsam arkadaşlar düzeltir. Fiktif zararı gördümü hemen fiyatlanıyor o ayrı.Yapılması gereken işleri burda arkadaşlar yazdılar çizdiler. Eski tas eski hamam. Derseniz ki zaten sizin böyle düşünmenizi istiyorlar ondan böyle, daha çok bekleriz. Emin olun bu konuda yanılmak çok isterim. Ama bir hisseyi alırken bence başta patrona bakmak gerekiyor.Yazdıklarım herhangi bir yatırım tavsiyesi içermez.

5.  Alıntı Originally Posted by karaoğlan Yazıyı Oku
    Yaklaşık 2018 den beri elimde kendime göre kah az kah çok lotla hissede bulunuyorum.Buraya yazan çizen arkadaşların belli başlılarını da hep takip ettim. Bir kere bu hisse çok ucuzmuş pd/dd si çok düşükmüş vs. diyen bir kısım fazla durmadı. Duran arkadaşlar varsa da lanet olsun ben beklerim sen bilirsin tadında bekliyorlardır.2021 sonundaki fiktif 7.5 milyar karda bile maximum gördüğü 10.60 küsürler yanılıyorsam arkadaşlar düzeltir. Fiktif zararı gördümü hemen fiyatlanıyor o ayrı.Yapılması gereken işleri burda arkadaşlar yazdılar çizdiler. Eski tas eski hamam. Derseniz ki zaten sizin böyle düşünmenizi istiyorlar ondan böyle, daha çok bekleriz. Emin olun bu konuda yanılmak çok isterim. Ama bir hisseyi alırken bence başta patrona bakmak gerekiyor.Yazdıklarım herhangi bir yatırım tavsiyesi içermez.
    Zarar fiktif değil sıkıntı orada değer düşükleri arındır faiz kur gideri var maalesef ama dövizin artması gözdeye yarar satacağım varlık dolar geçen sene 1.6 milyar borç vardı 200 milyon dolara tekabül ediyordu şimdi borç 100 ler seviyesine indi çıkış şart kümaş ucuza satılmasını ve yıldız hisse satışı şirketin üzerine kabus gibi çöktü hikayeyi iyi fiyatlı bir satış sadece düzeltebilir

6.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    Zarar fiktif değil sıkıntı orada değer düşükleri arındır faiz kur gideri var maalesef ama dövizin artması gözdeye yarar satacağım varlık dolar geçen sene 1.6 milyar borç vardı 200 milyon dolara tekabül ediyordu şimdi borç 100 ler seviyesine indi çıkış şart kümaş ucuza satılmasını ve yıldız hisse satışı şirketin üzerine kabus gibi çöktü hikayeyi iyi fiyatlı bir satış sadece düzeltebilir
    Sn. Tarık 1234 inşallah o yüksek fiyatlı satışı yaparlar da beni de yanıltırlar. Tabi insan geçmişteki şirket performansını görünce buna pek inanamıyor. İnşallah güzel gelişmeler olur diyeyim.

7. Geçen yıl 9.80 gibi fiyatlardan ,çok ta üzülerek çıkmıştım. Çıkışımın nedeni mecburi bir varlık alımı idi ve sadece gözde değil tüm hisselerimi satmıştım. Bugün dönüp baktığımda gözde sattığımın çok çok altındayken diğer hisselerim uçmuş durumda. oysaki en inandığım en güvendiğim hisse bu idi. Neyse ben inanmaya devam ediyorum ve yeniden gözdem olması dileğiyle borsaya ve de hisseme tekrar dönüyorum. Umarım üzülmem, burada kalmış ve de bayağı üzülmüş arkadaşlarla dilerim ki güzel günler görürüz.

8. Hisse çok dillendirilmişti artık satmayan kalmadı galiba az sayıda da yeni alım yapan var..
    Yani borsanın birinci kuralı her zaman işler..
    Ekonomi sınıfı ile dolu bir uçak yerden zor kesilir.. maliyeti kurtarmaz..
    Business class yolcu lazım.. YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Sayfa 191/206 İlkİlk ... 91141181189190191192193201 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •