Bir daha asla Ülker grubunhisse almamSiz beni yanlýþ anlamýþsýnýz, iþte sonuç ortada
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir daha asla Ülker grubunhisse almamSiz beni yanlýþ anlamýþsýnýz, iþte sonuç ortada
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaklaþýk 2018 den beri elimde kendime göre kah az kah çok lotla hissede bulunuyorum.Buraya yazan çizen arkadaþlarýn belli baþlýlarýný da hep takip ettim. Bir kere bu hisse çok ucuzmuþ pd/dd si çok düþükmüþ vs. diyen bir kýsým fazla durmadý. Duran arkadaþlar varsa da lanet olsun ben beklerim sen bilirsin tadýnda bekliyorlardýr.2021 sonundaki fiktif 7.5 milyar karda bile maximum gördüðü 10.60 küsürler yanýlýyorsam arkadaþlar düzeltir. Fiktif zararý gördümü hemen fiyatlanýyor o ayrý.Yapýlmasý gereken iþleri burda arkadaþlar yazdýlar çizdiler. Eski tas eski hamam. Derseniz ki zaten sizin böyle düþünmenizi istiyorlar ondan böyle, daha çok bekleriz. Emin olun bu konuda yanýlmak çok isterim. Ama bir hisseyi alýrken bence baþta patrona bakmak gerekiyor.Yazdýklarým herhangi bir yatýrým tavsiyesi içermez.
Zarar fiktif deðil sýkýntý orada deðer düþükleri arýndýr faiz kur gideri var maalesef ama dövizin artmasý gözdeye yarar satacaðým varlýk dolar geçen sene 1.6 milyar borç vardý 200 milyon dolara tekabül ediyordu þimdi borç 100 ler seviyesine indi çýkýþ þart kümaþ ucuza satýlmasýný ve yýldýz hisse satýþý þirketin üzerine kabus gibi çöktü hikayeyi iyi fiyatlý bir satýþ sadece düzeltebilir
Geçen yýl 9.80 gibi fiyatlardan ,çok ta üzülerek çýkmýþtým. Çýkýþýmýn nedeni mecburi bir varlýk alýmý idi ve sadece gözde deðil tüm hisselerimi satmýþtým. Bugün dönüp baktýðýmda gözde sattýðýmýn çok çok altýndayken diðer hisselerim uçmuþ durumda. oysaki en inandýðým en güvendiðim hisse bu idi. Neyse ben inanmaya devam ediyorum ve yeniden gözdem olmasý dileðiyle borsaya ve de hisseme tekrar dönüyorum. Umarým üzülmem, burada kalmýþ ve de bayaðý üzülmüþ arkadaþlarla dilerim ki güzel günler görürüz.
Hisse çok dillendirilmiþti artýk satmayan kalmadý galiba az sayýda da yeni alým yapan var..
Yani borsanýn birinci kuralý her zaman iþler..
Ekonomi sýnýfý ile dolu bir uçak yerden zor kesilir.. maliyeti kurtarmaz..
Business class yolcu lazým.. YTD
Yorumlarým sadece kendim için nottur. Asla yatýrým tavsiyesi olarak almayýn.
Yer Ýmleri