Geçen haftadan beri düşmelere doyamadı. Spek efendinin maliyeti nedir ki? Hadi onu geçtim bu enflasyonist ortamda bu girişim hissenin olması gerekli fiyatlar 3 lü rakamlar olmalıydı....Yazık...
Geçen haftadan beri düşmelere doyamadı. Spek efendinin maliyeti nedir ki? Hadi onu geçtim bu enflasyonist ortamda bu girişim hissenin olması gerekli fiyatlar 3 lü rakamlar olmalıydı....Yazık...
Gübrede sıkışan speğin satışları tahminim, yatırım tavsiyesi değildir, gübre ne zaman düzelir bu da düzelir bence. Yazık.
Öz sermayesi 18 Milyar Kağıdın Normalde Fiyatı 45- 50 tl olması gerekir. Kağıdın geldiği yere bak.
Sermayesinin sahibini spekinin 7 s. A. K. G. K
Para tekniği yapar.
Bence artık boşta hisse kalmadı. Yüzde 5 hisse yalnızca dolaşımda. Bu şirketin ederi bu fiyatın çok çok üzerinde şok marketteki payının fiatına satılıyor. Ama ülker grubu fiyatın yüksek olmasını sevmez. Ederinin beste birinden işlem gördürür. YTD.
2 haftadır uğrayan yok
Yazan yok
Çok kötü hisse değil
Ederini bulur umarım
8 milyar zarar
Penta düştü diye
Ya sen nasıl bir hissesin. 7 yıldır tutuyorum. Diğer hisseler uzaya gitti. Bunun şu an 3 lü rakamlarda oynaması gerekirdi. Ülker girişim holdingmiş!!
Enflasyona ezildin efendi!!!!! Uyan artık uyan.😡😡
Yer İmleri